- 16 Aralık 2016
- 13
- 1
- 16
- 38
- Konu Sahibi Nurefsan09
Selamün aleyküm hanımlar spiral taktırdım 4gün oldu aşırı olmayan kanamam var sağ kaşığım agrıyor uzman bilgisi olan varsa yada daha önce taktıranlar varsa yardımcı olurmusunuZ lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk taktırdığınız zaman kanama olur az yada çok bünyenize bağlıAdetimin son günüydü
Normal bir durum ben taktirali nerdeyse alti ay oldu bazen suan bile ara ara kanli akintilarim olur,doktorum akintilarimda cogalma,kanama,sanci olabilecegini bunlarin normal oldugunu soylemisti ilk uc ay bu tip durumlar olabikir...birde regl donemin daha yogun ve uzun surebilir bu durumda normalSelamün aleyküm hanımlar spiral taktırdım 4gün oldu aşırı olmayan kanamam var sağ kaşığım agrıyor uzman bilgisi olan varsa yada daha önce taktıranlar varsa yardımcı olurmusunuZ lütfen
Canım ablam taktırdı 10 gün kanaması yoğun Bi şekilde geldi sonra duruldu. 1 hafta sonra tekrar leke oldu ama geçti. Normalmiş Dr öyle söylediSelamün aleyküm hanımlar spiral taktırdım 4gün oldu aşırı olmayan kanamam var sağ kaşığım agrıyor uzman bilgisi olan varsa yada daha önce taktıranlar varsa yardımcı olurmusunuZ lütfen