- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Ben taktırdım cok az acıyor insanlar abartiyo bence. 118tlye aldım geçen yaz.ablam da taktırdı 2.5sene sonra kaydı onun. Bende korktum duyunca kayma ihtimali de var.hanımlar spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum hiç taktırmadım daha önce takılırken acıyor mu fiyat nedir bilgisi olan bar mu
Tesekkur ederim. Benim zaten fazla kanama sorunum var, gittigim 2 ayri doktordan biri size kesinlikle onermiyorum dedi, digeri alakasi yok azaltir bile dedi. Ben de kararsiz kaldim taktirmadim. Hormonlu spiral dusundum onun da kayma riski cok yuksekmis, vazgeçtim.
hanımlar spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum hiç taktırmadım daha önce takılırken acıyor mu fiyat nedir bilgisi olan bar mu
Hormonlu spiral kaysa bile fiziksel bir koruma yapmadığı için yani hormon salgılayarak koruduğu için bakır spiralin kayması kadar riskli değilmiş. Hatta hormonlu spirali çıkardıktan 10 gün sonraya kadar etkisini koruyormuş. Hamile kalmak istersen çıkardıktan 10 gün kadar beklemek zorundasın demişti dr. Adet süresi ve kanama miktarı da azalıyormuş. Ben daha adet olmadığım için bilemiyorum gerçeklik payını. Bakırda tam tersi. Kanama artıyor ve kayınca koruma sağlamıyor. Ben hormonlu taktırdım ama markasını hatırlamıyorum.
Evet çıkardılar hemen. Ultrasondan gorunmuyordu kese sadece kanda çıkmıştı hemen aynı gün aldılar spirali. Önce değerleri çok düşüktü düşer diye düşündük ama zamanla arttı ve keseyi gördük kalp atışları için salı günü gidecez. Allah büyük inşallah sorun çıkmaz. Allahtan gelen baş üstüne. Sağlıklı olur inşallahSpiral varken hamile kalınca hemen çıkartıyorlar mi. Birde bebek açısından sıkıntı olur mu spiral
Ben özel hastanede taktırdım muayene ücreti ile birlikte 120 tl verdim ama devlet hastanelerinde ücretsizmis. Taktirmama rağmen asagida gördüğünüz nur topu gibi bir hamilelik takvimim var:) yani taktirin ama sık sık kontrole gidin. Bu arada takarken hiç acimiyor yani ben acı hissetmedim hemde hiç.
Bende taktırdım ama spiral ile hamile kalınca spirali çıkartıyorlar mı?
Geçen birinden duydum. Spiral ile hamile kalmış, hamile kaldığını anlamamış üstüne görme vs olmuş. Çocuğun yüzüne yapışmış spiral siyah yanık lekesi ile doğmuş diye anlattı.
Bir kez kaydiysa sık kontrol ettirin.benim de bir kez kaymisti hamile kaldim.2.kez taktirdim.en fazla hamile kalirim diyordum.baska organima kaymis.ikiye ayrilmis.hic haberim olmadi.organima saplanma tehlikesi gecirdim.ameliyatlardan döndum.mutlaka kontrol ettirin.takarkende sonrasindada takiliyken de kaydigindada hic agrim kanamam olmadi.ama bunyem kabul etmedi.
Bakırlı spiralde ilk üç ay 5 gün süren adet 7 gün sürer yoğunluğuda artar. Sonrasindada düzene giriyor benim vücut 6 aydan sonra alıştı meselaSpiralden sonra adet duzeni ve miktarinda ciddi bir degisiklik oluyor mu?
Hormonu ile bakır arasındaki fark nedir?
Bir de spiralin enfeksiyon riski olduğunu okudum hatta çok goruluyormus sizler yaşadınız mo böyle birsey
Ben özel hastanede taktırdım muayene ücreti ile birlikte 120 tl verdim ama devlet hastanelerinde ücretsizmis. Taktirmama rağmen asagida gördüğünüz nur topu gibi bir hamilelik takvimim var:) yani taktirin ama sık sık kontrole gidin. Bu arada takarken hiç acimiyor yani ben acı hissetmedim hemde hiç.
Bakırlı spiralde ilk üç ay 5 gün süren adet 7 gün sürer yoğunluğuda artar. Sonrasindada düzene giriyor benim vücut 6 aydan sonra alıştı mesela
hormonlu da adet olmuyorsun yada çok az oluyorsunbenim zaten 7-8 gün sürüyor ve miktarı çok fazla, ayakta zor duruyorum regl dönemlerimde, o yüzden bana uygun değil sanki...
Bakırlı olan uygun değil evet hormonlu uygun olur size ama onun fiyat daha yüksekbenim zaten 7-8 gün sürüyor ve miktarı çok fazla, ayakta zor duruyorum regl dönemlerimde, o yüzden bana uygun değil sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?