Spora gitmek

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba kizlar. Temmuzda dugunumuz olacak. Nisanlim spora basladi. Tamam guzel dedim. Dugune kadar git sonra gitme birlikte zaman geciririz dedim. 3 ay gitmem lazim diyor. Neden 3 ay diyorum sonra soylerim diyor. Tam olarak sebep soylemiyor. Biraz zayiflamis kas yapmak istiyor ola bilir ama sebebini neden soylemiyorki? Sonra anlatirim diyor. Sebebi ne acaba merak ettim

Merhaba kizlar. Temmuzda dugunumuz olacak. Nisanlim spora basladi. Tamam guzel dedim. Dugune kadar git sonra gitme birlikte zaman geciririz dedim. 3 ay gitmem lazim diyor. Neden 3 ay diyorum sonra soylerim diyor. Tam olarak sebep soylemiyor. Biraz zayiflamis kas yapmak istiyor ola bilir ama sebebini neden soylemiyorki? Sonra anlatirim diyor. Sebebi ne acaba merak ettim
Üyeliği o kadardır. Ama siz niye sporuna karışıyorsunuz ki. Sonuçta sağlığı ile ilgili birşey. Beraber yapın diyeceğim ama mesela hamile olsanız gidemezsiniz. Spor yapmak Ada'mın Hakkı.

benim bildiğim kadarı ile normal bir spor salonunda 3 ayda vücut düzelmeye başladığını gösteriyor,tam bir spor salonunda ise 3 ayda vücudun değişimini gözle görebiliyorsunuz
yorumum bu canım aklıma bu geldi

spor dediginde bir ay gidiyim sonra gitmiyim olmazki zaten vucut 3 aydan asagı toparlanmaz dogru demis 1 ayda ancak spora alısır bedeni gitsin ne guzel iste

Dugune kadar git dememin sebebi su ki kendisinin isi 3-11 araligi. Evden 1de cikiyor. Spora giderse evden 10-11 gibi cikacak. Yeni evli olucaz ya beraber vakit gecirelim istiyorum. Bana herseyi anlatiyor ama bu meselede sonra soylerim demesine taktim. Belki benden sakladigi bir sorunu vardir o yuzden gidiyor diye dusundum.

Sonra söylerim ne saçma bir cevap

Tabi yaw evlendikten sonra sakın ayrı ayrı bişey yapmayın, mazallah birbirinizden uzaklaşırsınız. Evli çift dediğin her dakika dipdibe olmalıdır.

Tabi yaw evlendikten sonra sakın ayrı ayrı bişey yapmayın, mazallah birbirinizden uzaklaşırsınız. Evli çift dediğin her dakika dipdibe olmalıdır.
Yukarida yazdigim sebebi okursaniz daha iyi anlayacaginizi dusunuyorum. Zaten dip dipe olamayacagiz evden 1de cikip gece 12-1de donuyor. Spora giderse sabah uyanir uyanmaz gidecek ve sabahtan gece 12ye kadar gorusemeyecegiz.

Yukarida yazdigim sebebi okursaniz daha iyi anlayacaginizi dusunuyorum. Zaten dip dipe olamayacagiz evden 1de cikip gece 12-1de donuyor. Spora giderse sabah uyanir uyanmaz gidecek ve sabahtan gece 12ye kadar gorusemeyecegiz.

Spor salonuna her gün gidilmez. Haftada en fazla üç gündür.

Back
X