Spor yapmaktan nefret ediyorum ..ama kilo vermem gerek

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Selam kızlar bu tabiki çok bütük bir dert değil ama paylaşmak istedim sizinle.3 gündür spor yapmaya başladım geç kalktığım için yemek yedikten sonra 1 2 gibi başlıyorum spora ama benim için ölüüüm ! Koşu bandına 45 dakika nasıl dayanıcam ben yapamıyorum zaten yarım saatten sonra yaglar yanmaya başlıyor.10 dk bile zor dayanıyorum ağlayacak dururma geliyorum sıkıntıdan patlıcam.Ondan sonra 45 dk daha bisiklet var o ayrı bi mesele zaten yemin ederim bayılcak gibi oluyorum 10 dk zor sabrediyorum.Akşam da yemekten sonra yapmaya çalışıyorum yok yok OLMUYOR ! çok fazla yoruluyorum ve sıkılıyorum.Sıkılmamak için müzik dinliyim dedim işe yaramadı televizyon izliyim dedim oda olmadı sizler ne yapıyorsunuz hanımmlar.Ve spor programınızı yazıp yardımcı olur musunuz bana ?

Yaklaşık 4 aydan beri koşu bandı ile spor yapıyorum 10 kg. verdim.
Diyet yapmadım ..
Gece yarısı kalkıp mantı yedıgımı bilirim..
Bu yuzden ancak 4 ayda verebıldım sadece sporla..

Yani diyeceğim o ki sakın bırakmayın sporu .
Ben mp3 ortanyal ve dans muzıklerını yukluyorum , takıyorum kulaklığı son ses havaya gırıyorum :)
Bantın uzerınde gobek atmıslığım da vardır
Kendınıze '' yine sıkılacam sımdı '' demek yerine hem yuruyup hem nasıl dans ederım gb dusuncelere yonlendırın.
Bazen koşun bazen yuruyun muzıgın rıtmını yakalayın.
Sıkılsanız dahi bırakmayın , kendınızle ınatlaşın ve kazanan siz olun.
Yağ yakımı 45dk sonra başlar
Bir de çok beğendiğiniz bir kadının vucudunu koşu bandının tam karşısına yapıstırın :)
Kolay gelsin.

zorlamayla yapıyorsan zaten bir faydası olmaz ki sadece boşu boşuna yorulursun.

Yaptığın sporu değiştir mesela,imkanın varsa pilates yap,ya da açık havada yürü,bir sürü spor çeşidi var zayıflamak isteyen için

Bir de tam öğlen vakti başlıyorsun spora ve yemek yedikten sonra yapıyorsun tabi ki dermanın kalmaz.

Sabah erkenden yapsan hem daha serin olur hem de sen daha zinde olursun emin ol hava çok etkiliyor.

Sonra hafif bir kahvaltı,hafif bir öğlen yemeği ve sonrasında akşam yemeği,sonrasında tekrar yürüyüş yapabilirsin,tabi hedefine de bağlı kaç kilo vermek istiyorsan.

Son düzenleme:

aekadaşım normalde en fazla günlük yapılması gereken spor 45-60 dk maks. 20-25 dk dan sonra yağ yakımı başlar

aekadaşım normalde en fazla günlük yapılması gereken spor 45-60 dk maks. 20-25 dk dan sonra yağ yakımı başlar

Ben böyle bilmiyorum.
Benım danıştıgım spor hocam 45.dk yağ yakımının başladığını anlatmıştı.
Hatta daha detaya girersek sağlıklı bir yağ yakımı ıstenıyorsa kardio yapılmasıını tavsıye etmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…