Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar benim 4yasinsa bir kızım var 4 senedir sprel ile korunuyrouz 3aydir gebe kalamiyorum bununla ilgili sorun yaşıyan var mı acaba korkmalimiyim?
Merhaba benimde 4 yaşın da bı oğlum var Allah sağlık versin inşallah Spiralle cikartirip en az 1 2 ay rahim rahatlasın ve doğum kontrol hapı da kullanma ben öyle yaptım stres yapma oluruna bırak bu ayda bı takip et bakalım sana tavsiyem bı dahiliye kan ver doktor değerlerine bı baksın
Merhaba benimde 4 yaşın da bı oğlum var Allah sağlık versin inşallah Spiralle cikartirip en az 1 2 ay rahim rahatlasın ve doğum kontrol hapı da kullanma ben öyle yaptım stres yapma oluruna bırak bu ayda bı takip et bakalım sana tavsiyem bı dahiliye kan ver doktor değerlerine bı baksın