Selamlar,22 yaşındayım staj yaptığım şirkette bir mühendisten hoşlandım,adam benden 5 ya da 6 yaş büyük,çok ilişki yapan biri değilim,sadece bir kez sevgilim olmuştu,ve genellikle bana yaklaşan erkekleri reddederim,bu konulardan da hiç anlamam ama bu adam çok tatlı,nazik ve samimi biri.Staj süresi boyunca birkaç kez kaçamak bakış attım adama sadece, onun dışında çok fazla konuşmadım,hatta o benim yanıma geliyordu,ben çekindiğim için çok fazla yanına gitmedim diğer stajyer kızla daha samimilerdi hatta muhabbetleri uzun sürüyordu,ama adam herkese böyle davranıyor normal yani bu davranışları.İnstagram hesabını bulup takip ettim o da beni takip etti,bana yürümeyeceğini bildiğim için aklına girmek ve küçük bir sinyal vermek istedim ona,bir storymde yakın arkadaşlara ekledim onu,birkaç gün sonra da onun hikayesini beğendim birkaç saat sonra hikayelerini bana gizlemiş,ama hikayelerime bakıyor ve paylaştığım postu beğendi,ben onunkini beğenmedim,önce üzüldüm ama sonra iyiki yapmşım dedim,hataysa da içimde kalmadı ilk kez böyle bir şey yaptım zaten
haftaya staj raporumu şirkete götürmem ve ona imzalatmam gerekiyor,nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum,bi yandan olmayacak bir şey diyorum bir yandan da benden hoşlanmasını cok istiyorum aklımdan çıkmıyor 

Son düzenleyen: Moderatör: