Spor salonuna tek gitmek?

Ay boşverin, gidecek arkadaşınız olsa bile tek gidin.İki kişi bile gidilse o kadar dikkat dağıtıcı oluyor ki , şu alete beraber gidelim, koşuyorsunuz yan yana ki ben şarkı dinlenek isterim arada bir bir şey diyor yok yere kulaklığı çıkarıyorum duymak için. Bu birinci tip, diğeri de kapıdan girince dağılıp çıkana kadar görmemek e zaten tek gitseniz de aynı şey neden uyuşmak için bekleyip kendinizi başkasına göre ayarlayasınız ki? Yani spora arkadaşla gitmek çok saçma bir aktivite hiç o topa girmeyin, yapın çıkın sporunuzu :KK6:

Kızlar selam
Birkaç senedir su sporu yapıyorum. Fakat bu spora bu dönem ara vereceğim, yaza doğru yeniden başlayacağım. Hazır zamanım varken onun yerine fitness'a başlayayım dedim. Evime yakın bir spor salonuna gittim geçen, bilgi almak için. Hem de salonu da gezdirdiler.
Fakat baktım ki herkesin yanında bir arkadaşı var. Benimle gelecek bir arkadaşım yok, herkes başka semtte, iş güç filan herkesin programı başka tabi.
Kendimi bir garip hissettim adam orayı gezdirince. 😞 Acaba sıkılır mıyım naparım derken kafamda soru işaretleri uçuşuyor. Bana bir gaz verecek olan var mı? Sizin de tecrübelerinizi öğrenmek isterim. ✌️
Hiç bişey olmaz takın kulaklığı oh mis kimseye gerek yok.

Kızlar selam
Birkaç senedir su sporu yapıyorum. Fakat bu spora bu dönem ara vereceğim, yaza doğru yeniden başlayacağım. Hazır zamanım varken onun yerine fitness'a başlayayım dedim. Evime yakın bir spor salonuna gittim geçen, bilgi almak için. Hem de salonu da gezdirdiler.
Fakat baktım ki herkesin yanında bir arkadaşı var. Benimle gelecek bir arkadaşım yok, herkes başka semtte, iş güç filan herkesin programı başka tabi.
Kendimi bir garip hissettim adam orayı gezdirince. 😞 Acaba sıkılır mıyım naparım derken kafamda soru işaretleri uçuşuyor. Bana bir gaz verecek olan var mı? Sizin de tecrübelerinizi öğrenmek isterim. ✌️
Pandemi öncesi arkadaşımla gidiyordum evet sıkılmamak için iyi oluyordu ama ben havuza girelim diyordum bugün keyfim yok girmesek mi diyordu yalnız kalmasın diye ben de girmiyordum, gel pilatese gidelim diyordum ya çok kalabalık bugün sonra girelim diyordu iyi hadi tamam diyordum böyle böyle saçma sapan bir şekilde plansız bir hale dönüştü benimki de. Tek gidin bir şey olmaz. Hocadan program çıkarmasını isteyin arada sizinle ilgilenir ve mutlaka yalnız gelen birileri vardır giyinme odasında falan bri şekilde tanışır kaynasirsiniz

Kızlar selam
Herşeyi Arkadaşlarla yapmayı sevmiyorum. Bir yerden sonra bıkkınlık geliyor. Ne güzel kafa dinlersiniz tek başına. Takın kulaklığı hem spor yapın hem kendinizi dinleyin

3 arkadas fitness a yazılmıstık 2 sene önce, bizde de tam tersi herkes tekti. Sohbet etmekten yapamadık hicbisey ay sonunda bıraktım 😂 inanın tek daha guzel simdi yeniden yazılacağım kimseye de haber vermedim valla konsantrasyon filan kalmıyor yoksa.

Yaparsınız, aslansınız kaplansınız😂😂

O insanların amacı sosyalleşmek olabilir, öyle düşünün ya da tek gidemeyecek kadar özgüven problemi yaşıyor olabilirler.
Sizlik bir sıkıntı yok, onların problemi yani.
Belki de orada tanıştılar, siz de yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
Kısaca her türlü avantajlı durumdasınız.
Evet insanlar genelde tek gidemiyor ,

Kızlar selam
Bence kesinlikle git. Bizim salonda çok tek gelen var.

Ben kız arkadaş grubumla yazıldım, iki hafta beraber gittik. Sonra birinin başı ağrıdı, birinin k.çı ağrıdı, biri regl oldu, birinin işi çıktı,birinin çocuğu birine birakamadi, biri erken saate aldı, biri başka güne aldı derken neredeyse hep yalnız gittim:)
Arkadaşın kötü tarafı; onlar gitmeyince senin de aklın çeliniyor, neyse ki cimri biriyim de param yanmasin diye gittim:)
Bence arkadaşa hiç gerek olmayan bir şey spor salonu. Bu kış da reformer pilatese yazilacagim, zaten tek kişilik bir aktivite. Kimseye davet goturmeyecegim bile

Salonda gördüğünüz kişiler belki de birlikte gelmiyor ama orada tanışıp arkadaş olmuşlardır. Sizde giderseniz illaki birileriyle tanışır arkadaş olursunuz.

Ben de spor yapmak istiyorum ama benimde birlikte gideceğim arkadaşım yok. Benim dezavantajım tek olduğum zaman sürekliliği sağlayamıyorum, sıkılınca kolayca bırakabiliyorum. Ama yanımda biri olunca sırf oda gidiyor diye gidiyorum, birde birbirimizi gazlıyoruz iyi oluyordu.

Sizin böyle bir durumunuz yok sanırım. O yüzden başlayın derim, orada arkadaş edinirsiniz

Ben bazı şeyleri tek başıma yapmayı daha çok seviyorum sanırım. Mesela arkadaşımla yürüyüşe öımmaktamsa tek başıma daha rahat tempolu yürüyebiliyorum. O kadar kasmayın insan kendi kendine özgür alanlar tanımalı daha keyifli olabilir.

ınsan spora nıye arkadasıyla gıderkı ? ne sacma sey ...spor yaparken ne muhabbetı yapılabılır dusunuyorum da :) yalnız daha guzel bence
sahsen ben kızım okula gıdınce esım evden gıdınce rahat rahat yapıyorum tek basıma ... dıkkat dagıtan yok konusturan yok bolen yok ne guzel.

Bende ise durum tam tersi. Yıllardır tek başıma giderim spora. Motivasyon açısından hep böyle tercih ettim. Ancak bu sene arkadaşlarım da bana eşlik etmek için kaydoldular. Çalışma disiplinimin sekteye uğrayacağını düşünüyorum bu şekilde. Spor kesinlikle bireysel bir aktivite bence. Tanıdığınız birileri olduğunda idmanınız sürekli bölünüyor. İlk gün belki yeni girdiğiniz bi ortam olmasından dolayı yabancılık hissedersiniz ancak sonrasında zorlanmazsınız diye düşünüyorum. Kolaylıklar diliyorum.

Back
X