Doğuma Hazırlık Ssvd hakkinda ne dusunuyorsunuz kizlar ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minel2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
39
8
1
Merhaba kızlar ssvd( sezeryandan sonra vajinal doğum) hakkında ne düşünüyorsunuz artık devlet ve özel hastanelerin bazıları yaptırıyor benin ilk ı sezeryan di ikinci olursa yapmayı düşünüyorum

Merhaba kızlar ssvd( sezeryandan sonra vajinal doğum) hakkında ne düşünüyorsunuz artık devlet ve özel hastanelerin bazıları yaptırıyor benin ilk ı sezeryan di ikinci olursa yapmayı düşünüyorum
Benim de ilk sezaryen normali istiyorum doktorumla konuşmadım daha uygun muyum diye ama sezaryen gerçekten zor bir süreç dışardan kolay gibi gözüküyor ama lohusaligin en zor zamanlarında resmen herşey engel elin kolun bağlı kalıyor bakalim kısmet son yıllarda ssvd arttı turkiyede de çok basarili sonuçlar var yani kötü sonuçlanan bir ssvd hikayesi okumadım. Riskleri var ama iyi değerlendirip karar vermek lazim

Benim de ilk sezaryen normali istiyorum doktorumla konuşmadım daha uygun muyum diye ama sezaryen gerçekten zor bir süreç dışardan kolay gibi gözüküyor ama lohusaligin en zor zamanlarında resmen herşey engel elin kolun bağlı kalıyor bakalim kısmet son yıllarda ssvd arttı turkiyede de çok basarili sonuçlar var yani kötü sonuçlanan bir ssvd hikayesi okumadım. Riskleri var ama iyi değerlendirip karar vermek lazim

Aynen normal doğum her yönden saglikli ve iyi canım inşallah yaparsın bende facebook ta bir grup ta ssvd hikayelerini okuyorum hiç sorun yaşadıklarını görmedim ilk sezeryan olduk diye sürekli bıçak altına yatmak saçma geliyor bana ve bu seçenek sunulmuş ken neden olmasın ki

Bende suanda ssvd dusunuyorum
Doktorum onay veriyor. Hastane sartlari ddabu konuda yeterli. Bakalim hayirlisi. Sezeryan gercekten zor bir surec. Tekrar ayni seyleriyasamak istemiyorum

Ben de ssvd düşünüyorum. Oğlum 19aylık şimdilik hamile değilim ama ikincisi normal olsun diye aranın 2 seneden fazla olması için bekiyoruz. Kızlar Devlet hastaneleri ssvd yapıyor mu? Bilginiz var mı

Ben de ssvd düşünüyorum daha doğrusu çok istiyorum riskleri göze alıp denemek lazım her deneme normal doğumla sonuclanmayabiliyor ama yine de tekrardan gönüllü sezeryan girmektense sancimi beklerim netice ne olursa olsun çocuğum istediği gün doğsun derim. Insallah istediğimiz gibi olur bol bol okuyup bilgilenmek cesaretlenen motive olmak lazım

Arkadaşlar normal Doğum da da vajinada yırtılma dikiş genişleme olmuyor mu bu sefer de cinsel hayat bitiyor diyorlar eskisi gibi olmuyormuş bende ilk doğumum sezeryan mı diyorum acaba
Hiçbir fikrim yok.canim sezeryanliyim bunuda sezeryan yapicam

Back
X