• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor hocamdan hoslaniyorum!

Hazır konu açılmışken...

Son durum nedir missplayful ?

Son düzenleme:
Gözümün önüne yabancı filmlrtde gördüğümüz basit ilişkiler geldi.güzel vücutlu bir spor hocası ve çıtır bir kız...

Son düzenleme:
Hazır konu açılmışken...

Son durum nedir missplayful ?

Meleknaz cim son durumlar soyle: 15 gun once bara geldi haftasonu iki kez,ama boyle havalarda sanki beni gormeye gelmemiste oylesine gelmis gibi saga sola bakinmalar. Arkadaslarini da toplamis getirmis. Hepsini de taniyorum spor salonundan. Neyse ikinci kez geldiginde resmen kovdum. Cunku beni disari yemege goturcegine soz verip gene ekmisti mesgulum fln demisti. Sonrada ben yuz vermeyince bara gelmis bende biktim senden benim duygularimi altust ettin soz verip tutmuyorsun senle mi ugrascam dedim. Bak ben barda calisiyorum senin gibi bir suru erkek gelip gidiyo buraya senin gibi adamlari biz uzaktan taniriz daha bara girmeden. Benim senle isim olmaz dedim.Icecek olarakta ne icersin? Sana bir molotof kokteyli hazirliyim iyi gelir dedim:DDD Sonra laf kalabaligi yapmaya calisti guya elimi tutmaya calisiyor. Bende eger saf olsam barda calismamis olsam gunde bir suru erkek gormuyor olsam sana inanirdim ama maalesef cok deneyimliyim yemezler cicim dedim:DDD

Sonra da yeni bir hoca basladi cok profosyonel onla spor yapmaya basladim. Kendilerini sutladim. Simdi bazen goruyo hiiiic orali olmuyorum. konusmaya calissa mesgulum diyorum:D Iyiki degistirmisim bu yeni hoca cok seviyeli profosyonel ve iyi spor yaptiriyor. Cok farketti vucudum cok mutluyum. Her spora gittigimde basimda beni kandirmaya calisan vir vir hoca yok artik:D

Son düzenleme:
Back
X