Ssabah sabah sinirlerim bozuldu

isi varmis soylemeyi unutmus demek baska, anden o sabah isi cikmasi baska. bence biraz ayip olmus ama abartilacak bisey yok burda. bukadar takilmayin ve uzmeyin kendinizi. belkide gercekten onemli bi isi vardi ama aksam unutmustu. insanlik hali yani.

isi varmis soylemeyi unutmus demek baska, anden o sabah isi cikmasi baska. bence biraz ayip olmus ama abartilacak bisey yok burda. bukadar takilmayin ve uzmeyin kendinizi. belkide gercekten onemli bi isi vardi ama aksam unutmustu. insanlik hali yani.
bugün de hiç bişey olmamış gibi ablasının tlefonundan aradı beni insan bi özür diler kesinlikle başından savmak için yalan söylediler sevgilimde dahil

Sende onun çok iyi şekılde hazırlandığına emın olduğun bir görüşmeyı

son anda iptal et cok kıytırık bir neden göstereketen:1:

durumu eşitlersin ne bozuyon asabını karrrrdeşimmm

yahu hemen kötülük senaryosu yazmayalım,
belki şöyle olmuştur böyle de olmuş olabilir örnekleri çoğaltılabilir nitekim.
incelik adına sizi arasa, kusura bakmavari konuşup, tekrar davet etse,
geri çevirmem sanırım.
ama tabi benden ziyade sizin iletişiminiz yön verir sizin nasıl davranacağınıza.

bugün de hiç bişey olmamış gibi ablasının tlefonundan aradı beni insan bi özür diler kesinlikle başından savmak için yalan söylediler sevgilimde dahil
sonradan aklıma birşey geldi onun evine son gittiğimde bana evlenmeden önce gelip gidersen bizimkiler dedikodu yapar demişti evlendikten sonra duyarsın dedikoduları şimdi birşey duymazsın dedi

işi çıkmış olabilir veya başka bişey burada sevgilin devreye girip neden gelem diyorki sen hazırlanmışsın dışarıda kahvalıya çıkarabilirdi sende üzülmemiş olurdun. fazla takılma bu gibi durumlara bundan sonrakindede müsait değilim başka bir zaman dersin geçersin. yada hazırlansın sen gideceksin diye son anda arayıp işim çıktı gelemiyeceğim dersin.ama sen sen ol boşver onun seviyesine düşme bence

sonradan aklıma birşey geldi onun evine son gittiğimde bana evlenmeden önce gelip gidersen bizimkiler dedikodu yapar demişti evlendikten sonra duyarsın dedikoduları şimdi birşey duymazsın dedi

Düğüm çözüldü işte :)

Ablası dedikodulardan rahatsız olabileceğini düşünüyor demek ki, seni de rahatsız edebilecek tarzda dedikodular olabileceği konusunda uyarmış, bahane üretiyor gitmemen için.
Ama erkek arkadaşın bu tarz konularda duyarsız olabilir, etrafın ne dediğini pek umursamaz erkekler, en son onların kulağına girer.

Duyarlı taraf sen ol, özellikle aranıp çağırılmadığın sürece ne kalk hazırlan ne de git.
Ama kimseye de sinirlenme, kendini de üzme, aile yaşantıları komşu ilişkileri herkesin farklı olabilir, ablasının da içinde bulunduğu durumu iyi değerlendirmen lazım.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle"Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X