Bende de ara ara oluyordu ama 3-4 aydır düzenliydi bu ay gıda zehirlenmesi yaşadım vücudum baya su kaybetmişti tabi ilaçta kullandım ona da bağlıyorum kan verdim sonucunu bekliyorum bakalım kaderimizde ne varBende iki yıldır spiral kullanıyorum ara ara gecikmeler oluyor ilaç falan kullandıysanız gecikme olabilir
Belki de ilaçtan gecikme olmuştur hakkınızda hayırlısı olsunBende de ara ara oluyordu ama 3-4 aydır düzenliydi bu ay gıda zehirlenmesi yaşadım vücudum baya su kaybetmişti tabi ilaçta kullandım ona da bağlıyorum kan verdim sonucunu bekliyorum bakalım kaderimizde ne var
Kan verdim dayanamadım yine de içime şüphe düştü bende güvenemiyorumAsla güvenmediğim marka bence başka markayle tekrarlayın ya da kan verin
Hayırlısı olsun hakkınızdaKan verdim dayanamadım yine de içime şüphe düştü bende güvenemiyorum
Aslında kontrollerimi biraz ihmal ettim, bakalım sonuç ne olursa olsun kabul edicez6 yıldır spiralle korunuyorum, eğer kontrollerine falan dikkat ettiysen ben de sanmıyorum hamile olmanı. Gecikmeler yaşıyorum ben de. hakkında hayırlısı olsun.
Hadi bakalım Allah hayırlısını nasip etsin :)Aslında kontrollerimi biraz ihmal ettim, bakalım sonuç ne olursa olsun kabul edicezteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?