• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Staj yerimdeki Doktor :(

eyi bilirim o uzaktan kesen dr ları ...nacizane önerim datlım biran önce stajını bitir ve arkana bile dönmeden kaçıver...yani büyük bi önyargı belki ama tecrübeyle sabittir..

aman eğlence aramış adam kendine
acabası mı olur bu yaşta
ileriye bak
zaten senden kaçıyormuş artık
zorlamanın mantığı yok

30 yaş orta yaş mı oluyor ya :D benim bildiğim orta yaş 40'lar flndır. bu arada yaş kompleksim olduğu düşünülmesin. ben de 22 yaşındayım. bu arada konuya gelirsek bence uzak dur. öyle yerlerde dedikodu çok olur çünkü. anında arkandan saçmasapan konuşmaya başlarlar.

30 yaş orta yaş mı oluyor ya :D benim bildiğim orta yaş 40'lar flndır. bu arada yaş kompleksim olduğu düşünülmesin. ben de 22 yaşındayım. bu arada konuya gelirsek bence uzak dur. öyle yerlerde dedikodu çok olur çünkü. anında arkandan saçmasapan konuşmaya başlarlar.

biri bana orta yas dedi kafamçokkarıştı bende 29 yasimdayimmmmmmmmmmmmmm uc sene sonra 30 yasima girecem

o yaşta bir erkek heleki dr,merak etme çok kişiyle kaynaşmıştır,insan ilişkileri kuvvetlidir..pekala yanına gelebilcek cesareti de vardır,eğer aynen o da senden hoşlanıyorsa...hiç kafanı kurcalama bence onla,stahını bitir ve işine bak..

cok hoslaniyorsa gelip bunu dile getirir..yerimseniben

Öylede acaba yasindanmi cekiniyor diye düsünüyorum, olabilir ya kac yas büyük sonucta..

bu kadar kafaya takışında doktor oluşunun bi faktörü varmı canımcım?meslekler yakınya o açıdan soruyorum.

Gercekten hic yok, dedim ya ilk basta hic dikkatimi bile cekmedi, ama gün gectikce gözüme sempatik geliyor ohaoldumsmile cok mütevazi biri, öyle dediginiz gibide degil inanin tanimadiginiz icin önyargili konusuyourz hakli olarak ama fazla kimseyle muhattab olmuyor, isini halledip odasina giriyor.

Merhaba...
Kisaca durumumu anlatim arkadaslar..19 yasindayim ve hemsirelik okuyorum.
Su an staj gördügüm hastanede, ilk basta hic dikkatimi bile cekmeyen orta yaslarda bir doktor var.
Sonradan fark ettim durmadan bana bakiyor, göz göze geliyoruz sürekli.
Bir kac hafta gecti ve tanidikca gözüme sempatik geliyor kendisi. Artik bende hoslaniyorum sanki, ama bu sefer sanki o benden kaciyor gibi, eskisi gibi degil sanki..
Ne yapabilirim sizce? mafoldumben Kendisi 30 yasinda..Yas farki cok mu sorun olur ilerde ?
Stajim orda artik sona eriyor, ama bir sürü sorular var aklimda ya ben böyle gitmek istemiyorum ne yapabilirim ilerde hep aklimda kalicak acaba...? diye.
Yardimci olursaniz sevinirim.

okuyan gören de adam teklif etti falan sanır.sempatiksalakcinni

kendi kendine gelin güvey oluyorsunbuyrunnnnnnnnn

30 yaşındaki adam seni 2 bakışıyla ne hale getirmiş

2 bakıştan medet mi umuyorsun, çok yazık:bbo:

ayrıca 30 yaşına gelmiş işine gücüne kavuşmuş bi adam bakışma oynayacak yaşı çoktan geçmiştir emin olzemuszemus

okuyan gören de adam teklif etti falan sanır.sempatiksalakcinni

kendi kendine gelin güvey oluyorsunbuyrunnnnnnnnn

30 yaşındaki adam seni 2 bakışıyla ne hale getirmiş

2 bakıştan medet mi umuyorsun, çok yazık:bbo:

ayrıca 30 yaşına gelmiş işine gücüne kavuşmuş bi adam bakışma oynayacak yaşı çoktan geçmiştir emin olzemuszemus

Vallahi ben de tam ayni seyi yazacaktim simdi.
Arkadasim ortada fol yok yumurta yok, sen de amma abartmissin yahu. hep olur boyle seyler, ben de kiz olsun erkek olsun, bazi dikkatimi ceken kisilere uzun uzun bakarim. Tabii onlar bunu farketmedikce sorun olmaz. Bazilari donup bakinca goz goze geliriz, boyle senin anladigin gibi beni yanlis anlamislar midir acaba diye tedirgin olurum.
Hatta soyle birsey oldu, yasitim olan bir erkek cocugu incelerken boyle yakalaninca, o cocuk da sanirim senin gibi anladi ki bana uzun bir sure garip davrandi, bir afralar tafralar... kendisi benim ondan cok hoslandigimi dusundu herhalde ama ben sadece "ne yapiyor bu ya" diyerekten buna sadece guluyordum.

Back
X