SSVD ile doğum yapmak isteyenler

İstanbulda ssvd doktoru bulmadım zeynep kamil dışında bir yerde

Bilgisi olanlar oaylaşabilir mi
Anadolu yakasında olursa daha iyi

Benim kızım 8 yaşına girecek ama doktorlar ssvd desteklemiyor 4 doktorla görüştüm hiç biri kabul etmiyor

Ara ara görüyorum bu başlığı, şimdi 2. Yolda bakalım, inşallah sağlıkla gelsin. Sanırım en aktif ssvd Facebook grubu. Burda yapanların tecrübelerini okusak ne güzel olur aslında.

Ara ara görüyorum bu başlığı, şimdi 2. Yolda bakalım, inşallah sağlıkla gelsin. Sanırım en aktif ssvd Facebook grubu. Burda yapanların tecrübelerini okusak ne güzel olur aslında.

Evet kapalı grup aktifmiş ama kabul edilmedi hala
Bilgi alamadım

Benim kızım 8 yaşına girecek ama doktorlar ssvd desteklemiyor 4 doktorla görüştüm hiç biri kabul etmiyor

Ne söylediler peki siz sanırım daha bilgilisiniz
Ben sadece kendi doktorumla görüştüm
İlk doğumda dikişlerini atan kişi ben olsaydım ona göre atardım ikincide ssvd mümkün olabilirdi ama şuan seni normal dogumda kabul edemem dedi

Ne söylediler peki siz sanırım daha bilgilisiniz
Ben sadece kendi doktorumla görüştüm
İlk doğumda dikişlerini atan kişi ben olsaydım ona göre atardım ikincide ssvd mümkün olabilirdi ama şuan seni normal dogumda kabul edemem dedi
Kabul etmiyolar cnm normal dogumda bebek sıkışabilir seni tekrar sezeryana alamyız sende bebekte tehliye girersiniz diyorlar yada işlerine o geliyor

Çok haklısınız. Ben de bebeğimde çok sıkıntı çektik. İlk başta herşey normaldi. suni sancı verdiler doğum başladı dediler. sonra açılma yavaş olunca beklemeyelim alalım dediler. Suni sancıdan sonra anneye anestezi uygulamak anneyi de bebeğide mahvediyormuş. Sonradan öğrendim malesef. oğlum epilepsi nöbetleri geçirdi herşeye alerjisi var. Herkesin yediğinden içtiğinden mahrum. Güvendiğimiz güvenmek zorunda olduğumuz insanlar ne hayatlar çalıyorlar.
mrb çok uzun zaman olmuş ama bu sorun devam ediyormu bebeginizde?bendede aynı şey oldu ama ben çok etkilendim bebegim iyi şükürki şimdilikinş öyle devam eder.

Merhabalar ben de 7 haftalık hamileyim ve ssvd yapmak istiyorum. Bir doktordan fiyat aldım ama malesef çok yüksekti.. Istanbul Anadolu yakası doktor tavsiyesi olan var mı? Mümkünse doğum ücreti 6 binden aşağı olsun..

Back
X