SSVD ile doğum yapmak isteyenler

Aruz38

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
353
293
23
43
Arkadaşlar merhaba 2015 eylül annesiyim. Bir yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Şimdi de 9 haftalık hamileyim. 2017 mayıs annesi olucam inşallah. İlk bebeğimde hiç istememe rağmen sezeryan oldum. İkinci bebeğimde normal doğum yapmak istiyorum. Benim gibi sezeryan sonrası normal doğum düşünen annelerle burda görüş alışverişinde bulunabiliriz. Malum her doktor bunu desteklemiyor veya desteklese bile hastane koşulları uygun olmuyor. Özellikle daha önce Ssvd ile doğum yapmış arkadaşlar varsa tecrübeleriyle bizi aydınlatabilirler. Hepimiz sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi geçiririz umarım. :KK71::KK28:

Sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapabilmek için 2 doğum arasında epey bir süre olması gerekiyor diye biliyorum.
Sizin aradaki zaman çok kısa.

Bende eğer hamile kalabilirsem eğer :D istiyorum oğlum 7 yaşında olur inşaAllah

Neden vajinal doğum istiyorsunuz merak ettim.
Sezeryan doğum yapmış biri olarak çok rahattı ve ikinci de mecburen öyle olacak diye seviniyorum açıkcası.
Sezeryandan sonra vajinal doğumu çoğu doktor yapmıyor riskli diye ama bazı doktorlar yaptırıyor.
Ben iki doğum arasında en az 4 yıl olmalı diye biliyorum.

Yakın bir arkadaşım ilk çocuğu 20 aylıkken bu şekilde doğum yaptı. bende doktorumla konuştum. Hatta kendisi söyledi ilk bu şekilde deneyebilirsin diye. Benim için sezeryan doğum korkunç bir deneyim oldu. Bebeğimde bende zararlarından fazlasıyla nasiplendik. O yüzden şimdi normal ve doğal olanı denemek istiyorum. S SheZofren
ve bunun için biraz cesarete ve teşvike ihtiyacım var sanırım.

Çünkü adı üstünde canım normal doğum vücudumuz buna uygun yaratılmış normal i bu çünkü ben de oğlumu sezeryan la doğurdum o zamanki doktorum normal doğumu anlatmadı bile bana sormadı bile ben izne çıkıyorum şu gün alalım bebeği dedi olur dedim bende işime geldi ama tekrar hamile kalırsam normal doğum istiyorum bir sıkıntı olmadığı sürece

Çünkü adı üstünde canım normal doğum vücudumuz buna uygun yaratılmış normal i bu çünkü ben de oğlumu sezeryan la doğurdum o zamanki doktorum normal doğumu anlatmadı bile bana sormadı bile ben izne çıkıyorum şu gün alalım bebeği dedi olur dedim bende işime geldi ama tekrar hamile kalırsam normal doğum istiyorum bir sıkıntı olmadığı sürece
Yanlışlar doğrularımız olmuş. Normal doğum yapmak isteyenler şaşkınlıkla karşılanıyor öylede tuhaf zamanlardayız işte.

Yanlışlar doğrularımız olmuş. Normal doğum yapmak isteyenler şaşkınlıkla karşılanıyor öylede tuhaf zamanlardayız işte.
Çünkü artık herkes rahatının derdinde kimsenin sıkıntı çekmeye tahammülü yok fedakarlık yapmak lazım ki normal doğum bir mucize mükemmel ötesi bişi çok okuyorum araştırıyorum faydaları bebeğe etkileri çok etkilendim Rabbim nasip etsin inşaAllah

Çünkü artık herkes rahatının derdinde kimsenin sıkıntı çekmeye tahammülü yok fedakarlık yapmak lazım ki normal doğum bir mucize mükemmel ötesi bişi çok okuyorum araştırıyorum faydaları bebeğe etkileri çok etkilendim Rabbim nasip etsin inşaAllah
Çok haklısınız. Ben de bebeğimde çok sıkıntı çektik. İlk başta herşey normaldi. suni sancı verdiler doğum başladı dediler. sonra açılma yavaş olunca beklemeyelim alalım dediler. Suni sancıdan sonra anneye anestezi uygulamak anneyi de bebeğide mahvediyormuş. Sonradan öğrendim malesef. oğlum epilepsi nöbetleri geçirdi herşeye alerjisi var. Herkesin yediğinden içtiğinden mahrum. Güvendiğimiz güvenmek zorunda olduğumuz insanlar ne hayatlar çalıyorlar.

