SSeCiLL Burun Estetiği Ameliyatı

SSeCiLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
46
0
36
Bolu
Arkadaşlar geçen cumartesi ameliyat oldum. Bugün alçı ve bandajlar alındı. BBenim önceden eğrilik şikayetim vardı. İnanırmısınız şuanki burnum eskisinden daha kötü:( Yamuk yumuk resmen S şeklinde!

Deliklerin biri bi yana bakıyor biri dik duruyor (burna aşağıdan bakınca)

Burun deliklerini birleştiren alttaki kemer varya, onun altına tam dudak üstünde resmen ufak bir top var, dikişin üst kısmı da içerde. böyle garip olmuş orası yandan,önden çok kötü duruyor. içeri kıkırdak koymuş doktor ama çok fena görünüyor. (resmi: http://b1108.hizliresim.com/11/8/14/16011.png)

ne olur birşeyler deyin benim gibi olan varmı:(

birde az önce hapşırdım istemdışı, acayip bir şey oldu,sanki burnumda birşey patladı bom diye. birşey olurmu:(

oturup ağlayacağım neredeyse, ameliyattan önce son halimi çekmiştim, o deviasyonlu burnum bile bundan daha güzel... of çok kötüyüm, domuz gibi:(

Son düzenleme:
cnm kendi burnunun resimlerini eklesene merak ettim belki ödemin düzensiz dağılmştır mesela benim sol tarafım daha çok şişmişti ordanda ödem daha geç iniyor hala ödemli sol tarafım seninde belki ödemdendir şikayetin ama resim eklesen daha iyi anlardık :7:

cnm ortada dikiş izi var o zamanla düzeliyor benim resimlerime bakarsan daha iyi anlarsın ilk zamanlardaki haliyle son resimdeki haline endişe edicek bir durum göremedim ben :49:

cnm ortada dikiş izi var o zamanla düzeliyor benim resimlerime bakarsan daha iyi anlarsın ilk zamanlardaki haliyle son resimdeki haline endişe edicek bir durum göremedim ben :49:

alt kısmı normal mi diyorsun? dikişin yapıldığı yer yani. böyle altı şişkin üstü daha çekik..

önden bana çok geniş geldi ucu ama ödemdendir çok fazla ödemin var bant takmadı mı alçıdan sonra cnm

bence bu ödem başka birşey değil :) geçer zaanla sakın sitres yapma buzla kompleks yap ve dokunma kurcalama tasarımınla benziyormu peki

burnumun eski halinden tek farkı daha şiş oluşu, önden domuz görünüm, altındaki garip kıkırdak... yamukluğu daha beter oldu diyebilirim. deviasyon solaydı, burun alçıdan çıktı hala aynı... ona göre bakın resme arkadaşlar.

bence bu ödem başka birşey değil :) geçer zaanla sakın sitres yapma buzla kompleks yap ve dokunma kurcalama tasarımınla benziyormu peki

tasarım yapılmadı. eğrilik ,burun ucu düşüklüğü düzeltilecek. hafif kemer alınacaktı o kadar. burnum hala sola doğru yamuk. buzu ilk 2günden sonra kesmiştim başlasammı yeniden? üstünü çok ellemiyorum korkuyorum da alt kısmındaki kıkırdağı biraz yokladım elle, şişlik mi kemik mi diye. sonrada acıdı zaten...

inşallal ödemdir, dağılır, yamukluğu düzelir.

önden bana çok geniş geldi ucu ama ödemdendir çok fazla ödemin var bant takmadı mı alçıdan sonra cnm

takmadı canım. dün tam 1 hafta olduydu ameliyat olalı, alçı , dikiş, bant hepsini aldı.

benim eğrilik de sola doğruydu, hala sola doğru duruyor ya aklım çıkıyor:(

Daha burnun çok yeni burun ucun çok şiş o yüzden dikiş içeride gibi gözüküyor ama değil şişlik inince dümdüz gelecek orası
Benim de dikişlerde eğrilik var gibi geliyodu ama iki ay sabret o şişlikler azılsın göreceksin düzeldiğini :)) :49:

Back
X