Spor salonuna tek gitmek?

Ben yıllarca fitnese yalnız gittim. Çok keyifli oluyor. Bir de kablosuz bir kulaklık edinin tadından yenmez.

Ben yıllardır tek başına giderim spora oh mis. Kimsemim kaprisini tafrasini çekemem. Bugün gitmeyelim hadi erken çıkalım vs vs hep stres...
30 li yaşlarda yalnız başima spora gitmeyi, yalnız başima yürüyüşler yapmayı, güzel.bir mekana gidip tek başma kahve içmeyi öğrendim. Tavsiye ederim muhtesem

Tek dogduk tek olecegiz

O zaman hic bi yere gitmeyelim.. ise okula baslarkende kimseyi tanimiyorsun zamanla arkadas ediniyorsun zaten

Herkes tek gider ki. 2 arkadas yazilmistik. Farkli saatlerde ayri ayri gidiyorduk.

Tek dogduk tek olecegiz

O zaman hic bi yere gitmeyelim.. ise okula baslarkende kimseyi tanimiyorsun zamanla arkadas ediniyorsun zaten
Ya işte ilk kez salonda spora gideceğim için ortamı pek bilmiyorum. Baktım herkes grup takılıyor, yanıma bi kavalye mi bulsam acaba dedim.

sıkılmazsın cnm kulaklığı tak yap sporunu :)

Ben iki yıldır yalnız gidiyorum. Takıyorum kulaklığı müzik veya podcast dinleyerek spor yapıyorum. Tek olduğum için zamanla arkadaşlar da edindim. Denk gelince onlarla sohbet ederek de spor yapıyoruz. Yalnız bir aktivite yapmaktan korkmayın yani. Bazen yalnız olmak insana daha iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…