Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSpor giyim mi yoksa klasik giyim mi tercih edersiniz?
yerine göre giyerim ama spora alıştığım için mecbur kalıpta giydiğim o klasik kıyafetlerin içinde hiç rahat edemem. sanki ben ben değilmişim gibi hissederim.
gerekmedikce klasik tercih etmem cünkü klasik kiyafetin altina topuklu ayakkabi giyerim.Dolayisila kendimi spor kiyafetle hissetigim kadar rahat hissetmem.Spor kiyafeti tercih ederim.
spor ayakkabıyı sadece spor yaparken giyenlerdenim, onun dışında topuklu, hoş ve şık ayakkabılar tercihimdir..
üst ve alt bazen tek parça spor tanımına uymaz, klasiğe de girmez.. en büyük aksesuarım şapkalarımdır.. çeşit çeşit..
ve çeşit çeşit takılarım..