Doğuma Hazırlık Ssvd hakkinda ne dusunuyorsunuz kizlar ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar normal Doğum da da vajinada yırtılma dikiş genişleme olmuyor mu bu sefer de cinsel hayat bitiyor diyorlar eskisi gibi olmuyormuş bende ilk doğumum sezeryan mı diyorum acaba
Kesinlikle katılıyorum .Doğumdan sonra cinsel yaşam kısmını bir okuyun derim .Herkes daraltmanın peşinde.Asla eskisi gibi olmuyor

Benim annemim rahmini toparlamak için 3 kez ameliyat ettiler . Asla ama asla düşünmedim normal doğumu . İki oğlum var ikisi de sezaryen . Dikişler estetik iz yok göbek yok . Çok ama çok rahatım .anacığıma yazık olmuş .
Bende öyle düşünüyorum dikişleri geç cinsellik eskisi gibi olmuyormuş bi de ilerde doğurursan sıkıntı

Bende öyle düşünüyorum dikişleri geç cinsellik eskisi gibi olmuyormuş bi de ilerde doğurursan sıkıntı
Ya bu konuda çok ısrarlı konuşmak istemiyorum ama , tam bebek sahibi olduk diye havalara uçarken eşi ile muhabbeti kalmayan (cinsellik) iki arkadaşım benim .Birisi bu salı ameliyat olacak .Ben anlamıyorum bu işi zaten müdehalesiz ameliyatsız eskisi gibi olmuyor . Ne gerek var . Yap sezeryanı ne kıçının üstüne oturamama sorunun olsun ne cinsel ilişki . Bazıları dikişsiz doğum yapıyor ama o bile eski haline gelmiyor. Bunu söyleyen ben değilim doktorum .

Ya bu konuda çok ısrarlı konuşmak istemiyorum ama , tam bebek sahibi olduk diye havalara uçarken eşi ile muhabbeti kalmayan (cinsellik) iki arkadaşım benim .Birisi bu salı ameliyat olacak .Ben anlamıyorum bu işi zaten müdehalesiz ameliyatsız eskisi gibi olmuyor . Ne gerek var . Yap sezeryanı ne kıçının üstüne oturamama sorunun olsun ne cinsel ilişki . Bazıları dikişsiz doğum yapıyor ama o bile eski haline gelmiyor. Bunu söyleyen ben değilim doktorum .
Vajina daraltma ameliyatı mı ? Bende sezeryan diyince herkes kızıyor annem bile o toplanır kendinden diyor ama kişiye göre değişir bence YÖK çocuk daha sağlıklı doğuyor falan filan tamam çocuğun canın ama çocuğum derken kocandan da olabilirsin .... bende size katılıyorum sezeryan diyorum

Vajina daraltma ameliyatı mı ? Bende sezeryan diyince herkes kızıyor annem bile o toplanır kendinden diyor ama kişiye göre değişir bence YÖK çocuk daha sağlıklı doğuyor falan filan tamam çocuğun canın ama çocuğum derken kocandan da olabilirsin .... bende size katılıyorum sezeryan diyorum
Evet . Benim ikinci çocuğumun doktoruna ameliyat olacak .
Adam annemin de ameliyatını yapmıştı . Bir gün bana dedi ki ; Sanıyorlar ki doktorlar sezaryenden para kazanıyor . Hayır dedi .Ben parayı normal doğumdan kazanırım . İstisnasız hepsi geri gelir ne olacak diye sorar. Parası olan estetik olur olmayan öyle devam eder. Ben bunu söylesem meslektaşlarım beni parçalar ama aslında %90 ı böyle düşünür. Benim eşim neden sezaryen ? dedi. Bence doktorlarınıza bunu da sorun .Bayansa siz nasıl doğurdunuz deyin . Erkekse eşiniz nasıl doğum yaptı :)

işinin ehli doktor lazim ve bence karşılaşması zor o doktorla instagramda furkan kayabasoglu var o yaptırıyor ama.herkes uygun değil.diyor adam.açık açık.pazarlama.konusu yapmıyor sağlığı on planda tutuyor

Ben de ssvd düşünüyorum daha doğrusu çok istiyorum riskleri göze alıp denemek lazım her deneme normal doğumla sonuclanmayabiliyor ama yine de tekrardan gönüllü sezeryan girmektense sancimi beklerim netice ne olursa olsun çocuğum istediği gün doğsun derim. Insallah istediğimiz gibi olur bol bol okuyup bilgilenmek cesaretlenen motive olmak lazım
canım nerede yepacasın ssvd önceki doğumumla arasında ne kadar var

Back
X