• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spiralle başım dertte sanırım bilginiz varsa yardım lütfen

Nurefsan09

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
13
1
16
38
Selamün aleyküm hanımlar spiral taktırdım 4gün oldu aşırı olmayan kanamam var sağ kaşığım agrıyor uzman bilgisi olan varsa yada daha önce taktıranlar varsa yardımcı olurmusunuZ lütfen

ilk bir hafta bünye alışana kadar bu tür ağrılar olur
1 ay sonra kontrol için gittiğinizde spiralin bünyenize uyum sağlayıp sağlamadığı kayıp kaymadığı ultrasonla ortaya çıkar

Kanamanın normal olup olmadığını bilmiyorum ama mutlaka kontrollerini düzenli yaptırın. Ablam taktırdıktan sonra uzun yıllar kontrole gitmedi enfeksiyon kaptı. Allah korusun sizin de başınıza gelmesin.Ben taktıramadım korkudan. Düzenli kontrolde bişey olmaz da işte gözüm korktu

Selamün aleyküm hanımlar spiral taktırdım 4gün oldu aşırı olmayan kanamam var sağ kaşığım agrıyor uzman bilgisi olan varsa yada daha önce taktıranlar varsa yardımcı olurmusunuZ lütfen
Normal bir durum ben taktirali nerdeyse alti ay oldu bazen suan bile ara ara kanli akintilarim olur,doktorum akintilarimda cogalma,kanama,sanci olabilecegini bunlarin normal oldugunu soylemisti ilk uc ay bu tip durumlar olabikir...birde regl donemin daha yogun ve uzun surebilir bu durumda normal

Canım ablam taktırdı 10 gün kanaması yoğun Bi şekilde geldi sonra duruldu. 1 hafta sonra tekrar leke oldu ama geçti. Normalmiş Dr öyle söyledi

Back
X