• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Staj koordinatörümden hoşlandım

bryzr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
26
5
86
25
Selamlar,22 yaşındayım staj yaptığım şirkette bir mühendisten hoşlandım,adam benden 5 ya da 6 yaş büyük,çok ilişki yapan biri değilim,sadece bir kez sevgilim olmuştu,ve genellikle bana yaklaşan erkekleri reddederim,bu konulardan da hiç anlamam ama bu adam çok tatlı,nazik ve samimi biri.Staj süresi boyunca birkaç kez kaçamak bakış attım adama sadece, onun dışında çok fazla konuşmadım,hatta o benim yanıma geliyordu,ben çekindiğim için çok fazla yanına gitmedim diğer stajyer kızla daha samimilerdi hatta muhabbetleri uzun sürüyordu,ama adam herkese böyle davranıyor normal yani bu davranışları.İnstagram hesabını bulup takip ettim o da beni takip etti,bana yürümeyeceğini bildiğim için aklına girmek ve küçük bir sinyal vermek istedim ona,bir storymde yakın arkadaşlara ekledim onu,birkaç gün sonra da onun hikayesini beğendim birkaç saat sonra hikayelerini bana gizlemiş,ama hikayelerime bakıyor ve paylaştığım postu beğendi,ben onunkini beğenmedim,önce üzüldüm ama sonra iyiki yapmşım dedim,hataysa da içimde kalmadı ilk kez böyle bir şey yaptım zaten:KK70: haftaya staj raporumu şirkete götürmem ve ona imzalatmam gerekiyor,nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum,bi yandan olmayacak bir şey diyorum bir yandan da benden hoşlanmasını cok istiyorum aklımdan çıkmıyor :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğretmene aşık olmak gibi bişey bu. İş hayatına atıldığı ilk zamanlar her insan muhakkak bir üstüne, yöneticisine bir takım hisler besler. Çok normal ama gerçek değil.

Adam da farkında ve çizgisini çekmiş size. Gidin raporunuzu imzalatın, yardımları için teşekkür edin, elini sıkın olsun bitsin.

Öğretmene aşık olmak gibi bişey bu. İş hayatına atıldığı ilk zamanlar her insan muhakkak bir üstüne, yöneticisine bir takım hisler besler. Çok normal ama gerçek değil.

Adam da farkında ve çizgisini çekmiş size. Gidin raporunuzu imzalatın, yardımları için teşekkür edin, elini sıkın olsun bitsin.
haklısınız teşekkürler:(

Hoslansaniz dahi samimi olmadiginiz is arkadaslarinizi instagramdan yakın arkadaslara eklemeyin. Yaptiginiz sey bir yurume degil, koşma. Daha fazla sohbet etmeye calisarak samimiyetinizi ilerletebilirdiniz ancak adam mesafesini simdiden koymus oldu. Bundan sonrasi icin size fikir olsun diye yazmak istedim

Hoslansaniz dahi samimi olmadiginiz is arkadaslarinizi instagramdan yakın arkadaslara eklemeyin. Yaptiginiz sey bir yurume degil, koşma. Daha fazla sohbet etmeye calisarak samimiyetinizi ilerletebilirdiniz ancak adam mesafesini simdiden koymus oldu. Bundan sonrasi icin size fikir olsun diye yazmak istedim
arkadaşlarımın tavsiyesiyle yapmıştım maalesef,bir daha da yapmam böyle bir şey

Üzülmeyin yaşınız daha çok genç, ona vermiştir o da.

Acemi olduğunuz için bocalamanızı, heyecanınızı anlayabiliyorum:) Utanacak, ah vah edecek bir durum yok ama ders olsun. İş hayatında böyle şeyler gereksiz oluyor, bir sınır çizmek gerekiyor.

Sakın açıklama yapmayın, bir şey olmamış gibi davranın.

Not: Yakın arkadaşlardan da çıkarın :KK70:

Üzülmeyin yaşınız daha çok genç, ona vermiştir o da.

Acemi olduğunuz için bocalamanızı, heyecanınızı anlayabiliyorum:) Utanacak, ah vah edecek bir durum yok ama ders olsun. İş hayatında böyle şeyler gereksiz oluyor, bir sınır çizmek gerekiyor.

Sakın açıklama yapmayın, bir şey olmamış gibi davranın.

Not: Yakın arkadaşlardan da çıkarın :KK70:
Çok teşekkürler içimi ferahlattınız :D çıkardım hemen ahahah

Selamlar,22 yaşındayım staj yaptığım şirkette bir mühendisten hoşlandım,adam benden 5 ya da 6 yaş büyük,çok ilişki yapan biri değilim,sadece bir kez sevgilim olmuştu,ve genellikle bana yaklaşan erkekleri reddederim,bu konulardan da hiç anlamam ama bu adam çok tatlı,nazik ve samimi biri.Staj süresi boyunca birkaç kez kaçamak bakış attım adama sadece, onun dışında çok fazla konuşmadım,hatta o benim yanıma geliyordu,ben çekindiğim için çok fazla yanına gitmedim diğer stajyer kızla daha samimilerdi hatta muhabbetleri uzun sürüyordu,ama adam herkese böyle davranıyor normal yani bu davranışları.İnstagram hesabını bulup takip ettim o da beni takip etti,bana yürümeyeceğini bildiğim için aklına girmek ve küçük bir sinyal vermek istedim ona,bir storymde yakın arkadaşlara ekledim onu,birkaç gün sonra da onun hikayesini beğendim birkaç saat sonra hikayelerini bana gizlemiş,ama hikayelerime bakıyor ve paylaştığım postu beğendi,ben onunkini beğenmedim,önce üzüldüm ama sonra iyiki yapmşım dedim,hataysa da içimde kalmadı ilk kez böyle bir şey yaptım zaten:KK70: haftaya staj raporumu şirkete götürmem ve ona imzalatmam gerekiyor,nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum,bu arada saçımı boyattım ve görünüşüme daha da dikkat etmeye başladım,bi yandan olmayacak bir şey diyorum bir yandan da benden hoşlanmasını cok istiyorum aklımdan çıkmıyor :KK70:
Ben de hoşlanıyordum şu an 8 aylık sevgiliyiz :D

Back
X