Spor salonu

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Iyi akşamlar. Cok önemli bir konu değil ama doğru mu yapıyorum yanlış mı fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşim spor salonuna gitmek istedi bugün gidip abimle araştırdılar. (Abimle birlikte gidecekler) Istediğim tek şey bay bayan aynı olmasın.
Bi yere gitmişler bayanlar varmış ama azmış. Çalışan adam bayanlar az geliyo demiş.
Hiç bi şekilde gönlüm olmuyor 6 ay gideceklerdi. Bi yere 6 ay gitsen ordaki insanlarla bi muhabbetin kesin olur. Artık geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.

Sizde gidin. Kim napicak eşine orada allah askina. Ayrica 6 ay gidip napicak devam etmeyecekse bosu bosuna odeme yapiyor.
Sende git madem :)

Kızlar ben 40 kilo bişeyim bi de bebek düşünüyoruz nereme spora gideyim :))

Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum

Inanın insanlara güvenmiyorum ben kim ne derse desin evim ve spor salonu üniversitenin olduğu yerde. Bi de son dönemde bekar erkekler bitmiş gibi sürekli evli erkeklerle takılan kızlar çıkıyo. Burda da sürekli okuyorum cok takiyorum
Spor kilo vermek icin yapilmaz sadece :) 40 kiloysan kas yapmaya git saglikli beslenerek kilo al :)

Belkide kocanin niyeti bozuktur, kadinlardan once :)

ee normali bu değil mi?
iş yerinde kadın yok mu? üstüne mi atlıyorlar kocanızın merhaba, günaydın vs den sonra?

Is yerinde kadın yok hepsi erkek dışardan da kadınlar gelmiyo. Herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz. Burda arkadaşlar kocam aldatiyo diye konu açıyorlar. Hemen üstlerine atlamasalarda benim güvenim kalmadı insanlara

Sanrim konu sahibinin derdi kadınların adamın üzerine atlaması değil kocasının gözünün kayabilme ihtimali. güven meselesi. O zaman siz de gidin diyeceğim muhtemelen eşiniz istemez kadin erkek karisiksa

Aynen öyle. Tabi ki kadınlar aaa erkekk deyip üstüne atlamayacak :) ama korkuyorum. Seviyorum ve seviliyorum. Artık kendime guvensizligimden mi kaybetme korkusundan mi bilmiyorum. 1.5 yıldır evliyiz ters bi hareketini görmedim. Bi de son zamanlar da sürekli bakımlı olmamı istemeye başladı bi noluyoruz evresine girdim

Is yerinde kadın yok hepsi erkek dışardan da kadınlar gelmiyo. Herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz. Burda arkadaşlar kocam aldatiyo diye konu açıyorlar. Hemen üstlerine atlamasalarda benim güvenim kalmadı insanlara

kusura bakma da sana insanlar güven diyen yok, hatta öyle bir mecburiyetinde yok. kocana güvenmiyorsun demek ki.

Spora şişmanlar gitmez. Kilo almak isteyenler ya da formu korumak isteyenler de gider. 40 kiloyla da spora gidilir. Ben hayatimda 50 kiloyu gormus bir insan degilim ama uzun zamandir spor salona gidiyorum ustelik karma salon. :) Ama hicbir erkekle muhabbetim yok, amacim arkadas edinmek degil cunku ve boyle bir zorunluluk yok ama esim is yerinde cok fazla kadinla muhattap oluyor ve olmak zorunda.
Kimse kimsenin ustune atlamaz zorla. Atliyorsa esiniz engelleyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnsanlara değil kocanıza güveneceksiniz ;)

Back
X