Spiralim var hamile miyim?

bahar8197

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
3
0
1
28
Merhaba benim 5 senelik spiralim var 5 .senede bu ay adetim 8 gün geçti ama hala olmadı eşim çocuk istemiyor 2tane oğlum var. Kasigim çok ağrıyor ama adetim olmuyor mide bulantimda çok ne yapmalıyım hamile olabilir miyim?

Ne yapmalı mısınız?

Teste ne dersiniz?

Hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de. Allah korusun başka bir rahatsızlık da olabilir. Geciktirmeden test yapın. Negatifse de doktorunuza danışın mutlaka.

Hanfendi buraya zaman ayırıp yazana kadar bir tane teste bakar hamilemisiniz değilmisiniz. Neden hala bir iki güne yapacağım diyorsunuz. 8 gün geçmiş zaten alın yapın sonuç çıkacaktır. Merakınızda gitmiş olur.

Herzamanki ağrım var bı fikir olsun diye yazdım bende biliyorum sizin kadar hanım efendi

Ben spiralle hamile kaldım regl oldum atladım gününü diye düşünüp sonraki ayın adet döneminde hamile olduğumu düşünüp test yaptım tabi artık rahim yukarı çıkmıştı ve spirali çıkartmadı dr , olabiliyor yani bende ihtimal yok diyordum test yap erkenden

Herzamanki ağrım var bı fikir olsun diye yazdım bende biliyorum sizin kadar hanım efendi
Eee ama hamile olabilirmiyim? diye sormuşunuz ya burdaki kimse bunu bilemez ki. Bunu ögrenmenin en kolay yönü gebelik testi bende bunu belirttim madem biliyorsunuz merakınızı giderin. İyi günler umarım istediginiz sonuç çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…