Spiralim kaymışşşşş

aromel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
159
20
68
İstanbul
Spiral taktıralı 15 ay oldu pazartesi kontrol ettirmek istedim çünkü yaklaşık 2 aydır inanılmaz rahim kasılmam var rahatsız edecek derecede. Ve muayene de spiralim resmen sallanıyordu baya bir düşmüş. Adetime 9 gün var acaba hamilemiyimdir? Böyle bir şey yaşayan var mı? Spiralin kaydığını öğrenip sonradan hamile kaldığını öğrenen??

Canım ya kısmet işi hala içinde olduğu için kalmamış olabilirsin ama ben daha spiral yerinde iken bile hamile kalan gördüm eğer hormonlu spiral se o zaman çift koruma hamile değilsindir yani her bünye farklı kimse onun için cevap yazamadı galiba

Yok hayır kaydığı için doktor spirali çekti eğer hamileysen daha adet olmana var bu yüzden belli olmaz Dedi. Spiralim hormonlu da değildi bakalım nolcak. Cevap için teşekkür ederim :)

Kuzenim yerinden oynamamış Spiralle hamile kaldı hatta kocası spiral bile benim karşımda duramadi diye dalga geçmisti

Ya bu hamile miyim değil miyim hissi ne tuhaf spiralim kaydığı için acaba hamilemiyim diye düşünmekten oturup kütür kütür turşu yiyorum :)))) tamamen psikolojik :)

Ya bu hamile miyim değil miyim hissi ne tuhaf spiralim kaydığı için acaba hamilemiyim diye düşünmekten oturup kütür kütür turşu yiyorum :)))) tamamen psikolojik :)
Hahah guldurdun beni harbi cok zor her ay helede ıstemiyosan adet gunleri stres tavan bendeee

Konuyla ilgili bisey diyemicem ama turşu deyince aklıma geldi bana ilk başlarda herkez kız dedi doktor hariç ben nasıl turşu yiyorum esim beyaz lahana tursusundan tiksindi ne olur benden uzakta ye diyordu bir haftada 5 kilo falan bitmişti doktor erkek dedi o g7nden sonra turşu yiyemedim :) nasıl bir psikoloji bu hamilelik :) allah hayirlisi neyse onu yasatsin

Amin. Gerçekten çok değişik bi psikoloji :))))

çok $anslisiniz hamile lik sonucyla ogrenmediginiz için
genelde gidip hamile olduklarini ogreniyor kadin spiralin kaydigi oyle anlasiliyor :)
Allah ginlunuze gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…