ssvd

renkber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
47
0
46
adana da ssvd(sezaryen sonrası normal doğum) yapan ya da yapmak isteyen kimse yok mu? her türlü bilgiye ihtiyaç vaaarrr!!!

doktor ismi, hastane ismi her türlü bilgiyi burda paylaşalım arkadaşlar.

arkadaşlar bakmayın sadece yazın biraz da. hiç mi normal doğum yapmak isteyen yok.

benim 14 aylık bir kızım var. 39+5 te dönmediği için ve ağrılarım olduğu için dayanamayıp sezeryan olmuştum. ama şimdi çok istiyorum normal doğurmayı.

buarada ilk doğumumu Ortadoğu'da HİCRAN GİRİŞ ile yapmıştım. çok kolay iyileştim çok şükür.

hiç kimsenin sezeryan sonrası normal doğuma cesareti yok demek ki. bir istisna olursa özelden mesaj atın...

hiç kimsenin sezeryan sonrası normal doğuma cesareti yok demek ki. bir istisna olursa özelden mesaj atın...

Ben de ssvd ile ilgili bir konu açtım kimse bişey yazmıyor açtığım konulara bakın görürsünüz ben bir doktor duydum Dilek YAĞMUR ama endişeliyim ya kimse ssvd yapmamış yada bi duyarsızlık var bilemiyorum

Ben de ssvd adayiyim mersinden istanbula gidicem sirf dogum icin. bu bölgede ne yazik ki ssvd destekcisi dr yok kaldi ki ilk dogumu normal yaptiran bile parmakla sayılı. Facede ssvd grubunu takip edin yeni guncel bilgiler icin akış orda en iyi. Daha önce adanada bir bayan dr ismi gecmisti fakat kriterleri sanatci kaprisi gibi destekliyor görünüyormus ama garanti vermiyormus hatta ekstra saat bekleyisine ekstra ücret talep ediyormus diye okumustum adını animsayamadim ama ona devam eden arkadas da ssvd yapamadı sanırim o yüzden de hakkında olumlu bir intiba birakmadi.baska da bir isik yok bu bölgede arastiran birkaç gebeydik kimse ssvd destekcisi bir isme ulasamadi ne yazik ki rabbim yardimcinz olsun

Ben de ssvd adayiyim mersinden istanbula gidicem sirf dogum icin. bu bölgede ne yazik ki ssvd destekcisi dr yok kaldi ki ilk dogumu normal yaptiran bile parmakla sayılı. Facede ssvd grubunu takip edin yeni guncel bilgiler icin akış orda en iyi. Daha önce adanada bir bayan dr ismi gecmisti fakat kriterleri sanatci kaprisi gibi destekliyor görünüyormus ama garanti vermiyormus hatta ekstra saat bekleyisine ekstra ücret talep ediyormus diye okumustum adını animsayamadim ama ona devam eden arkadas da ssvd yapamadı sanırim o yüzden de hakkında olumlu bir intiba birakmadi.baska da bir isik yok bu bölgede arastiran birkaç gebeydik kimse ssvd destekcisi bir isme ulasamadi ne yazik ki rabbim yardimcinz olsun

Siz eğer istanbula gelicekseniz dilek yağmur diye bir doktorun ismini duydum çok sayıda sezeryan sonrası normal doğum yaptırmış yalnız biraz fiyatlı sanırım

iyice araştırdın mı şerefnaz? mersin adana ya çok yakın. ümmügülsüm diye birinden bahsediyorlar ama bi türlü nasıl biri bulamadım efsane gibi bir şey. biliyor musun acaba?

iyice araştırdın mı şerefnaz? mersin adana ya çok yakın. ümmügülsüm diye birinden bahsediyorlar ama bi türlü nasıl biri bulamadım efsane gibi bir şey. biliyor musun acaba?

Cok uzun zaman once tarsusta calistgi biliniyor sonrasi mechul o bayan hakkında bir bilgiye ulasamadim fakat tarsusda özel dogum evinde denenebilir diyen bir dr ismi önerildi yeni bır arkadas gorusecekti onunla da bilmiyorum ne olur sonuc. Daha once ssvd yaptrdi mi bilmiyoruz net istersenis arastirin onu da ssvd grubundan

moralim çok bozuk arkadaşlar. geçen gün adana başkent üniversitesi hastanesini aradım ssvd yapmadıklarını risk almak istemediklerini söylediler. açıkçası tek umudum orasıydı.

ve bakıyorum da hiç kimse ssvd düşünmüyor. bir yol arkadaşım bile yok :KK43:

Ben de ssvd adayıyım. Kavacık fsmde Nurdan Şahin Yücele gidiyorum. Umarım hepimiz ssvd yaparız. Normal doğum yapmayı çok istiyorum.

adanada liste adı altında facede paylaşılan doktor isimleri:Dr erdal ercan , dr ebru ünal, derviş uğur...Adanada gittiğiniz doktor isimleri alabilirmiyim ssvd destekleyen?

Back
X