• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ssk da aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
kızlar nolur sorumu okuyup biliyosanız cvplayın ltfn... ben şimdi aşılama yaptırmak istiyorum.daha once 2 kere yaptırdım tutmadı. ama ozamnlar devlet ilaçlarımı karşılamamıştı yaşım gereği.şimdi tekrer yaprırıcam ama 3 hakkımı sskda kullanırsam. inş tutarda. eğer tutmazsaa sonra özelde devam etsem.ozamn ilaçlarımı ssk karşılarmı?yoksa hakkını kaybettinmi der..benm durumuma düşen arkadaşlar.biliyorum kafa karıştırıcı bi soru ama baska kime surayağımı bilememdimm.cvplarınızı bekliyorum....

ben haseki devlet hastanesine gidiyorum çokta ilgileniyorlar benim bir çocuğum olduğu i.in devlet karşılamıyor ama hiç çocuğu olmayanın her şeyini ücretsiz kARSILIYOR

kızlar nolur sorumu okuyup biliyosanız cvplayın ltfn... ben şimdi aşılama yaptırmak istiyorum.daha once 2 kere yaptırdım tutmadı. ama ozamnlar devlet ilaçlarımı karşılamamıştı yaşım gereği.şimdi tekrer yaprırıcam ama 3 hakkımı sskda kullanırsam. inş tutarda. eğer tutmazsaa sonra özelde devam etsem.ozamn ilaçlarımı ssk karşılarmı?yoksa hakkını kaybettinmi der..benm durumuma düşen arkadaşlar.biliyorum kafa karıştırıcı bi soru ama baska kime surayağımı bilememdimm.cvplarınızı bekliyorum....

mrb ben özelde bır kere asılama yaptırdım raporla ssk yarısını karsıladı normalde doktorum ıkı hakkımın oldugunu soyledı sskda üç hakkınıda kullanırsam galıba ilaç hakkın dolmus olur tam emın degılım ama yardımcı olmak ıstedım eger ssk hakkın dolarsa sende burda bazı arkadaslardan ilaçı elınde kalan oluyor onlardan sskdan aldıkları gıbı alabılırs
daha fazla yardımcı olmak ısterdım ama baska bılgım yok malesef iyi geceler

biraz karısık yazmıssın ama anladıgım kdarıyla aşılama raporun yok.özel yaptırmıssın aşılamanı.rapor cıkınca ilaçları sskdan alabilyosun cunku.26agustostakı yasaya göre özelde muayenehaneye gıdenler devletten faydalanıycak.ama ssk anlaşmalı bı özel hastaneye gtsen.ilaçalrını ssk karsılar sanırım.ben erol tavmergene gidiyorum özel muaynehane.hersey ucretlı ilaçlarımı parayla alıyorum .aşılamayıda şifada yapıyor onada gecn sefer 360 lr odedık.benımde aşılam raporun var ilk aşılamanı ege unıvde yaptırdım ilaçlarımı karşıladı ssk.ama bunlarda hersey özel

biraz önce istanbul tüp bebek merkezini aradım.dedim ki aşılama yaptırsam ilaçlarımı ssk karşılarmı dedim.onlarda aşılamaya ssk dahil değil dediler.aşılama artı ilaçlar 1400 ü bulur dediler.tüp bebek yaptırırsan ssk yarısını karşılar dedi.hiç bişey anlamadım.şimdi ben aşılamamı ssk hastanesindemi yaptırmak zorundayım.ssk ya hiç güvenmiyorum napıcam anlamadım.morelim çook bozuldu.

Merhaba arkadaşım, Bizede aşılama önerildi fakat özelde yaptıracak kadar maddi durumumuz müsait değil. Aşılama raporu nasıl ve nereden alınıyor? Bana yardımcı olabilirmisin? ve hangi devlet hastanesine gitmeliyim? Teşekkürler.

biraz karısık yazmıssın ama anladıgım kdarıyla aşılama raporun yok.özel yaptırmıssın aşılamanı.rapor cıkınca ilaçları sskdan alabilyosun cunku.26agustostakı yasaya göre özelde muayenehaneye gıdenler devletten faydalanıycak.ama ssk anlaşmalı bı özel hastaneye gtsen.ilaçalrını ssk karsılar sanırım.ben erol tavmergene gidiyorum özel muaynehane.hersey ucretlı ilaçlarımı parayla alıyorum .aşılamayıda şifada yapıyor onada gecn sefer 360 lr odedık.benımde aşılam raporun var ilk aşılamanı ege unıvde yaptırdım ilaçlarımı karşıladı ssk.ama bunlarda hersey özel

Ben aşılamamı ve tüm tedavimi İstanbuldaki Kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi (SSK) da yaptırdım. hem de devlet memuru olmama rağmen ssk ya gittim. Gayet iyiler çok iyi davranıyorlar ve işlerini gerçekten iyi biliyorlar. Özele hiç gitme bence...

Back
X