Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç kimsenin sezeryan sonrası normal doğuma cesareti yok demek ki. bir istisna olursa özelden mesaj atın...
bahsettiğiniz doktor adana ' da mı?
Ben de ssvd adayiyim mersinden istanbula gidicem sirf dogum icin. bu bölgede ne yazik ki ssvd destekcisi dr yok kaldi ki ilk dogumu normal yaptiran bile parmakla sayılı. Facede ssvd grubunu takip edin yeni guncel bilgiler icin akış orda en iyi. Daha önce adanada bir bayan dr ismi gecmisti fakat kriterleri sanatci kaprisi gibi destekliyor görünüyormus ama garanti vermiyormus hatta ekstra saat bekleyisine ekstra ücret talep ediyormus diye okumustum adını animsayamadim ama ona devam eden arkadas da ssvd yapamadı sanırim o yüzden de hakkında olumlu bir intiba birakmadi.baska da bir isik yok bu bölgede arastiran birkaç gebeydik kimse ssvd destekcisi bir isme ulasamadi ne yazik ki rabbim yardimcinz olsun
iyice araştırdın mı şerefnaz? mersin adana ya çok yakın. ümmügülsüm diye birinden bahsediyorlar ama bi türlü nasıl biri bulamadım efsane gibi bir şey. biliyor musun acaba?
Siz eğer istanbula gelicekseniz dilek yağmur diye bir doktorun ismini duydum çok sayıda sezeryan sonrası normal doğum yaptırmış yalnız biraz fiyatlı sanırım