Spor yaparken kalp krizi korkusu

pankek2203

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
197
28
13
41
Merhaba kızlar
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben sağlık anksiyetesi olan birisiyim ama bir taraftan da sağlıklı yaşamaya ve beslenmeye çalışan birisiyim uzun zamandır kaslarımda gerginlik tutukluk ve her yerdirmeye çalıştığımda acı vardı bunları bir şekilde spor ve pilatesle düzeltmeye çalıştım fakat bazen şunu fark ediyorum nabzım hızlı atmaya başladığında kalp krizi geçiririm korkusuyla kendimi fazla yoramıyorum zaten spordan sonra çok çabuk yorulan birisiyim bir halsizlik bir ağırlık yorgunluk vuruyor sonra sol tarafındaki kaslarımda bir ağrı başlıyor bacagima kadar inan bu da bana aşırı derecede panik yapıyor
Kısacası aramızda spor esnasında nabız sayısının yükselişinden kalp krizi geçirme korkusu yaşayan var mı veya spordan sonra kalp krizi geçirdiğini düşünüp kalp krizi belirtilerini yaşayan var mı
Yakın zamanda bir kardiyologa gidip buna baktıracağım holter taktırdım hiçbir şey çıkmadı fakat içim rahat etmiyor dilediğim gibi spor yapamıyorum bazen yapıyorum bisiklet sürüyorum uzak yerlere çok iyi bir şekilde hiç sıkıntım olmadan geçiyor fakat bazen ufacık bir şeyde komple sol tarafımda bir gerginlik kas krampı geçiriyorum Garip bir şey aramızda yaşayan var mı

Back