Diğer konunda evli olmadığını yazmışsın.Ama Spiral taktırmışsın bu nasıl iş
obu sevinme değil şaşırma ifadesiydi.Evet eğitimciyim ve bununla gurur duyuyorum.Var mı diyeceğin ?
NE alaka, ne diyeceğim allah aşkına..Ben laf yarıştırma peşinde değilim..
Sadece cümlendeki hesap sorma,hımmm bak sen evli değilsin ama..????
Tarzı ifaden hoşuma gitmedi..
Birde mesleğin eğitimci yakıştıramadım açıkçası..
İnsanları yargılama hakkını neden görürüz kendimizde anlamıyorum..
NE alaka, ne diyeceğim allah aşkına..Ben laf yarıştırma peşinde değilim..
Sadece cümlendeki hesap sorma,hımmm bak sen evli değilsin ama..????
Tarzı ifaden hoşuma gitmedi..
Birde mesleğin eğitimci yakıştıramadım açıkçası..
İnsanları yargılama hakkını neden görürüz kendimizde anlamıyorum..
Bilgim yok !! Hiç spiral taktırmadım.Ama bekar birinin spiral taktırdığını da duymadım ve ilk kez duyunca şaşırdım ... Size göre normal olabilir bana göre değil ya nedir sizi bu kadar rahatsız eden ??size ne?
konu sahibi jinekolojik bir problemini paylaşmış bilgin varsa ver
DOĞRU . İlgilendirmez .Ama bu site çok güncel bi site her düşüncede insan var ben ve benim gibi düşünen.Siz ve sizin gibi düşünen.Nedense siz ve sizin gibi düşünenler yorum yaptığında ''ayyy canım çok sağol yardımcı oldun'' derken.Ben ve benim gibi düşünenler sen hatalısın bence yanlış dediğinde ''sen kimsin de hesap soruyosun bana.Sana ne seni ilgilendirmez'' deniyo. Şimdi ben bence yanlış dediğim için beni ilgilendirmezken ; sen haklısın diyen kişiyi nasıl ilgilendiriyo anlamıyorum.Oda konu sahibini tanımıyo bende ??size katılıyorum,kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez,kimsenin hesap sormasına da hakkı yok yada yargılar gibi cümleler kurmasına.
Şimdi bende şunu anlamıyorum.Ben herkes gibi düşünmek zorunda mıyım !!! Değilim.Size göre normal olan şey bana göre değil.Eğitimciyim evet ama DEĞER YARGILARIM var bilmem anlatabildim mi ??
DOĞRU . İlgilendirmez .Ama bu site çok güncel bi site her düşüncede insan var ben ve benim gibi düşünen.Siz ve sizin gibi düşünen.Nedense siz ve sizin gibi düşünenler yorum yaptığında ''ayyy canım çok sağol yardımcı oldun'' derken.Ben ve benim gibi düşünenler sen hatalısın bence yanlış dediğinde ''sen kimsin de hesap soruyosun bana.Sana ne seni ilgilendirmez'' deniyo. Şimdi ben bence yanlış dediğim için beni ilgilendirmezken ; sen haklısın diyen kişiyi nasıl ilgilendiriyo anlamıyorum.Oda konu sahibini tanımıyo bende ??
Bu arada ben ve benim gibi düşünenler ile siz ve sizin gibi düşünenlerden kastım ben doğru düşünüyorum sizler yanlış düşünüyosunuz anlamında değil.Herkes farklı düşünüyo.Bu konu hakkında okuyanların bi kısmı ben gibi düşünürken , bi kısmı da siz gibi düşünüyo olay bu.Herkesin doğruları farklı.Sizin doğrunuz bana göre değil.Benim doğrum da size göre değil.Neden kabul edemediniz anlamadım ??
Benim doktor yeni evliyken bebekten sonra takılır demişti takmamıştı sakıncalı görmüştü onun üzeri doğumkontrol hapı yazmıştı bu doktora göre mi değişiyor,vallahi aklım karıştı
Ağrı sızı kanama olmaması gerek ,adet kanaması fazla olur gün olarakta fazlalaşır kontrole gitmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?