- Konu Sahibi MutfaKKedisi
bence biri adım atacaksa, bu kişi o olmalı
doğrusu bu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence biri adım atacaksa, bu kişi o olmalı
arkadaşlar nie bu kdr tepki gösterdiniz ki? ne var bunda? bi kere kız 19 yaşında...15-16 olsa ok.küçük.
ha yinede çok büyük değil ama aklı iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaşta..
19-30 çokta uçurum bi fark değil.
dr'un bakışlarına gelince...demekki belli etmiş bişeyleri ki mutfakkedimiz buraya yazmış. yoksa 19 yaşında bi kız masumane bi bakışı ve zarf atma bakışı arasındaki farkın farkındadır.
belkide dr kızın stajının bitip gideceğini biliodur..ya da kendini kıza büyük görüodur ve kız bakışlarını fark edince bakmamaya başlamıştır....
bi de bu yönden bakın..
bence kızcağıcın kısmeti doktor diye kıskananlar olmuş gibi geliyorsempatiksalakcinni
neden olmasın ki..ne var yanii..
hani yaş farkı çok yada adam zaten bakmaktan vazgeçmiş diyerek eleştirenlere diyeceğim yok, o kısım doğru olabilir..
ancak bazı arkadaşlar arkadaşımızı dövecek gibi tepki vermişler nedense...konu doktor olmasaydı bu kadar ağır olmaycaktı tepkiler bence..ya anlamıyorum bu bayanların fesatlığını..ama bu tarz şeyleri iyi tanırım..kaçmaz gözümden..:jeyyar:
konuya gelince arkadaşım adam isterse gelir zaten,sonuçta sen belli etmişsin gibi duygularını sonuçta.o da ilgiyi alakayı kesmişse bence boşver derim,adam gönül eğlencesi peşindedir..
Öyle yapicam galiba abla, herseyi oluruna birakicam. Önümüzdeki cuma günü son staj günüm orda, artik konuyu acarsa kendi acar..