Özeldeki bi doktor öyle demiştiİlk defa duyuyorum, neden tutmasın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özeldeki bi doktor öyle demiştiİlk defa duyuyorum, neden tutmasın?
Benim kardeşim yok oyüzden tekim.oyüzden çok istiyorum8 çocuğu napcanız yaa? Dericolar gibi...
Kabul etmedi kapalı kutu mantığı risk almak istemediAaaaaa arada o kadar zaman geçmiş devlet bile yapıyor Zeynep Kamil sanırım. Ben arada 4 yıl varken yaptım Allaha şükür hiçbir şey de olmadı. Bir de sizin baya geçmiş. Ben olsam muhakkak normal doğumı değerlendirirdim.
Ben olsam başka doktora giderim. Bunca sene geçmiş çok iyi iyileşmişsiniz. Tekrar niye ameliyat olasınız? Tabi bebek nasıl gelecek kendi seçecek ama ben olsam başka doktor bulur bu süreci denerim.Kabul etmedi kapalı kutu mantığı risk almak istemedi
Allah korusun. Yurtdışında ssvd'nin çok yaygın olduğunu bildiğim için rahim yırtılma riskini hiç ciddiye almıyordum ta ki kendim ölümden dönene kadar. Sezaryenle rahminiz uygunsa çok çocuğa sahip olabilirsiniz diye biliyorum.
Geçen ay sezeryan doğum yaptım 11yıl araylaikinci çocuk bende ara ara düşünürdüm acaba mı diye aradakı yıllarda o biçim ama çok ta cesaretim yoktu normale sezeryandan korkmama rağmen (en azından başıma gelecekleri biliyorum diye) ara ara doktorumu yokladım bu konuda çok başarılı bir doktor olmasına rağmen hiç oralı olmadı.. İşin ilginç yanıda bu sezeryanım harika kolay geçti ölüme gider gibi gitmeme rağmen .. Sizin için hayırlısını dilerim
![]()
Başkalarından da duyuyordum iki çok kolay geçti diye gerçekten bende de öyle oldu.. Aylar öncesinden daha korkudan yaşamayı unuttum resmen nasıl yapıcam dıye dıye.. Ki nasıl tersi oldu anlatamam daha ilk ayağa kalkış bi kaç dk olmalı ya hani hiç oturmadım banyoya gittim önce yüzümü falan yıkadım kesmedi makyaja geçtim3 hafta sonra 2. Sezeryan doğumumu yapacağım. İlk doğum sonrasi yasadigim acı ve ağrıları hala unutamiyorum. Yorumunuz beni cok rahatlatti. Umarim benim de öyle olur. İlk doğuma kiyasla ağrı, acı daha mi azdi. Ne kadar sürede toparlandiniz
Var neden olmasın? Benim doktorum yaptırıyor. Ben ssvd oldum. Sonra tekrar hamile kaldık bu sefer sezeryan oldum. Artık 4.yü normal yaparsın dedi. Yani 1 sezeryan 1 normal ve 1 sezeryan doğumdan sonra tekrar normal yapabilirsin dedi düşünürsen.
Zaman artık eski zaman değil. Ama ücretleri pahalı tabi
3 hadi bilemedin 4 olsun. Teksin diye. Hadi 5e de ok. 8 ne kıııız.Benim kardeşim yok oyüzden tekim.oyüzden çok istiyorum
İstanbul Yusuf Olgaç. Hepsini onda doğurdum
İstanbul Yusuf Olgaç. Hepsini onda doğurdum![]()
Ben 32de yaptım yaşla ne alaka kızBildim karşıda kalıyor uğraşamam
Ya benim de ilki zorunlu sezaryen oldu. Yine aynı şeyler yaşanabilir yine sezaryene gidebilir konu. O yüzden diyorum baştan hiç heveslenme millet süslenip püslenip doğuma gidiyor öyle geç git
Ama ssvd yi becerebileni duyunca da heves ediyorum.
Neyse benim yaşım 37 macera aramayacağım![]()
Sezeryan doğum çok zor bendr sezeryan oldum ama sezeryan sonrası normal doğum yapılanbilse bile çok riskli şu saçma toplul baskısı yüzünden normal doğum istemek zorunda kalıyoruz kim ister ameliyat olmayı sanki ama yapacak bişey yok napalım hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin dünyaya2 sezeryanım var,aradan 4 yıl geçti son sezeryanımdan sonra.şimdi hamileyim normal doğum yapabilir miyim yorumlarınızı rica ederim
Teşekkür ederim, hayır ama rahimde bir kanama alanı oluştu çok fazla kan kaybettim. Doktorum sadece tampon yaparak hayatımı kurtardı. Sonrasında o alan zamanla küçülüp kayboldu.Geçmiş olsun. Rahminiz mi yirtildi doğum esnasinda ?
Ben 32de yaptım yaşla ne alaka kızvalla dikişim falan da olmadı ay hemen ayaklandım. İlk sezeryan zordu ama 3.de de normal denedik hiç olmadı ama kolaydı onda da ayaklandım hemen şükür.
Ben denedim ya aklımda kalırdı yoksa. Bence varsa dene. Başka doktorlar da var destekleyen. Ama ne istiyosan ne hayırlısıysa o olsun. Ben 37 olunca yani 2 yıl sonra tüm bebelerim okula gidiyor olacak inşallah, sana kolaylıklar diliyorum arkadaşım![]()
Ya sezeryandan korkma hele 2.sezeryan cidden çok kolaymış. Bende de tümünde tansiyonum yükselip öyle doğuma girdim. Ortanca oğlum doğduğunda da nefessiz kaldı ay doktorlar çok korktu. Ama hemen kendine geldi şükür. O normal doğdu fena hareketli. Sezeryanla doğurduklarım tembel ve tombul hahaahah35 yaş üstü riskli durumlar. Bir de benim iltihaplı romatizmam var. Tansiyonum var. Normal doğum diye tuttururken bebek gidiyordu. Sezaryenden korkuyordum bayağı şimdi korkum geçti de yine de kesilip biçilmek hoş değil.
Kendimi sezaryene ısındırmak daha mantıklı geliyor. Doktorum ssvd yapıyor da. O gün gelince konuşuruz fazla heves etme diyor.
Eşime diyorum ki 40 tan sonra bir daha yapalım mı? Bence 45i bekle 40 çok genç diyor![]()
Ya sezeryandan korkma hele 2.sezeryan cidden çok kolaymış. Bende de tümünde tansiyonum yükselip öyle doğuma girdim. Ortanca oğlum doğduğunda da nefessiz kaldı ay doktorlar çok korktu. Ama hemen kendine geldi şükür. O normal doğdu fena hareketli. Sezeryanla doğurduklarım tembel ve tombul hahaahah
Valla çok çocuk bana kalırsa çok güzel. İnsanlar artık geç evleniyor ben bu yaş muhabbetine inanmıyorum ya. Evde doğurmuyoruz, köyde değiliz . Yaş muhabbetinin sebebi erken evlenin erken çocuk yapın diyeymiş diye okumuştum :)