Doğuma Hazırlık Ssk olmadan doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Pelin ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
176
89
98
26
Kızlar sağlık güvencemiz yok eşim işten cıktı.Hamileyim muane için ücret ödüyorum. 2 ay sonra dogumum var .Devlet hastanesine ne kadar ödememiz gerekir doğum için bilen var mı

nasil yani ücretsiz diye biliyorum hamilelik boyunca muayeneler hemde dogum ucretsiz

İyi ilgileniyorlar diye hamile oldugumu ögrendigimden beri oraya gidiyorum ama dogum da ucret ne kadar olur ki
en son muayenen ne zaman gittiginde ucretleri alirsin ama cok olacagini zannetmyorum

Kızlar sağlık güvencemiz yok eşim işten cıktı.Hamileyim muane için ücret ödüyorum. 2 ay sonra dogumum var .Devlet hastanesine ne kadar ödememiz gerekir doğum için bilen var mı
Canım sağlıklı bir şekilde doğum yapıp kucağına alırsın inşallah.Üniversite hastaneleride olsa hamile ve doğumdan para almazlar muayeneye gittiğin zaman analık hakkı dediğinde hiç bir ücret alınmaz, doğumda da öyledir, ama yaşadığın ilçenin kaymakamlığına gidip gelir testi yaptırabilirsin eğer üzerinde hiçbir malvarlığı yoksa direk yeşil kart çıkar böylelikle eşinde yararlanabilir

Bazı üniversite hastaneleri fark ücreti alıyor doğuma isteğe bağlı doç. Ya da Prof girerse sarf malzeme yani kullanılan malzemeleri için de alabiliyor . Eşimin kuzeni de üniversite hastanesinde doğum yapmıştı o söylemişti ama kaç yıl geçti aradan şimdi fiyatlar nasıldır bilmem . Çok fazla tutacağını sanmıyorum çoğunu devlet karşılıyordur. 600-750 arası en fazla diye tahmin ediyorum.

Hastane muayenesine kayıt yerinde "analık hakkı" diyin sosyal güvenceniz yoksa para ödemezsiniz. Doğumda da para ödemezsiniz. Devlet karşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…