Spiral den sonra gebelik

elisa 2321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2023
3
1
1
25
Merhaba kızlar benim 4yasinsa bir kızım var 4 senedir sprel ile korunuyrouz 3aydir gebe kalamiyorum bununla ilgili sorun yaşıyan var mı acaba korkmalimiyim?

Merhaba benimde 4 yaşın da bı oğlum var Allah sağlık versin inşallah Spiralle cikartirip en az 1 2 ay rahim rahatlasın ve doğum kontrol hapı da kullanma ben öyle yaptım stres yapma oluruna bırak bu ayda bı takip et bakalım sana tavsiyem bı dahiliye kan ver doktor değerlerine bı baksın

Merhaba benimde 4 yaşın da bı oğlum var Allah sağlık versin inşallah Spiralle cikartirip en az 1 2 ay rahim rahatlasın ve doğum kontrol hapı da kullanma ben öyle yaptım stres yapma oluruna bırak bu ayda bı takip et bakalım sana tavsiyem bı dahiliye kan ver doktor değerlerine bı baksın
Çok tesekur ederim cvpladiniz için normalde pek stres yaoan biri değilim çevre baskısı panikletti bakalım kısmet nasip 🙂

Bu ay da olmazsa kesinlikle doktora giderim içim rahat etsin bari

Back
X