Spiral ve hamilelik şüphesi

Butterflyinthesky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
753
477
123
Selamlar arkadaşlar. Ben 8 ay önce spiral taktirdim. Ara kanamalar olsa da her ay birkaç gün Gecikmeyle adet oldum. Adetim çok yoğun oluyordu. Bu ay 3 4 kadar kanamam oldu ama adet gibi değildim. Nerdeyse 10 gün geçti adetim. Çok korkuyorum hamileysem. İki çocuğum var. İkinci doğumum da çok sıkıntı yaşadım ve tekrar edebilir. Yarın test yapıcam ama içim içimi yiyor. Var mı benzer durum yaşayanlar

Cnm bnm ablamda taktırdı adetileri düzenliydi sprail yüzünden bozuldu hep ara kanamaları oluyo gecikmeside oluyo bnce korkma hep sprail yüzünden böyle gecikmeler oluyo

Cnm bnm ablamda taktırdı adetileri düzenliydi sprail yüzünden bozuldu hep ara kanamaları oluyo gecikmeside oluyo bnce korkma hep sprail yüzünden böyle gecikmeler oluyo
Cevabın için Sağol. İnşallah öyledir. Aslında 3.çocuğa karşı değilim ama korkuyorum bebek ve benim için. Dedim ya çok sıkintilar yaşadık.

Valla benim annem spiralle 40 yaşında hamile kaldı. Tek başına güvenli olmuyor bazen. Kayabiliyor. Asla guvenmeyecegim bir yöntem.

arkadaslar slm bendede spiral var ama,surekli kasik agrisi oluyor agriyla,beraber pembe lekelenmelerim bunlarn sebebi neki ya dr spiralde sorun yok biraz iltihap var dedi ilac yazdi gonderdi ama hala bitmedi bu sikayetlerim benim bilgisi olan varsa lutfen fikir versin

Back
X