- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 29
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
Ahhaah kesin çözümHayırlısı olsun bende doğumdan sonra neyle korunsam diye düşünüyorum hep sanırım çare yatakları ayırmak
yeni bebiş geliyor
Tekrarladınız mı testi? Geç çıktı diyorsunuz ama çok belirgin çizgiTest yanılıyor düşüncesindeyim hâlâ doğana kadar öyle diyecem
Kuruma çizgisiİyi akşamlar hanımlar. Küçük kızım 19 aylık. Ve spiralle ile korunuyorum. İki gün geciktim . Ama bu ara vajinal fitil kullandım enfeksiyon için Felan. Yinede içime şüphe düştü test yaptım. 10 dk bekledim negatifti. Daha sonra tekrar lavaboya gittiğimde şunu da çöpe ataym dedm bir baktm çift çizgi olmuş. Kafam çok karışık . Olabilir mi böyle bir şey ? Kullandığım fitiller testte yanılma yapabilir mi ? Tecrübelerinize dayanarak yorum bekliyorum . Görsel ekliyorum
İki yöntemi birlikte uyguluyordukyeni yapacağınız test de pozitif çıkarda spiralle hamile kalan şahit olduğum 100. Kişi falan olacaksınız. Spiral güvenli falan deniyor da hiç değil bence. Geri çekilme zaten bir korunma şekli değil. Hatta takip ettiğim ünlü bir kadın doğum doktoru var seçil günay avcı, tanıyan vardır mutlaka. Bu ikisine özel videosu bile var biri zaten yöntem değil diğerini de tavsiye etmiyorum diye.
Evde test yok maalesef. Eşim uyanınca erken gebelik testi aldıracağım.Tekrarladınız mı testi? Geç çıktı diyorsunuz ama çok belirgin çizgi
Ayy inşallahKuruma çizgisi
Negatif
Sonra çıktı dediğiniz içinAyy inşallahiçime umut oldnz
Onların yanılma payı daha yüksek diyorlar ama siz bilirsinizEvde test yok maalesef. Eşim uyanınca erken gebelik testi aldıracağım.
Ben 10 dk bekledim negatifti. Saatler sonra çıkan bir çizgide olabilir. Ben 2 saat sonra Felan girdiğimde çöpe ataym derken gördüm . Test markası surelab bu arada. Güvenilirliği de nedir bilmiyorumSonra çıktı dediğiniz içinYüzde yüz negatif demiyorum ama emin olun pozitif olsa hemen çıkardı bence
Erken gebeliklerde hata payı çok var ben yalancı pozitif gördümBen 10 dk bekledim negatifti. Saatler sonra çıkan bir çizgide olabilir. Ben 2 saat sonra Felan girdiğimde çöpe ataym derken gördüm . Test markası surelab bu arada. Güvenilirliği de nedir bilmiyorum
Geçen gittiğimde kontrole 10 yıla kadar korunma sağlar dedi , yerinde dedibence de kuruma çizgisi olabilir ama bu kadar belirgin kuruma çizgisi olur mu bilemedim. ayrıca o kadar çok görüyorum ki spiralle hamile kalan.. sanırım tercih etmeyeceğim tek korunma yöntemi
Kaset test alaym yine o zaman, tşk ederimOnların yanılma payı daha yüksek diyorlar ama siz bilirsiniz
Öyle yapayım ya da randevu alıp yarn direk hastaneye gideyim . Çünkü spiralde var . Ne olur ne olmazErken gebeliklerde hata payı çok var ben yalancı pozitif gördüm
Bence en az iki test alın garantileyin sonucu
ben de şu an hapla korunuyorum. fırsatım olduğunda deri altı implant taktıracağım. en çok koruyan deri altı implantmış galiba.Geçen gittiğimde kontrole 10 yıla kadar korunma sağlar dedi , yerinde dedieltim 9 yıldır spiral ile korunuyor ve çevremdeki niceleri. Şaşırdık bizde artık ne yapacağımzı . Deri altı implantlar Felan duyuyorum bu aralarda . %99 koruma sağlar diyor ama bilemiyorum
evet evet kan testi vermeniz daha garanti olur.Öyle yapayım ya da randevu alıp yarn direk hastaneye gideyim . Çünkü spiralde var . Ne olur ne olmaz
Bu arada kk'nin eski konularında surelab testinin bir çok kişide böyle yalancı pozitif çıkardığını da okudum. Başka marka bir test ile deneyeceğim.evet evet kan testi vermeniz daha garanti olur.
Sanırım bende öyle yapacağımben de şu an hapla korunuyorum. fırsatım olduğunda deri altı implant taktıracağım. en çok koruyan deri altı implantmış galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?