Erkek İnfertilitesi Sprem DNA sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mutsuz ama umutlu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
554
216
23
34
Kız merhaba eşim sonuçları(sprem DNA testi) doktor iyi bişey yok demiş ama benim için rahat etmiyor hareketsiz %55 çıkmış çok gibi geliyor bana bi bakın bu sonuçlara benzeyen ve sağlık gebelik yaşayan varmı korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan 2 tane boş gebeliğin var şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20170219_142830.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 905
Canım bu sperm dna hasar testi değil, normal spermiyogram. Morfoloji biraz düşük ama bu düşüklerini açıklayan birşey değil. Tekrarlayan düşüklerin için iyi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeni öneririm. Tüp bebek için değil düşüklerin sebebini öğrenebilmek için. Hsg çekilmiş miydin? Pıhtılaşma testlerini genetik testleri vs yaptırdın mı? Adım adım yapılacak herşeyi tüp bebek merkezinde yaptırabilirsin.
Benim hsg ye normal kadın doğumcular hep normal dediler , tüp bebek merkezinde düşüklere neden olabileceği söylenip histereskopi yapıldı.

AA özelde yaptırdık sprem DNA testi dediler PIHTILAŞMA yi ve genetik testlerinde verdik fakülte hastanesin de 1 buçuk ay sonra cikticak sonuçlar hsg çektirdim 1 yıl oldu

AA özelde yaptırdık sprem DNA testi dediler PIHTILAŞMA yi ve genetik testlerinde verdik fakülte hastanesin de 1 buçuk ay sonra cikticak sonuçlar hsg çektirdim 1 yıl oldu
Sen hsgni de tüp bebek merkezinde bir kadın doğumcuya göster yine de. Çıksın bütün sonuçlar hepsini toparla öyle git olmazsa. Bu test spermiyogram.
Sperm DNA hasar testinde sayı hız vs olmuyor sadece sperm DNA hasar oranı yazıyor. Sonuçlar da aynı gün çıkmıyor. DNA hasarına bakılacak da dendiyse onun sonucu bir iki hafta sonra çıkar

Bu dna hasar testleri nerelerde var tup bebek merkezleri disinda fakultelerde var mi sizler nerde yaptirdinz

Allahim sinir oldum valla sonuç iyi dedi doktor bu sonuçlara göre DNA testi nin kötü çıkma ihtimali var mı sen se
DNA hasar oranı normal spermiyogramdan anlaşılmıyor ki , buna bakıp iyidir kötüdür yorum yapılamaz yani. Benim de 3 düşüğüm var o yüzden yaptırdık normal çıktı. Ankara'da düzen laboratuvarında yaptırdık biz. Her şehirde bakılmıyor ama düzen laboratuvarını arayıp bulunduğunuz şehirde anlaşmalı hastane falan var mı numuneyi iletmek için sorabilirsiniz.

Resim de atmaya çalıştım ama boyut fazla diyor atamadım bir türlü.

Biz de düşüklerin nedeni 1 sene boyunca normal denen hsg den çıktı. Tabi kesin değil hala. Üstüne hamile kalmadığım için o mu sebep emin değiliz. Ama pıhtılaşma genetik DNA hasarı vs geri kalan herşey normaldi. Hsg ye de normal denmişti dediğim gibi.

merhaba bizde yeni tup bebek yaptırdık embriyo oluşmadı bu sebepten bu testi istediler aynı yerde yaptırdık...sonuç %2.38 yani normal....değilmi? siz bu sonucu birine gösterdinizmi? ne dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…