'spoiler' İçermeyen Film Önerileri

Efla

bize bağışla Allahım
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.964
17
118
Diğer
Film izlemeyi, beğendiklerimi paylaşmayı severim.
Buradaki konularda dolaşırken, spoiler içeren yorumlarla filmin tüm sürprizi kaçtığı için izleme zevki kaçıyor. birçok topiği bu yüzden takip etmeyi bıraktım.
Yorumlarında spoiler içermemesine dikkat ederek, film önerilerinde bulunmak isteyen herkesi davet ediyorum.

Spoiler, bir eserin konusu veya detayları hakkında bilgi veren; eser okunmadan, dinlenmeden veya izlenmeden önce öğrenilmesi durumunda alıcının eser ile ilgili düşüncelerini veya alacağı hazzı etkileyebilecek açıklama veya ipucu.

Spoiler, "bir şeyin değerini veya miktarını azaltan ya da tamamen yok eden[1]" anlamında yakın dönemde Türkçe'ye yerleşmiş İngilizce kökenli bir sözcüktür.(wikipedia ' dan alıntı)

Fight Club
Inception
The Matrix
Forest Gump
Leon
The Pianist
Reservoir Dogs
The Sixth Sense
Slumdog Millionaire
A Beautiful Mind
Rain Man
3 Idiots

Hint filmlerinden;
Taare Zameen Par... Her çocuk özeldir
Fanaa
Benim adım Khan

Prestij
Melekler ve Şeytanlar
Da Vinci şifresi
Unknown
Ejderha Dövmeli Kız
Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
Ölü ozanlar derneği
Senden bana kalan
turist
Benjamin Button' ın tuhaf hikayesi
Esaretin bedeli
Yeşil yol
Er Ryan ı kurtarmak
Kuzuların Sessizliği
Zindan Adası
Sıkıysa Yakala
Buz Devri 1-2-3
Amelie
The others
Can Dostum
Fur
Cold Mountain
Siyah Kuğu
Limit Yok

Türk sinemasından;
Babam ve Oğlum
Issız Adam
Eşkıya
Kabadayı

Genel olarak oyunculuğunu ve filmlerini beğendiğim ünlüler
Tom Hanks
Jim Carrey
Leonardo Di Caprio
Nicole Kidman
Şener Şen

Biraz karışık olsa da, film zevkim az çok anlaşılmıştır. Önerilerinizi merakla bekliyorum.
Filmlerde konulara girmedim şimdilik.

IMDb ve evdeki filmlerden yararlanarak listeyi oluşturdum. Beğendiğim ve ödünç verdiğim DVD lerim gelince onları da paylaşırım, aklıma gelmeyen daha çok film var.

Aamir Khan
Shah Rukh Khan

Geç keşfettiğim, ama filmlerini çok beğendiğim iki Hintli oyuncu.
Hint sinemasına karşı önyargısı olanlar, bu iki oyuncunun filmleriyle başlayabilir.

Son düzenleme:
eskilerden 'Milyon Dolarlık Bebek' filmini izledim. oyunculuklar, konusu güzeldi. ödüllü bir film aynı zamanda.

Back
X