Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yap canım aklında şüphe kalmaz hem reglinde geçmiş bende test yapmadan önce bulantılarım vardıKIZLAR MERHABA 1 HAFTADIR ÇOK MİDE BULANTIM VAR BACAK VE KARIN AĞRISI DA CABASI ADET GÜNÜMDEN 2 GÜN GEÇTİ AMA HÜSRANLA SONUÇLANIR DİYE TEST YAPAMADIM SİZ YAŞADINIZ MI BU GİBİ BELİRTİLER![]()
YANITIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AYY NEGATİF GÖRMEKTEN YORULDUM SANIRIM KORKUYORUM , SEN HAMİLE MİSİNNNNBence yap canım aklında şüphe kalmaz hem reglinde geçmiş bende test yapmadan önce bulantılarım vardı
Evet canım cok şükür 7 haftalıkYANITIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AYY NEGATİF GÖRMEKTEN YORULDUM SANIRIM KORKUYORUM , SEN HAMİLE MİSİNNNN![]()
Cnm kaset testte bile cikar bi yap bakalim ne cikicakYANITIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AYY NEGATİF GÖRMEKTEN YORULDUM SANIRIM KORKUYORUM , SEN HAMİLE MİSİNNNN![]()
çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah canımmEvet canım cok şükür 7 haftalık![]()
yaptım ama maesef negatifCnm kaset testte bile cikar bi yap bakalim ne cikicak
Hadi ya bende stresten erken oluyorumyaptım ama maesef negatifbeklediğim aylarda hep gecikiyorum sanırım stresten kaynaklı
ayyy hadi inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzumHadi ya bende stresten erken oluyorumama bu ay normal duzen devam ediyor bekliyorum kaldi 3
yaptım ama maesef negatifbeklediğim aylarda hep gecikiyorum sanırım stresten kaynaklı
canım pek bilgim yok ama kuruma çizgisi de olabilir markaı ne acaba testinKızlar bu sabah yaptım testi ama görünürde bişey çıkmadı, bende testin kapağını açtım böyle çıktı. Yine de Negatif dimi?
Evet cnm oyle duruyo markasi neKızlar bu sabah yaptım testi ama görünürde bişey çıkmadı, bende testin kapağını açtım böyle çıktı. Yine de Negatif dimi?
Prodoctor erken gebelik testicanım pek bilgim yok ama kuruma çizgisi de olabilir markaı ne acaba testin
büyük ihtimalle kuruma çizgisi gibi canımProdoctor erken gebelik testi
Bende öyle düşünmüştüm. Teşekkür ederim yorumlarınız içinbüyük ihtimalle kuruma çizgisi gibi canım