Spiral sonrası gebelik

Mrcap11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
301
416
23
Merhaba kızlar👋 Ben 6 ay önce 2 senelik spiralimi çıkartırdım. Düzenli ve günü gününe olan reglim çok şaştı spiral çıktıktan sonra. Biraz da sancılı geçiyor neden böyle oldu anlamadım. 🤷🏻‍♀️ Bide siz spiral çıktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız 6 ay oldu tık yok galiba ben biraz acele ediyorum 😀 Cevaplarinizi bekliyorum 😍

Merhaba kızlar👋 Ben 6 ay önce 2 senelik spiralimi çıkartırdım. Düzenli ve günü gününe olan reglim çok şaştı spiral çıktıktan sonra. Biraz da sancılı geçiyor neden böyle oldu anlamadım. 🤷🏻‍♀️ Bide siz spiral çıktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız 6 ay oldu tık yok galiba ben biraz acele ediyorum 😀 Cevaplarinizi bekliyorum 😍
Cevapları merak ediyoruum kimse bişey yazmamııış😀

merhaba 6 yıl kullandığım spiralimi çıkarttığım ay hamile kaldım.

merhaba 6 yıl kullandığım spiralimi çıkarttığım ay hamile kaldım.
Merhaba, Allah bağışlasın. 6 ay bitecek neredeyse çıkartılalı ama olmadı hala acaba bisey mi var diye merak ediyorum. Doktora gitsem doktor çok acelecisin sabırlı ol der diye de çekiniyorum. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Back
X