- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Gecmiş olsun,kaç yasinizdasiniz? Menepoz ile ilginiz var mi? Asiri kanamaniz kac gün ve ne sıklıkla sürüyordu?Merhaba acaba spiral takilirken sorun yasayan oldumu acaba mesela batma rahimde delinme gibi.ben simdi hastanede yatiyorum asiri kanamadan serum yedim.sonra spiral onerdi doktorom hornonlu olanlardan.kizim taktirma diyor diyor ama hastanede yatiyorum kan serumu veriyorlar ayda bir.torunumla ilgilenemiyorum denize parka gidemiyorum.mecalim kalmiyor kanamadan.ama spiral kesiyomus kanamayi.yinede korkuyorum takilirken bisey olcak diye.deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.kizim denemisti bir ara doktor takamamamisti.korktuk acikcasi
Spiral taktirmistim uzun yıllar önce.sorun yasamadim ama adetler uzun sürdü cikarttirdim.benimki hormonlu spiral degildi,korunmak amacliydiOff bugün spiral taktıracam ilk defa keşke okumasaydım
Merhaba acaba spiral takilirken sorun yasayan oldumu acaba mesela batma rahimde delinme gibi.ben simdi hastanede yatiyorum asiri kanamadan serum yedim.sonra spiral onerdi doktorom hornonlu olanlardan.kizim taktirma diyor diyor ama hastanede yatiyorum kan serumu veriyorlar ayda bir.torunumla ilgilenemiyorum denize parka gidemiyorum.mecalim kalmiyor kanamadan.ama spiral kesiyomus kanamayi.yinede korkuyorum takilirken bisey olcak diye.deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.kizim denemisti bir ara doktor takamamamisti.korktuk acikcasi
10 yıldır beraberiz. Hiç sıkıntı yaşamadım çok şükürOff bugün spiral taktıracam ilk defa keşke okumasaydım
Darısı başıma inşallah10 yıldır beraberiz. Hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür
Benimki de korunmak amaçlı olacak. Zaten emziriyorum, hormonlu spiral takılmıyor sanırım bu durumda, hatırlatacağım halen emzirdiğimi doktprumaSpiral taktirmistim uzun yıllar önce.sorun yasamadim ama adetler uzun sürdü cikarttirdim.benimki hormonlu spiral degildi,korunmak amacliydi
Kac aylık bebeğiniz altı ayı geçince takılıyor bildiğim kadarıylaBenimki de korunmak amaçlı olacak. Zaten emziriyorum, hormonlu spiral takılmıyor sanırım bu durumda, hatırlatacağım halen emzirdiğimi doktpruma
Reglin yoğun kanamalı geçtiğini belirten biri hormonlu spiral le bu sorundan kurtulduğunu söylemişti. Ben bir ay kadar kullandım spirali, batma hissettim ve akıntım arttı.Merhaba acaba spiral takilirken sorun yasayan oldumu acaba mesela batma rahimde delinme gibi.ben simdi hastanede yatiyorum asiri kanamadan serum yedim.sonra spiral onerdi doktorom hornonlu olanlardan.kizim taktirma diyor diyor ama hastanede yatiyorum kan serumu veriyorlar ayda bir.torunumla ilgilenemiyorum denize parka gidemiyorum.mecalim kalmiyor kanamadan.ama spiral kesiyomus kanamayi.yinede korkuyorum takilirken bisey olcak diye.deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.kizim denemisti bir ara doktor takamamamisti.korktuk acikcasi
Bir yaşındaKac aylık bebeğiniz altı ayı geçince takılıyor bildiğim kadarıyla
O zaman takılır ağrı sızı olmuyor bide kayma yapmayan spiral varmış kk de bir üye taktırmıstı ismini hatırlayamadım o bana mantıklı geliyorBir yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?