Sprial ve çift çizgi

yeni yapacağınız test de pozitif çıkarda spiralle hamile kalan şahit olduğum 100. Kişi falan olacaksınız. Spiral güvenli falan deniyor da hiç değil bence. Geri çekilme zaten bir korunma şekli değil. Hatta takip ettiğim ünlü bir kadın doğum doktoru var seçil günay avcı, tanıyan vardır mutlaka. Bu ikisine özel videosu bile var biri zaten yöntem değil diğerini de tavsiye etmiyorum diye.

Kuruma çizgisi
Negatif

İki yöntemi birlikte uyguluyorduk peki en güvenilir korunma yöntemi nedir sizce ?

bence de kuruma çizgisi olabilir ama bu kadar belirgin kuruma çizgisi olur mu bilemedim. ayrıca o kadar çok görüyorum ki spiralle hamile kalan.. sanırım tercih etmeyeceğim tek korunma yöntemi

Sonra çıktı dediğiniz için Yüzde yüz negatif demiyorum ama emin olun pozitif olsa hemen çıkardı bence
Ben 10 dk bekledim negatifti. Saatler sonra çıkan bir çizgide olabilir. Ben 2 saat sonra Felan girdiğimde çöpe ataym derken gördüm . Test markası surelab bu arada. Güvenilirliği de nedir bilmiyorum

Ben 10 dk bekledim negatifti. Saatler sonra çıkan bir çizgide olabilir. Ben 2 saat sonra Felan girdiğimde çöpe ataym derken gördüm . Test markası surelab bu arada. Güvenilirliği de nedir bilmiyorum
Erken gebeliklerde hata payı çok var ben yalancı pozitif gördüm
Bence en az iki test alın garantileyin sonucu

bence de kuruma çizgisi olabilir ama bu kadar belirgin kuruma çizgisi olur mu bilemedim. ayrıca o kadar çok görüyorum ki spiralle hamile kalan.. sanırım tercih etmeyeceğim tek korunma yöntemi
Geçen gittiğimde kontrole 10 yıla kadar korunma sağlar dedi , yerinde dedi eltim 9 yıldır spiral ile korunuyor ve çevremdeki niceleri. Şaşırdık bizde artık ne yapacağımzı . Deri altı implantlar Felan duyuyorum bu aralarda . %99 koruma sağlar diyor ama bilemiyorum

ben de şu an hapla korunuyorum. fırsatım olduğunda deri altı implant taktıracağım. en çok koruyan deri altı implantmış galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…