Spiralle hamile kalmış olamam yaniiiii 🫠

Dilhansah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
1.024
984
123
Merhaba kızlar yıllar önce burda sizinle tüm sürecimi badirelerimi paylaşmıştım düşüklerim ameliyatlarım derken sağlıklı bir oğlum oldu şuan 2 yaşında çok şükür😍 ben ardından hemen spiral taktırdım zor bir doğum olduğu ve psikolojim bozulduğu için. Şuanda da spiralim var ve adetim 3-4 gün geçti artı med testi yaptım çokta güvenmiyorum yalancı pozitif çıkarıyor ama damlatır damlatmaz silik çıkardı gittikçede koyulaştı. Yine beni aldatıyor mu acaba aldatsa da olur çünkü ben hazır değilim 🫠🫠

Eklentiler

• IMG_8847.webp
    IMG_8847.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 111
Bende iki yıldır spiral kullanıyorum ara ara gecikmeler oluyor ilaç falan kullandıysanız gecikme olabilir

Bende iki yıldır spiral kullanıyorum ara ara gecikmeler oluyor ilaç falan kullandıysanız gecikme olabilir
Bende de ara ara oluyordu ama 3-4 aydır düzenliydi bu ay gıda zehirlenmesi yaşadım vücudum baya su kaybetmişti tabi ilaçta kullandım ona da bağlıyorum kan verdim sonucunu bekliyorum bakalım kaderimizde ne var🫠

Bende de ara ara oluyordu ama 3-4 aydır düzenliydi bu ay gıda zehirlenmesi yaşadım vücudum baya su kaybetmişti tabi ilaçta kullandım ona da bağlıyorum kan verdim sonucunu bekliyorum bakalım kaderimizde ne var🫠
Belki de ilaçtan gecikme olmuştur hakkınızda hayırlısı olsun ☺️

6 yıldır spiralle korunuyorum, eğer kontrollerine falan dikkat ettiysen ben de sanmıyorum hamile olmanı. Gecikmeler yaşıyorum ben de. hakkında hayırlısı olsun.

Back
X