4 ay var dahaŞikayet edebileceğin bi yer yok mu.
Ne kadar sürecek bu staj
Azarlıyor gidip şikayet etsem buseferde oyle yaptim diye canimi okuyacakEvet bilmiyorum, öğrenmek için buradayım de.
Var ama iste sikayet etsem onu azarlar lar buseferde o yuzden kizar falan diye korkuyorumCanım benim ya...
O kadının üstü yok mu, ömür geçmez. 1 aysa bile geçmez...
1 dakika bile tahammul edemiyorum artikTatlım altı üstü staj,var bunlardan çok tane.
Staj bitene kadar dayı de ablaya
Mecbursun biraz katlanmaya,sen yeter ki üzüldüğünü belli etme,daha çok tepene çıkmasın Allahın eziği.
Su gibi biter inşallah stajın.
Ahh dediğiniz gibi olsa keskeTatlım altı üstü staj,var bunlardan çok tane.
Staj bitene kadar dayı de ablaya
Mecbursun biraz katlanmaya,sen yeter ki üzüldüğünü belli etme,daha çok tepene çıkmasın Allahın eziği.
Su gibi biter inşallah stajın.
Merhaba staj yapıyorum üniversite öğrencisiyim benden sorumlu olan bayan bana hayatı dar etti 3 gün oldu başlayalı artık yaptığım işten nefret eder oldum mesela evrak kayıt defteri var giden ve gelen ben evrak kayit defterine not alırken yanlışlıkla 2016 yazmışim nota beni azarladı biz 2017 de değilmiyiz diye özür diledim defteri benden aldı kendisi doldurdu bi baktim hepsine 2016 yazmış benden hata yapmıssınız dedim 2017 olmasi lazim dedim sen benim açığımı mı aramaya çalışıyorsun dedi kızdı anlamadığinda sor hata yapma dedi tamam dedim sorduğumda neden soruyorsun bilmiyormusun 3 gun oldu dedi sormayip hata yapsam bu seferde neden sormuyorsun dedi artik bıktim buna benzer daha ağir seyler var dayanamiyorum bi akıl verebilirmisiniz kadin bildiğiniz benimle dalga geçiyor ne yapacağımı bilmiyorum ?? Bu arada okuduğum bölüm muhasebe yaptığim iş sekreterlik sen bu yaptiğin isi beğenmiyormusun dedi bende okuduğum bolumle yaptiğim isin arasinda dağlar kadar fark var dedim
Cok iyi anlıyorum seni. Bi zamanlar staj yaparken benden sorumlu olan hoca bana takmiştı. Sürekli zor görevler veriyordu bana. Kendisinin yapmasi gerekenleri bana yıkıyordu. Cunku stajin ilk baslarinda adamla tartismistim (haklı olduğum bir durum vardi) bana git gide daha cok takmaya basladi. Haftanin 2 gunu gittigim staj zehir oldu bana.kendimi zorlayarak hep guleryuzlu yumuşak davrandim ve ne dediyse tamam dedim. Sonra bana karsı tutumu degisti cok sukur. Staj biterken bu olumlu tutumu farklı hislere donustuMerhaba staj yapıyorum üniversite öğrencisiyim benden sorumlu olan bayan bana hayatı dar etti 3 gün oldu başlayalı artık yaptığım işten nefret eder oldum mesela evrak kayıt defteri var giden ve gelen ben evrak kayit defterine not alırken yanlışlıkla 2016 yazmışim nota beni azarladı biz 2017 de değilmiyiz diye özür diledim defteri benden aldı kendisi doldurdu bi baktim hepsine 2016 yazmış benden hata yapmıssınız dedim 2017 olmasi lazim dedim sen benim açığımı mı aramaya çalışıyorsun dedi kızdı anlamadığinda sor hata yapma dedi tamam dedim sorduğumda neden soruyorsun bilmiyormusun 3 gun oldu dedi sormayip hata yapsam bu seferde neden sormuyorsun dedi artik bıktim buna benzer daha ağir seyler var dayanamiyorum bi akıl verebilirmisiniz kadin bildiğiniz benimle dalga geçiyor ne yapacağımı bilmiyorum ??
Evet varGerizekalı.
Sinir olurum böyle insanlara.
Aklınca sana üstünlük taslıyor.
Kesinlikle bilmedigin bir şeyi sorma. Araştır öğren bir şekilde. Seni azarlamasina izin verme.
Haddinizi bilin siz beni azarlayamazsınız deyin.
Asla taviz verme.
Şikayet edebileceğin bir yer varsa da mutlaka et.
Terbiyesiz.
Hepsinden nefret ediyorumBöyle psikopattan azıcık hallice tiplerin çok bulunduğu iş hayatına hoş geldin :)
Neyse ki staj süresince oradasin idare etmeye çalış.
Kuzum iş hayatı böyle maalesef ama söyle sen de kırıcı olmadan. Ben öğrenmek için burdayım de.Azarlıyor gidip şikayet etsem buseferde oyle yaptim diye canimi okuyacak
Ben seninle napicam diyor bana ?? Senden once iki kisi vardi onlarla bi sorunum olmadi sen neden boylesin dedi bana halbuki yalan hepsi o iki kisi bunun yuzunden sirketten kacmişKuzum iş hayatı böyle maalesef ama söyle sen de kırıcı olmadan. Ben öğrenmek için burdayım de.
Notumu vereceği için sesimi cıkartamıyorum2 kez staj yaptım ve emin olun kimi zaman ağlayarak gittim staja. Böyle insanlar her yerde. Sakın kendinizi ezdirmeyin haksızsa cevabını verin. Eğer mümkünse biriminizi değiştirin. Ama en güzel yöntem zor olsada umursamamak. Ben kendimi hep staj bitince bir daha bu insanları görmeyeceğm diye motive ederdim. Sizde 4 ay sonra bu kadından kurtulacağim diye düşünün.
Ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum? Bu insanlar neden boyleler ellerine ne geciyor ??Cok iyi anlıyorum seni. Bi zamanlar staj yaparken benden sorumlu olan hoca bana takmiştı. Sürekli zor görevler veriyordu bana. Kendisinin yapmasi gerekenleri bana yıkıyordu. Cunku stajin ilk baslarinda adamla tartismistim (haklı olduğum bir durum vardi) bana git gide daha cok takmaya basladi. Haftanin 2 gunu gittigim staj zehir oldu bana.kendimi zorlayarak hep guleryuzlu yumuşak davrandim ve ne dediyse tamam dedim. Sonra bana karsı tutumu degisti cok sukur. Staj biterken bu olumlu tutumu farklı hislere donustustaj bittiginde bana acilmisti ama sonra butun kinimi kustum o adama. Malesef ki oldugun gibj davranmayacaksin. Ayıya dayı denme tabiri var ya onu uygula. En azindan islerin kolaylasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?