Çamaşır ve Kurutma Makineleri spot beyaz eşya hakkında

ra.bis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
225
0
96
37
Bursa
kızlar ben bursada yaşıyorum beyaz eşyalarımı spot mağzasıdan almayı düşünüyorum .

bu konuyla ilgili tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim . hepinize teşekkürler.

spotculardan alırsan garantisi olmaz diye biliyorum canım; sen iyice öğrenmeden alma istersen.

evet canım aradım sordum garantisi varmış kapalı kutu halinde satılıyormuş evde servis elemanı açıp onaylıyormuş garantisini. :44: ama bir türlü içime sinmedi nedense:44:

spot eşyada garanti mi olurmuş? bence güvenme...
sonuçta alıp yıllarca kullanmak zorunda olduğumuz eşyalar bunlar... hiç gerek yok riske atmaya...

spot eşyada garanti mi olurmuş? bence güvenme...
sonuçta alıp yıllarca kullanmak zorunda olduğumuz eşyalar bunlar... hiç gerek yok riske atmaya...

İNTERNET SİTESİNDE ARAŞTIRMALARIMDA BU YAZIYI SIKÇA GÖRDÜM VE DÜNDE BURSADA BİR BAYİYİ ARADIĞIMDA ÜRÜNÜ KAPALI KUTU İÇİNDE TESLİM ETTİKLERİ VE SERVİS ELEMANININ GARANTİYİ BAŞLATACAĞINI SÖYLEDİ (Bayiinin firmaya aylık olarak taahhüt ettiği kadar mal satamamasından dolayı; firmaya, imtiyazını kaybetmemek amacıyla toplu halde,görünürde sermayesine veya zararına spotçu tüccarlara mal satması sonucu ortaya çıkan düşük karla peşin çalışılan spot piyasa.
Firmanın peşin satış alıp vadeliye kullandırarak satması sonucu önceden zararına, ama vadeli satış sonrasında daha yüksek karla parayı çevirmesi esasına göre çalışan toptan alıcıların oluşturduğu piyasa.
Tüm ürünler fabrika tarafından garantisi var olan piyasa)

Arkadaslar Türkiye de hiçbir marka spotcuya ya da spotculara mal vermez,spotcu malı batan ya da batmak üzere olan,elinde fazla stoğu olup da stoğu eritmek isteyen bayilerden alır,yani spotcuyu bulan kişi bayidir,nakite ihtiyac duyduğundan dolayı hemen satmak ister,devreye spotcu girer bu arada,ama spotcu bayinin satmak istediği ürünlere öyle bir fiyat verirki,bayi naapsın,eli mahkum,sana bana satamayacğına göre spotcuya verecektir,bayi de ürünleri AHLI verir,yani o ürünlerde cok kişinin ahı vardır emin olun,siz de gidersiniz alırsınız spotcudan,sonra aldığınız ürün arızalanır kısa birsüre sonra,tekrar spotcuya gidip değişim istersiniz amaaaaaaaaaaaaa;yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler,muhattap bulamazsınız,o yüzden mağazalardan alın derim,muhattap bulmak istiyorsanız,ucuza kaçıyım derken başınıza gelmeyen kalmaz,demedi demeyin ;p

Ne alaka ah,parasını veripte aldığın şeyin ahını sen mi çekeceksin
İşi batıran satın alan kişi değil ya
Spotcudan sifir ürün alanlar var çevremde,hiçbi sorun çıkmadı
Aldığınız yerede bağlıdır belki,temiz yere denk geldiler

kimsenin ahı kimsede kalmaz ama,sen almak istiyorsan al,benden yana helal olsun sana arkadasım,ben satış işindeyim yıllardır,bu işin içindeyim,bildiğim birşey olmasa yazmam buraya

Spotculardan alınan mallar genelde bizim milletimizin aklına kötü izlenim bırakmış olsada, teknoloji bence şans işi :)

ben Spot olarak telefon almıştım herhangi bir sorun yaşamamıştım, buda teknolojik olarak şanslı olduğumun göstergesimidir acaba :)

Konu eskimis fakat bilgi acisindan deneyimimi anlatmak istiyorum. Spottan camasir mak ve bulasik mak aldim. Aldigin markanin servisi geliyor ve garantiyi baslatiyor. Makinalari 1 senedir kullaniyorum hicbir sorun yasamadim garanti devam ediyor. Makinalari aldigim gun alisveris merkezine gittim ve arada 200 ila 300 lira fark vardi. Belirtmek isterim ben kredi kartina vade farksiz taksitle almistim.
Elektronik isi gercekten sans isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…