Spiralle hamile kaldim

Lavinyacan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
6
1
33
Merhaba arkadaslar. Aklimi kacirmak uzereyim. Ben yurtdisinda kaliyorum ve spiralle hamile kaldim Zor olsada alisabildim bu duruma. Allahim nasip görmusse kula ne demek duserki. Doktorlar spirali cikardi . Sonra gunler felaketim oldu ilk basta haftada bir buyuk kanamalar yasadim simdi 12. Hafta bitti hergun kanamam var bazen okadar fazla oluyorki anlatamam. Doktorlara gelince en az 8-9 doktora görundum hergun acildeyim bebekle ilgisi yok diyorlar ve nerden geldigini bilmiyorlar ve bebege zarar VERMEMek icinde hic bisey yapamayiz diyorlar. En son bir hafta önce kanama azaltici hap verdiler ve o ilk gunler kani azalti tam ise yariyor dedim yine basladi benimkiler. Ikinci cocugum ve 24 yanindaydim.lutfen bilen duyan varsa Allah rizasi icin yardim edin. Cok korkuyorum gebelik yeni diye cok istahimda yok iyice mahfoldum.cok uzun oldu ama son Carem Burasi. Artik kontrol olmaktan bebek iyi eve git demekerinden biktim. Turkiyede olsaydim bilirlerdi doktorlar eminim. Simdiden tesekkurler

Ya nasil Yani bir bu spiralle benmi hamile kaldim arkadaslar. Lutfen hic mi duymadiniz cevrenizden böle cok kanamasi olan:KK43:(((((

evet türkiyede doktorlar estetik ve tüp bebek gibi konularda çok becerikliler..ellerine sağlık türk doktorların..yurt dışında her imkan var ama ne yapacaklarını bilemiyorlar..beyinleri çalışmıyor galiba..ben birisinden duymuştum spirali doğuma kadar çıkarmadılar diye...sizede geçmiş olsun canım..

Zaten kimse cevap yazmamis. ben sonucu ben gibi olanlar icin yazayim . Belki birileri benim gibi caresiz kalip da arastirir.cunku Benim aramadigim sormagim yer kalmadi. Yukardada dedigim gibi spirali cikardiktan sonra hep buyuk kanamalar oldu ve hergun akutteydim. Sonuc bebek iyi ve kan( hematom da) azalma yok. Taki bu kan vucuduma mikrop , vurus bulastirinca. Neyse geldim hastaneye yatirdilar ve bursuru ilac ve serum yedim atesim 41 dereceden inemiyordu ilacsiz. Ve ikinci gunun sabahi artik kan yerine parcalar dusmeye basladi butun gun dediler o kan birikintisi bitiyor evet bitti ama 15 haftaya girmis bebegimde ardindan dustu. Isallah benimgibiler yoktur ama varlarsada sunu unutmayin su yolunu buluyor,hersin saati var, kimse ne olacagini bilmiyor yuce yaradandan baska. simdi bu vurusu gecmesi icin ugrasiyorlat

Burda değildim görmedim ama tahminen spiralden mikrop kapmış olma ihtimalin var. Ben de spiralle hamile kaldım şuan öğrendiğim anda aldırdım doktor bu hafta düşük riskin var dedi..bekliyorum Allah a şükür şuana kadar bir sıkıntı olmadı inşallah olmaz bu bebeği istiyorum.Sana da çok geçmiş olsun..Spiralle ilgili bir sıkıntı yaşamışsın bence ki ateşin falan çıktıysa büyük ihtimal mikrop iltihap..

Burda değildim görmedim ama tahminen spiralden mikrop kapmış olma ihtimalin var. Ben de spiralle hamile kaldım şuan öğrendiğim anda aldırdım doktor bu hafta düşük riskin var dedi..bekliyorum Allah a şükür şuana kadar bir sıkıntı olmadı inşallah olmaz bu bebeği istiyorum.Sana da çok geçmiş olsun..Spiralle ilgili bir sıkıntı yaşamışsın bence ki ateşin falan çıktıysa büyük ihtimal mikrop iltihap..
isallah hersey yolunda gider, banada dusuk riskin var demislerdi ama olmadi dusuk , dörduncu ayinda bebegim o vurusten öldu.allah yardimcin olsun. Hersey yine gözumun önune geldi sen hamileyim diyince.

o nasıl bir virüs spiral alındığı halde olan ? Bir de merak ettiğim kanamaların ne zaman başladı?

o nasıl bir virüs spiral alındığı halde olan ? Bir de merak ettiğim kanamaların ne zaman başladı?
Yukardada anlattigim gibi bes aylik hamile oldugumu farkettim ve bir hafta sonra spiral cikardilar ondan sonra cok buyuk kanamalar gecirdim tam 15 haftaya kadar her gun acile gidip geliyordum ve karnimin alti kanla doluydu o kan o mikrobu vucuduma bulastirdigi icin cok hastalandim zaten hastane yatirdilar ve daha ordayken bebegim dustu inarmisin daha yeni yeni o vurus cikmis vucudumdan ve hap kullNiyorum halen Allah kimsenin Basina vermesin, bana kanama icin söylenen neden spiral cikarilirken icerde yara kalmis

Yok besinci haftadan farkettim hamile oldugumu ama ben hergun buyuk kanama yapiyordum ve bebegim gitmiyordu dörduncu ay hastalandim artik bedenimde ne kan ne takat kaldi o vuruste atesimi 41 lerden inmeyince bebegim öldu. Ish anlatabilmisimdir.

Merhaba arkadaslar. Aklimi kacirmak uzereyim. Ben yurtdisinda kaliyorum ve spiralle hamile kaldim Zor olsada alisabildim bu duruma. Allahim nasip görmusse kula ne demek duserki. Doktorlar spirali cikardi . Sonra gunler felaketim oldu ilk basta haftada bir buyuk kanamalar yasadim simdi 12. Hafta bitti hergun kanamam var bazen okadar fazla oluyorki anlatamam. Doktorlara gelince en az 8-9 doktora görundum hergun acildeyim bebekle ilgisi yok diyorlar ve nerden geldigini bilmiyorlar ve bebege zarar VERMEMek icinde hic bisey yapamayiz diyorlar. En son bir hafta önce kanama azaltici hap verdiler ve o ilk gunler kani azalti tam ise yariyor dedim yine basladi benimkiler. Ikinci cocugum ve 24 yanindaydim.lutfen bilen duyan varsa Allah rizasi icin yardim edin. Cok korkuyorum gebelik yeni diye cok istahimda yok iyice mahfoldum.cok uzun oldu ama son Carem Burasi. Artik kontrol olmaktan bebek iyi eve git demekerinden biktim. Turkiyede olsaydim bilirlerdi doktorlar eminim. Simdiden tesekkurler
Benim kuzenimde spiralle hamile kaldi cnm ama dr doğuma kadar cikarmadi bebek düşer diye

cnm spiralin kaymismi

X