Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatma Bolkan muayenesi varmış ankarada. anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyormuş.Ankara'da ssvd destekleyen doktor önerebilir misiniz?
Ara ara görüyorum bu başlığı, şimdi 2. Yolda bakalım, inşallah sağlıkla gelsin. Sanırım en aktif ssvd Facebook grubu. Burda yapanların tecrübelerini okusak ne güzel olur aslında.
Benim kızım 8 yaşına girecek ama doktorlar ssvd desteklemiyor 4 doktorla görüştüm hiç biri kabul etmiyor
Kabul etmiyolar cnm normal dogumda bebek sıkışabilir seni tekrar sezeryana alamyız sende bebekte tehliye girersiniz diyorlar yada işlerine o geliyorNe söylediler peki siz sanırım daha bilgilisiniz
Ben sadece kendi doktorumla görüştüm
İlk doğumda dikişlerini atan kişi ben olsaydım ona göre atardım ikincide ssvd mümkün olabilirdi ama şuan seni normal dogumda kabul edemem dedi
Kabul etmiyolar cnm normal dogumda bebek sıkışabilir seni tekrar sezeryana alamyız sende bebekte tehliye girersiniz diyorlar yada işlerine o geliyor
Benim görüştüklerim korkutmaktan başka işe yaramadılar inş sen bulursunBence işlerine o geliyor
Ben yine de bulup görüsecegim
Benim görüştüklerim korkutmaktan başka işe yaramadılar inş sen bulursun
Küçükköy asya hastanesi orada yaptı arkadaşımİstanbulda ssvd doktoru bulmadım zeynep kamil dışında bir yerde
Bilgisi olanlar oaylaşabilir mi
Anadolu yakasında olursa daha iyi
mrb çok uzun zaman olmuş ama bu sorun devam ediyormu bebeginizde?bendede aynı şey oldu ama ben çok etkilendim bebegim iyi şükürki şimdilikinş öyle devam eder.Çok haklısınız. Ben de bebeğimde çok sıkıntı çektik. İlk başta herşey normaldi. suni sancı verdiler doğum başladı dediler. sonra açılma yavaş olunca beklemeyelim alalım dediler. Suni sancıdan sonra anneye anestezi uygulamak anneyi de bebeğide mahvediyormuş. Sonradan öğrendim malesef. oğlum epilepsi nöbetleri geçirdi herşeye alerjisi var. Herkesin yediğinden içtiğinden mahrum. Güvendiğimiz güvenmek zorunda olduğumuz insanlar ne hayatlar çalıyorlar.