• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SssMmm ' Diyet Günlüğüm..

SssMmm

07.07.2012
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
116
0
46
İzmir
Selam kızlar..

Bende zayıflama yolunda defalarca deneyip bir türlü başaramayanlar kadrosundayım :43:
Zayıflayıp , incelen , kilo verip geri almayan ve bu aşamalarda adım adım ilerleyen tüm arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum :29:

Kendimi tanıtmakla işe başlayayım ; Öncelikle 1.72 boyunda 79 kiloyum. 24 yaşındayım. Geçen seneye kadar 74 in üstünde olmamıştım , ama geçen yıl geçirdiğim ameliyat(böbreğimin bir tanesi alındı) sonrası tam 12 kilo alarak 86 kilolara ulaştım. Üzerinden tam 10 ay geçmesine rağmen sadece 7 kilosunu verebildim. Ve Allah nasip ederse 7 Temmuzda düğünüm var. benimde amacım düğüne kadar 10-12 kilo verebilmek . Gelinliğimide henüz almadım hatta bakmadım bile , nede olsa gelinlikçiye bu halde girdiğim taktirde büyük bir hüsranla çıkacağım :43:

Forumdaki 80-89 kilo zayıflayanlar grubuna katıldım bir dönem fakat çok fazla aktif olamadığımdan kaptana mahcup düşmemek için gruptan ayrıldım. Ama gördüm ki günlük menülerini bir yerlere not almadıkça sınırlarını aşıp önüne gelen herşeyi yiyorsun.Ve böylelikle bende kendi diyet günlüğümü tutmaya kadar verdim. Bende herkes gibi gün gün buraya diyet listemi yazıp , sizden uyarı ve önerilerinizi rica edeceğim. :26:

Not: 1,5 ay Özel diyetisyene gittim ama bırakmak zorunda kaldım. Kendime göre bir listem var. Sitede gördüğüm kürlerle bunu ayakta tutmaya çalışacağım. Günde 1.5 saat spor yapıyorum. 2-2,5 lt su tüketiyorum.

Şimdiden herkese teşekkürler..
(Sürç-i lisan ettiysek affola :26: )

Kalkar kalkmaz elma sirkesi + su .
Sabah: 1dilim ekmek , 1tatlı kaşığı acı ezme , 2kk peynir
Öğlen: 1dilim ekmek , 1kaşık pırasa ,2kase çorba
Akşam:1dilim ekmek , 1kase çorba , 1yumurta kadar haşlanmş tavuk , salata
Yatmadan önce tekrar elma sirkesi + su.

SPOR : 120 ip atlama , 200+ 200 sağ/sol yan hareket , 50 mekik , 100karışık egzersiz hareketi
ARALARDA : 3lt su , 2fincan mate+yeşilçay , 5-6 kayısı kurusu
KAÇAMAK : 1kaşık spangle , 2şekerli sakız :)

Back