Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grip olunca yapılan iğne gibi mi ?Hic antibiyotik igne yaptırdinız mı?
Işte aynı öyle hissettim.
Aynen öyle sadece kalcamda değil belimden yaptılar. Korkamana hiç gerek yok canim.G
Grip olunca yapılan iğne gibi mi ?
Biraz endişelerim var sadece normalde serumu bile zpr taktırıyorumda :)Aynen öyle sadece kalcamda değil belimden yaptılar. Korkamana hiç gerek yok canim.
Hic birsey hissetmiyorsun emin ol :)Biraz endişelerim var sadece normalde serumu bile zpr taktırıyorumda :)
Ayyy inşallahhhh rabbimden tek isteğim sağ sağlim kucağıma almak . canım içimi rahatlattın gerçekten sağol yaa :)Hic birsey hissetmiyorsun emin ol :)
Hemsire sana diyecek ki simdi bebegi cikaracaklar biraz onu hiseedeceksin diyecek. Sende bebegin tekmesini hissedeceksin.Tek soracagin sey ne oldu bebek ağlamıyor olacak ve sen onu sorar sormaz vingaaagğğğğ diye bir ses duyacaksin. Sonra zaten odana gitmek icin sabırsızlanacaksın :)
Rica ederimmm :)Ayyy inşallahhhh rabbimden tek isteğim sağ sağlim kucağıma almak . canım içimi rahatlattın gerçekten sağol yaa :)
Oyy maşallah suphanallah allah nazarlarsan korusun inşallah analı babalı büyütmek nasip etsin :)Rica ederimmm :)
Bende hic dogmayacak saniyordum simdi 8 aylik ablası![]()
Amin canım benim Rabbim sanada hayirli dogumlar nasip etsin insallahOyy maşallah suphanallah allah nazarlarsan korusun inşallah analı babalı büyütmek nasip etsin :)
Amin canım inşallahAmin canım benim Rabbim sanada hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Çabuk toparlandınız mı doğumdan sonra?Hic antibiyotik igne yaptırdinız mı?
Işte aynı öyle hissettim.
Toparladim canım hep kendim baktim bebegime annem 1 hafta sonra geldi. Annem gelecek diye temizlik yaptim yemek yaptim düsünÇabuk toparlandınız mı doğumdan sonra?
Çok iyi ya maşallah size normal Doğum istiyorum inşaallah ama her durumu bilmek gerek diye düşünüyorum teşekkürler cevabın içinToparladim canım hep kendim baktim bebegime annem 1 hafta sonra geldi. Annem gelecek diye temizlik yaptim yemek yaptim düsün![]()
Konuyu merak edip girdim anlatiminiza bayildimmHic birsey hissetmiyorsun emin ol :)
Hemsire sana diyecek ki simdi bebegi cikaracaklar biraz onu hiseedeceksin diyecek. Sende bebegin tekmesini hissedeceksin.Tek soracagin sey ne oldu bebek ağlamıyor olacak ve sen onu sorar sormaz vingaaagğğğğ diye bir ses duyacaksin. Sonra zaten odana gitmek icin sabırsızlanacaksın :)
Tesekkur ederimKonuyu merak edip girdim anlatiminiza bayildimm![]()
Siz normal olarak da çok rahat Doğum yaparmışsınız darısı başıma inşaallah:)Stres yapma sen canım ben normal dogum sancısı cektim 3 saat 5 cm acilmam vardı. Vallahi benim adet sancım kadardı. Tabi daha ilerisini bilmiyorum. 3 saat sonra bebek ters diye ameliyata girdim
Canım sadece rahat ol kendini sıkma Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah :)Siz normal olarak da çok rahat Doğum yaparmışsınız darısı başıma inşaallah:)