Lekeler, Çiller Spot peeling

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
68
Merhaba arkadaşlar, spot peeling yaptıran ya da konu hakkında bilgisi olan var ise, nasıl uygulandığını fiyat aralıklarının ne olduğu gibi paylaşır iseniz çok sevinirim :)

Arkadaşlar hiç mi deneyen ya da bilgisi olan yok bu uygulama hakkında :(

Merhaba, bundan 1 ay önce spot peeling yaptırdım.çok ünlü bir dermatologa gitmiştim. yağlı bir cildim var ve gözeneklerim çok açıktı, çilek gibiydi burnumun üzeri.ünlü doktorumuz kendisi ilgilenmedi bile başka bir asistanına cildime bakmasını söyledi. o da bana spot peeling yaptırmamı önerdi. senede bir kere yapılan bir işlem olduğunu, 5dk bir sürede uygulandığını, ardından 8 saat yüzümü yıkamamam gerektiğini ve 8 saatten sonra su ile güzelce yıkamam gerektiğini söyledi. bir gece bir de gündüz kremi verdi. ama gece kremine 3. günün akabininde kendisini arayarak cildime ne olduğunu anlattıktan sonra onun uygun görmesi durumunda başlamamı söyledi. bende kabul ettim. 1500 tl ödedim. 5 dklık birşeyler yaptı cildime. hiç elleme yüzünü dedi. muhakkak 8 saat sonra yıka,kesinlikle kaçırma saati diye tembih etti. dediklerini yaptım. 2-3 gün boyunca yüzüm ıstakoz gibi kızardı. yüzün kızaracak korkma demişti doktor. görenler ne oldu sana solaryumamı girdin demeye başladı. 3.günün akşamı aradım ve yüzüm kızardı soyulmaya başladı diye anlattım, tammdır başlayabilirsin gece kremini sürmeye dedi. şuan 1 ayı geçti ve ben hala kullanıyorum. henüz kontrole gitmedim ama istediğim sonuçlar olmadı. hala gözeneklerim kapanmadı. boşuna para verdim diye düşünüyorum. kontrole gittiğimde bakalım ne diyecek.

bende bu persembe yani 3 nde yaptirdim aslinda dusunmuyordum ablamin akne problemi icin gitmistim mimikler icin ne onerirsiniz diye konusurken hadi yaptirim oldum ilk gun ayna gibi parladim ertesi gun herkes yuzun cok pruzuz ne kullandin diye sordu hafif bir kizariklik oldu ama oyle kabarma falan degil hatta hos bir bronzluk diyebilirim dun yuzumde dedigi gibi soyulmalar basladi doktoru aradim gece kremini kulanabilecegimi soyledi su an icin soyulmam devam ediyor ve cildimin daha parlak canli ve pruzsuz gorundugunu soyliyebilirim ablamda cok begendi aknetedavisinden sonra mutlaka yaptirmak istiyor yalniz bu islem icin yuzunuzde sivilce olmamasi lazim diger arkadas memnun kalmamis belki cilde gore reaksiyonlari farklidir hassas ciltlere gore degildir bilemedim ama ben kendi adima sonuctan cok memnun kaldim suan tam zamani butarz islemler yazin yaptirilamiyor

