ßaHaR GeLdi SeN NrdeSiN ?

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Bahar geldi , Sen nerdesin ?
Agaclarin bilee tomurcuklari var ... Benim minik tomurcugum GeL ArtiK ....

GöKKuSaGi misin ? Kostukca ben sana , sen uzaklasiyorsun ....
UFuK cizgisi misin ?
Hic bitmeyecek HaSreT misin ?
Gelinemeyecek yerde misin ???

Nerdesin???

Bu baharda dallarim kuru mu kalacak ?
Günes dogmayacak mi benim UfKuMda ?
Herkes GöKKuSaGi izlerken benim yagmurum bile yagmayacak mi ?
Yine HaSreT mi kalacagim bir tanecik damlaya ?

Benim tomurcugum GüL olmayacak mi ?

Hadiii GeL... Benim de BaHarim gelsin ...

>>> Daglara bileee yazamadimmm <<<
>>> Yüregimeeee basamadimm <<<
>>> Hasretiyle yatamadimmm <<<
>>>>>>>Sebebim sensinnnnn <<<<<<<

>>>Tuuttttttttt....Ellerimden tuutttttt.<<<
>>>Ne olursun tutttttt .... Yüregimden tutttttt <<< (yol arkadaslari -Sebebim sensin )

Çok duygulandım,Allah en kısa zaman da sizleri de bebekleriyle kavuştursun.Dualarım sizlerle..

ay canım beniim ben de çok duygulandımm bahar geldi, bebeklerimiz gelmedi....

ama gelecekler insallah hiiççç üzülmee kii daha cabuk gelsinler .. amiinnn

Cidden çok kötü oldum.Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin,O en büyüktür,O herşeye kadirdir,O "ol" der ve olur,OLUR kılsın inşallahhh:Saruboceq:

Ay canım benim yaaa..:çok üzgünüm:

Sitede son zamanlarda bu bebek hasreti ile kavrulanların yazıları beni çok duygulandırıyor..:çok üzgünüm:

Allah kimseyi evlat özlemi ile yakıp kavurmasın..İnşallah sana da hayırlı bir evlat versin..:Saruboceq::çok üzgünüm:

Senin de tomurcuğun olsun bir tane..:çok üzgünüm:

her gece sabahla aydınlanacak degilmi
ve her kışın sonu bahar
inşaallah canım bizimde baharımız gelecek umutla bekliyoruz.............

Şu anda işyerindeyim ve gözyaşlarıma hakim olamadım ne yapayım senin duyguların ama biz hasretle bebek bekliyen herkesin duygularına tercüman olmuşsun .işe gelirken eşim benle şakalaşıyor bende zaten benim bir yarım yok kolum kanatım kırık benle uğraşma dedim kendimi öyle hisediyorum inşallah herşey bizim içinde güzel olur bizim baharımızdada çiçekler açar bu bahar bebek bekleyen hepimizin baharı olur

canım eline sağlık sanki benim içimden geleni yazmışsın bende en çok yaz gelince ağaçlar çiçek açınca çok üzülüyorum benim ağacım hiç çiçek açmıyor diye ben kendimi çocuksuz bir hiç sanıyorum artık toplum içine giremiyorum hepsi çocuklarından bahsediyorlar ben söyliyecek birşey bulamıyorum bilmiyorum kastenmi yapıyorlar.allah yardımcımız olsun.

öyle zor ki buduyguyla yaşamak..ben bunu kaldırabilirim..imtihan sabır desende bir tarafın eksik
kalıyor..insanların acıyarak bakmalarına sinir oluyorsun bir süre sonra...ben öğretmenim çocuklara
olan sevgimi anlatsam sende abartıyorsun deniliyor alaylı alaylı ...ben kendi çocuğumdan başka
hiç bir çocuğu sevemem diyor hanımefendinin biri kasılarak..halbuki tüp bebekle çocuk sahibi olmuş birisi bunu söyleyen..insanlar korunmayı bıraktıkları ay hamile kalıp bunu haykırıyorlar öğretmenler odasında...artık sen çok özelsin diyor erkek bayan herkes...bu haberler karşısında
girecek delik arıyorum...belki ben ömür boyu hiç özel olamayacağım...hep bu ümitle yaşayacağım
hiç ümidim olmasa her ay yıkılmasam...her tedaviden sonra aylarca kendimi evlere kapasam...diyo
rum olmuyor işte..belki bu sefer demekten yoruldum..çok baharlar yaşadım..kollarım boş kaldı..
çocuklu arkadaşlarımızın yanında ezilip büzülerek oturduk karı koca...ama 10 yıl geçti ..bizdeki tablo degişmedi...rabbim sizleri güldürsün...kucaklarınız boş kalmasın...selam ile

nilencim seni çok iyi anlıyorum benimde 12 yıl oldu artık benimde yavaş yavaş umudum tükendi.... yinede allahtan umut kesilmez.

Ay neden ama yapmayın böyle, neden ezilip büzülüyorsunuz........:çok üzgünüm:

İnşallah size de bir evlat verir Allah en kısa zamanda..:çok üzgünüm:

evet bahar geldı çıçekler açıyoo...........inş arkadaşlar sızınde yureğinizin çıçeklerı açar....açtıran açtırır inş............sevınç yılı olur inş bu yıllllllll...........uzulmeyın.........nıcelerı var kıymet bılmez sevgı bılmezler............yureklerı sevgıyı ozlemı bılmez.........sızıde anlayamazlar.......... rabbım guneşı doğdursun evlerınıze .. altıntoplarınızı nasıp etsın kısa zamanda.........booollll dua ile...........

ben de öğretmenim aynı şeyleri yaşıyorum.Rabbim bol bol sabır versin, biran önce kucaklarımızı doldursun.....

Amin canım inşş...:1hug:

Canım bende cok duygulandım.Su anda kendımı cok yogun bır duygu selıne bıraktım.GIDIYORUUUUUM.Bılmıyorum,bebegıme nezaman ulasırım.Hepımızın yolu acık olsun.:Saruboceq:senağlama

her sabah, her gece aynı duyguyla uyumak,uyanmak ne demek , çoğunuz biliyorsunuz.. arkadaşlarınızın, akrabalarınızın, kardeşlerinizin, ablalarınızın gülen gözlerle hamileyim haberini vermeleri ne demek bunu bir tek siz anlarsınız.. onları hastanede, evlerinde ziyaret ettiğimizde o minicik eller, o şirin yanaklar, o güzel melek benim olsaydı demeyi...ben de son 4 senedir her bahar, her yaz bebişimi parka götürmeyi, dikkat et annecim düşeceksin demeyi, hadi artık eve gidelim baban gelecek demeyi ne kadar hasretle bekliyorum bir tek siz anlarsınız..onu giydirmeyi, alışverişe çıkınca kendime birşey almayıp ona almayı, bebek elbiselerine sadece özlemle bakmamayı, gerçekten de kendi bebişime almayı, dün yine uyutmadı bizi bu yumurcak diyen arkadaşlarımın yerinde olmayı, ona sarılıp koklamayı, onu yururken,uyurken, oynarken izlemeyi, meleklerinin fotoğraflarını yollayan arkadaşlarıma bak bizimki de bu kadar oldu diye fotoğraflarını yollamayı,sabah uyanınca onun o melek yüzünü görmeyi, gözlerimi kapatınca onun nefesini hissetmeyi ve aklıma gelen daha nice şeyi ne kadar hasretle bekliyorum birtek siz anlarsınız.. bunların hiçbirini daha yaşayamadım.. ama Allahım isteyen herkese meleğini göndersin en doğru, en hayırlı zamanda.. iyi ki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…