Spinal sezeryan

Akturkseyhann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2
0
34
Arkadaşlar merhaba 6 Aylık hamileyim kasım 2013 te evlendim 10 ay boyunca vajinismusla uğraştım 10 ay sonra tıbbi tedaviyle aştım çok şükür artık hamileyim bile bu arada doğum korkusu sardı panik olduğum için sezeryan olacağım ama narkoz almak istemiyorum daha önce epidural yada spinal sezeryan olanlardan bilgi almak istedim ☺️

Normal varken sezeryanı deneme derim çünkü bende kızımı sezeryanla doğurdum çok pişmanım şimdi ikinci çocuk hazırlığındayız onu normal doğurma şansım olsa bir dk bile düşünmem.normali denemeden sezeryan olma derim ama karar senin...

Arkadaşlar merhaba 6 Aylık hamileyim kasım 2013 te evlendim 10 ay boyunca vajinismusla uğraştım 10 ay sonra tıbbi tedaviyle aştım çok şükür artık hamileyim bile bu arada doğum korkusu sardı panik olduğum için sezeryan olacağım ama narkoz almak istemiyorum daha önce epidural yada spinal sezeryan olanlardan bilgi almak istedim ☺️
Merhaba canim bende 1 yil önce epidural sezeryan oldum.Ilk basta cok korktum ama bebegimi gorunce korku falan kalmadı.Korkulacak birşey yok

Normal varken sezeryanı deneme derim çünkü bende kızımı sezeryanla doğurdum çok pişmanım şimdi ikinci çocuk hazırlığındayız onu normal doğurma şansım olsa bir dk bile düşünmem.normali denemeden sezeryan olma derim ama karar senin...

Facebookta ssvd grubuna bir gözatın. Normal doğum yapma ihtimaliniz var.

bence de sezeryanın düşünme korkunu yenmeye çalış en iyisi normal doğum. spinal anesteziye gelince ben ilk doğumumu genel ikinciyi spinal anesteziyle oldum. spinal çok daha rahat hem bebeğini doğar doğmaz görüyorsun. doğum sonra da daha çabuk toparlıyorsun.

[QUOTE="DivaSatanica, post: 40095929, member: 3425cebookta ssvd grubuna bir gözatın. Normal doğum yapma ihtimaliniz var.[/QUOTE]
O grubun üyesiym zaten canım inşallah normal olur ikinci tabi önce hayırlısı

X