Arkadaşlar merhaba,
Yaptığım tüm araştırmalar sonucu dün yüzüme Spot peeling ve botox yaptırdım. Merak edenler ama sonucundan emim olamayanlar için buradan gün gün gelişmeleri aktarmaya çalışacağım.
Öncelikle sorunlarım neydi ondan bahsedeyim. Alnımda, göz çevremde, yanaklarımda ve dudak üstümde güneş lekeleri vardı. Bunlar kışın yok olup en ufak bir güneşte ortaya çıkan lekeler.
Çok araştırdım, lazer, kimyasal peeling ve spot peeling işlemlerini ve aralarında en etkili ve sorunsuz olanının Spot peeling olduğuna karar verdim. Dİğer işlemlerler cildi çok incelttiği için sonrasında extra lekeler olma ihtimali varmış.
Uzun lafın kısası dün itibari ile Spot peelingi yaptırdım. Doktorum Suadiyede.Merak eden olursa isminide verebilirim.Uygulama öncesi yüzü iyice temizliyorlar ve bir krem sürüyorlar çok az yanma oluyor.Kısa bir süre tuttular ve 1 dk içerisinde sildiler. Sonrasında Doktor Spot peeling uygulaması yaptı.Oda zor komplex bişey değil. Oda krem yüze belli oranlarda ama lekelerin olduğu yerlere biraz daha yoğun olmak üzere sürdü ve ta tam :) işlem bitti. Minimum 8 saat durması gerekiyormuş ama herhangi bir rahatsızlık duymazsam sabaha kadarda durabileceğini belirtti ve bende sabaha kadar yıkamadım.
İşelm yanında bir gece bir gündüz ve birde temizleme sütünü verdiler. Sabah Temizleme sütü ile cildimi yıkadım. Şuanda yüzüm kızarık durumda ama tatilin ilk günü hemen yanmak istersiniz ve güneşe yatarsınız ya öyle bir kızarıklık pembiş pembiş, yani bir kalem bir rimel rahat rahat çıkarsınız. Şimdilik bu kadar gelişmeler le ilgili yazmaya devam edicem.
Bu arada peeling öncesi de botox umu yaptırdım .Bunu nedeni de çok mimik kullanmaktan ve kaş çatmaktan artık çizgilerim derinleşmeye başlamıştı ve daha ilerlemesin derinleşmesin diye yaptırdım. Bunun etkiside 4 güne belli olacak ve 10 günde de oturmaya başlayacakmış. Doktorum kaşımda dolayısıyla göz kapağımda hafif düşme olduğunu söyledi ve kza ayaklarından kurtulurken bunuda aradan çıkarmış oldum. Umarım herşey yolunda gider ve size tam ir tavsiyede bulunabilirim. Şimdilik herkese süper günler diliyorum.
NOT: Sigarayı dün itibari ile bıraktım. Kendimi kutluyorum :)

Arkadaşlar merhaba,
Yaptığım tüm araştırmalar sonucu dün yüzüme Spot peeling ve botox yaptırdım. Merak edenler ama sonucundan emim olamayanlar için buradan gün gün gelişmeleri aktarmaya çalışacağım.
Öncelikle sorunlarım neydi ondan bahsedeyim. Alnımda, göz çevremde, yanaklarımda ve dudak üstümde güneş lekeleri vardı. Bunlar kışın yok olup en ufak bir güneşte ortaya çıkan lekeler.
Çok araştırdım, lazer, kimyasal peeling ve spot peeling işlemlerini ve aralarında en etkili ve sorunsuz olanının Spot peeling olduğuna karar verdim. Dİğer işlemlerler cildi çok incelttiği için sonrasında extra lekeler olma ihtimali varmış.
Uzun lafın kısası dün itibari ile Spot peelingi yaptırdım. Doktorum Suadiyede.Merak eden olursa isminide verebilirim.Uygulama öncesi yüzü iyice temizliyorlar ve bir krem sürüyorlar çok az yanma oluyor.Kısa bir süre tuttular ve 1 dk içerisinde sildiler. Sonrasında Doktor Spot peeling uygulaması yaptı.Oda zor komplex bişey değil. Oda krem yüze belli oranlarda ama lekelerin olduğu yerlere biraz daha yoğun olmak üzere sürdü ve ta tam :) işlem bitti. Minimum 8 saat durması gerekiyormuş ama herhangi bir rahatsızlık duymazsam sabaha kadarda durabileceğini belirtti ve bende sabaha kadar yıkamadım.
İşelm yanında bir gece bir gündüz ve birde temizleme sütünü verdiler. Sabah Temizleme sütü ile cildimi yıkadım. Şuanda yüzüm kızarık durumda ama tatilin ilk günü hemen yanmak istersiniz ve güneşe yatarsınız ya öyle bir kızarıklık pembiş pembiş, yani bir kalem bir rimel rahat rahat çıkarsınız. Şimdilik bu kadar gelişmeler le ilgili yazmaya devam edicem.
Bu arada peeling öncesi de botox umu yaptırdım .Bunu nedeni de çok mimik kullanmaktan ve kaş çatmaktan artık çizgilerim derinleşmeye başlamıştı ve daha ilerlemesin derinleşmesin diye yaptırdım. Bunun etkiside 4 güne belli olacak ve 10 günde de oturmaya başlayacakmış. Doktorum kaşımda dolayısıyla göz kapağımda hafif düşme olduğunu söyledi ve kza ayaklarından kurtulurken bunuda aradan çıkarmış oldum. Umarım herşey yolunda gider ve size tam ir tavsiyede bulunabilirim. Şimdilik herkese süper günler diliyorum.
NOT: Sigarayı dün itibari ile bıraktım. Kendimi kutluyorum :)

Back
X