• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Staj yerimdeki Doktor :(

arkadaşlar nie bu kdr tepki gösterdiniz ki? ne var bunda? bi kere kız 19 yaşında...15-16 olsa ok.küçük.
ha yinede çok büyük değil ama aklı iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaşta..
19-30 çokta uçurum bi fark değil.
dr'un bakışlarına gelince...demekki belli etmiş bişeyleri ki mutfakkedimiz buraya yazmış. yoksa 19 yaşında bi kız masumane bi bakışı ve zarf atma bakışı arasındaki farkın farkındadır.
belkide dr kızın stajının bitip gideceğini biliodur..ya da kendini kıza büyük görüodur ve kız bakışlarını fark edince bakmamaya başlamıştır....
bi de bu yönden bakın..

bence kızcağıcın kısmeti doktor diye kıskananlar olmuş gibi geliyorsempatiksalakcinni

neden olmasın ki..ne var yanii..

hani yaş farkı çok yada adam zaten bakmaktan vazgeçmiş diyerek eleştirenlere diyeceğim yok, o kısım doğru olabilir..

ancak bazı arkadaşlar arkadaşımızı dövecek gibi tepki vermişler nedense...konu doktor olmasaydı bu kadar ağır olmaycaktı tepkiler bence..ya anlamıyorum bu bayanların fesatlığını..ama bu tarz şeyleri iyi tanırım..kaçmaz gözümden..:jeyyar:

konuya gelince arkadaşım adam isterse gelir zaten,sonuçta sen belli etmişsin gibi duygularını sonuçta.o da ilgiyi alakayı kesmişse bence boşver derim,adam gönül eğlencesi peşindedir..

arkadaşlar nie bu kdr tepki gösterdiniz ki? ne var bunda? bi kere kız 19 yaşında...15-16 olsa ok.küçük.
ha yinede çok büyük değil ama aklı iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaşta..
19-30 çokta uçurum bi fark değil.
dr'un bakışlarına gelince...demekki belli etmiş bişeyleri ki mutfakkedimiz buraya yazmış. yoksa 19 yaşında bi kız masumane bi bakışı ve zarf atma bakışı arasındaki farkın farkındadır.
belkide dr kızın stajının bitip gideceğini biliodur..ya da kendini kıza büyük görüodur ve kız bakışlarını fark edince bakmamaya başlamıştır....
bi de bu yönden bakın..

Tesekkür ederim Gloryaa. Inanin bazi seyleri hissetmeseydim zaten konuyu bile acmazdim buraya. Sadece fikir danismak istedim.

bence kızcağıcın kısmeti doktor diye kıskananlar olmuş gibi geliyorsempatiksalakcinni

neden olmasın ki..ne var yanii..

hani yaş farkı çok yada adam zaten bakmaktan vazgeçmiş diyerek eleştirenlere diyeceğim yok, o kısım doğru olabilir..

ancak bazı arkadaşlar arkadaşımızı dövecek gibi tepki vermişler nedense...konu doktor olmasaydı bu kadar ağır olmaycaktı tepkiler bence..ya anlamıyorum bu bayanların fesatlığını..ama bu tarz şeyleri iyi tanırım..kaçmaz gözümden..:jeyyar:

konuya gelince arkadaşım adam isterse gelir zaten,sonuçta sen belli etmişsin gibi duygularını sonuçta.o da ilgiyi alakayı kesmişse bence boşver derim,adam gönül eğlencesi peşindedir..

Öyle yapicam galiba abla, herseyi oluruna birakicam. Önümüzdeki cuma günü son staj günüm orda, artik konuyu acarsa kendi acar..

30 da ne var yahu..birde orta yaş denilmiş..
Adam tıp okumuş senelerce..Bal gibi de.. delikanlı işte..Hayatını şimdi yaşayacak zamanda..
Otuzzzzzz...Doksan der gibi...
Sana ilgisi olabilir..Arkadaşlıkta sakınca yok bence..yaş farkı falan da o kadar çok değil..
Her iki yaş ta gençlik kategorisinde..kız 19 adam 55 değil ya...

ya 30 yaşında bir erkek daha çoook genç...
ne güzel okulunu bitirmiş uzmanlığını tamamlamış dr. olmuş ve mesleğini icra etmeye başlamış...

iki kişi arsında 11 yaş fark hiç de öyle abartılacak kadar çok fazla değil...

ben senin yerinde olsaydım ama yine de ilk adımı ondan beklerdim...daha akıllıca ve mantıklısı bu bana göre senin durumunda...

hayırlısı olsun...

Bence yaş sorun olmamalı bu kadar ama kişiden kişiye değişir elbette.
Ayrıca tamam ilk başta sen ona bakmışsın o da sana böyle birkaç hafta sürüp gitmiş,
şimdi diyorsun ki hiç bakmıyor eskisi gibi değil ne yapayım...
Bak canım eğer senden hoşlanıyorsa ve gerçekten etkilendiyse gelir açılır zaten,
bence ilk adımı atan sen olma derim...

git yanına cilveli cilveli,bana baktığını gördüm,özel bir sebebi var mı diye sor:)aklinialirimsmile az da saçınla oyna gülümse.seni terslerse arkana bakmadan kaç:Dkaydirigubbakcemile4

30 yaşında bir adamın ilişkiden beklentilerini karşılayabilecek misin? ona elele tutuşup yürümek, bir cafede oturmak yetmeyecektir emin ol. üstelik klasikleşmiş doktorların hemşirelerden medet umma durumu, uygun mudur diye göz hapsine almaları çok bilinir. bence sadece işinle ilgilen, o adamın bakışlarından da rahatsız ol.

Hakkında hayırlısı olsun ama eğer birşyler isteseydi bence o sana çoktan açılırdı diye düşünüyorum.

Merakımı bağışla ama canım doktor Türkmü, Almanmı:uhm

ortada bişey yokmuş ki zaten arkadaşım..
öyle ortamlarda hep bakarlar,bakarlar...bekarlarsa zaten herkese bakarlar..
önemli olan bir konuşma,bir muhabbet gerçekleşmesi...ki o da zaten olmadığına göre sen hiç takılma o bakışlara..

Öylesine bakmıştır bence.
Öylesine bakmadıysa da, stajın biteceğini o da bildiğine göre, öylesine bakmadığını belli eder ya da söyler sana en kısa zamanda.
Sen de duruma göre bir karşılık verirsin ..
Bekle ve gör.

30 yaşında hemde bekar hemde doktor. sen yalnız olabileceğini düşünebiliyormusun cnm. zaten yalnızsa muhakkak bir arıza vardır hiçkimseyi dış görünüşüyle tanıyamazsın. yaş farkı evet çok önemli ilk önceleri sana akrışmayacak peki ya sonra şunu yapma böyle otrma şuraya gitme sonra malum kavgalar başlayacak. yaşın 19 daha yolun başındasın. sana tavsiyem senden en fazla 5 yaş büyük olsun.

Back
X