Arkadaşlar bukonuda Zeynep kamili oneriyorlar hep. Ben 30 haftalik hamileyim ve 8 yil sonrası ssvd istiyorum.Zeynep kamilde SSVD Polikliniği varmış birinci doğumumu orada yaptım ve hic iyi anarim olmadığı icin gitmeyi kesinlikle düşünmüyordum ama SSVD için istemeye istemeye yine gidicem sanırım orada ssvd yapan bildiginiz bir doktor varmi lutfen cevap

Arkadaşlar bukonuda Zeynep kamili oneriyorlar hep. Ben 30 haftalik hamileyim ve 8 yil sonrası ssvd istiyorum.Zeynep kamilde SSVD Polikliniği varmış birinci doğumumu orada yaptım ve hic iyi anarim olmadığı icin gitmeyi kesinlikle düşünmüyordum ama SSVD için istemeye istemeye yine gidicem sanırım orada ssvd yapan bildiginiz bir doktor varmi lutfen cevap
Madem istanbuldasınız Semra Özeri öneririm. Türkiyenin heryerinden kadınlar ona doğuma gidiyor. Keşke benimde gitme şansım olsa. Bahçelievler devlet hastanesinde. 2014 yılın doktoru ünvanını almış biri. Facebooktan takip edebilirsiniz. OP.Dr.Semra özer.

Çok teşekkür ederim mutlaka arastiricam ama oraya gitmem Çok zor bana çok uzak. Bugün Zeynep Kamile randevum var bakalım ne diyecek doktor

Çok teşekkür ederim mutlaka arastiricam ama oraya gitmem Çok zor bana çok uzak. Bugün Zeynep Kamile randevum var bakalım ne diyecek doktor[
Zeynep kamile Ömer Birol Durukan'a gittim gercwkten ilgili ve bilgili bir doktor eksisi ile artısiyla herseyi anlatti yapabileceğimi söyledi, bir kere 40. Haftaya kadr beklicez o beni mutlu etti sanci baslayip normal dogum gerceklesmesze belli asamalar var onlari takip edicez Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Yakın bir arkadaşım ilk çocuğu 20 aylıkken bu şekilde doğum yaptı. bende doktorumla konuştum. Hatta kendisi söyledi ilk bu şekilde deneyebilirsin diye. Benim için sezeryan doğum korkunç bir deneyim oldu. Bebeğimde bende zararlarından fazlasıyla nasiplendik. O yüzden şimdi normal ve doğal olanı denemek istiyorum. S SheZofren

Facebookta bugun uzerine grup var kizlar arastirin derim bende cok istiyorum ama esim cok kati bu dusuncede istemiyo asla o yuzden bana sezeryan gozukuyo zeynep kamilde omer bey varmis herkez ondan cok memnun ilgi alaka supermis

Bende 2. Bebegimi ssvd ile dogurmak istiyorum rabbim nasip ederse .henuz hamile degilim ama arastiriyorum simdiden sizin doktorunuzun bu secenekten bahsetmesi bile buyük sans bence cunkü cogu doktor ssvd nin adini bile anmiyor hangi sehirdesiniz arkadsiniz hangi sehirde ve hangi doktor ogrenebilirmiyim insaallah siz ve tum ssvd yapmak isteyen anneler normal ve saglikli bir sekilde ssvd yapar rabbim hepimiziyardimcimi olsun

Bende 2. Bebegimi ssvd ile dogurmak istiyorum henuz hamile degilim ama simdiden arastiriryorum. Sizin doktorunuzun ssvd den bahsetmesi ne güzel cogu doktor adini bile anmiyor. Hangi sehirdesiniz ssvd yapan arkadasiniz hangi sehirde merak ettim. Rabbim bebeginizi hayirlisiyla saglikla normal dogumla kucaginiza alirsiniz insaallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bende 2. Bebegimi ssvd ile dogurmak istiyorum henuz hamile degilim ama simdiden arastiriryorum. Sizin doktorunuzun ssvd den bahsetmesi ne güzel cogu doktor adini bile anmiyor. Hangi sehirdesiniz ssvd yapan arkadasiniz hangi sehirde merak ettim. Rabbim bebeginizi hayirlisiyla saglikla normal dogumla kucaginiza alirsiniz insaallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Amin teşekkürler. doktorum ne kadar çok normal istediğimi biliyordu ondan sanırım. Ama yine sezeryan olacak gibi durumum. iki bebeğin arası yakın oldu biraz şöyle 2 sene geçmiş olsa hiç düşünmeyecektim.

Back
X