- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekar mı?
o kadar yasak aşk konusu okudukki seninde benim gibi aklına ilk bu soru geldi dimi?
bekar mı?
Evet bekar
30 yaş orta yaş mı oluyor yabenim bildiğim orta yaş 40'lar flndır. bu arada yaş kompleksim olduğu düşünülmesin. ben de 22 yaşındayım. bu arada konuya gelirsek bence uzak dur. öyle yerlerde dedikodu çok olur çünkü. anında arkandan saçmasapan konuşmaya başlarlar.
cok hoslaniyorsa gelip bunu dile getirir..yerimseniben
bu kadar kafaya takışında doktor oluşunun bi faktörü varmı canımcım?meslekler yakınya o açıdan soruyorum.
Merhaba...
Kisaca durumumu anlatim arkadaslar..19 yasindayim ve hemsirelik okuyorum.
Su an staj gördügüm hastanede, ilk basta hic dikkatimi bile cekmeyen orta yaslarda bir doktor var.
Sonradan fark ettim durmadan bana bakiyor, göz göze geliyoruz sürekli.
Bir kac hafta gecti ve tanidikca gözüme sempatik geliyor kendisi. Artik bende hoslaniyorum sanki, ama bu sefer sanki o benden kaciyor gibi, eskisi gibi degil sanki..
Ne yapabilirim sizce? mafoldumben Kendisi 30 yasinda..Yas farki cok mu sorun olur ilerde ?
Stajim orda artik sona eriyor, ama bir sürü sorular var aklimda ya ben böyle gitmek istemiyorum ne yapabilirim ilerde hep aklimda kalicak acaba...? diye.
Yardimci olursaniz sevinirim.
okuyan gören de adam teklif etti falan sanır.sempatiksalakcinni
kendi kendine gelin güvey oluyorsunbuyrunnnnnnnnn
30 yaşındaki adam seni 2 bakışıyla ne hale getirmiş
2 bakıştan medet mi umuyorsun, çok yazık:bbo:
ayrıca 30 yaşına gelmiş işine gücüne kavuşmuş bi adam bakışma oynayacak yaşı çoktan geçmiştir emin olzemuszemus