• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stajj

conqu61

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
67
1
6
35
İstanbul
Kızlar ben lise 3 öğrencisiyim , staj yapıcam bidaki sene ama neleryapıcam nasıl bulucam hiç bilmiyorum acaba daha önceden lise staj deneyimi olanlar bana yardımcı olabilirmiler ?? :34::16:

canım oncelikle hangi bölümde okuduğunu soyle yardımcı olayım bende üniversite okuyorum :-) gecen sene yaptım :-):27:

Kızlar ben lise 3 öğrencisiyim , staj yapıcam bidaki sene ama neleryapıcam nasıl bulucam hiç bilmiyorum acaba daha önceden lise staj deneyimi olanlar bana yardımcı olabilirmiler ?? :34::16:
Öncelikle staj yapacağınız firmaları siz bulacaksınız hatta bu seneden başlasanız iyi olur,eğer siz bulamazsanız okul devreye girer,haftanın 3 günü gideceksiniz çalışma saatleri dışında gidip stajınızın göreceksiniz,okulunuz size staj dosyası verek o dosyayı dolduracaksınız sezon sonuna kadar yaptığınız işleri yazacaksınız her hafta hocalarınız günün belirli günleri sizi ziyarete gelecek yani kontrole gelecekler staj dosyasını hem hocanız imzalar hem iş vereniniz tek tek,ilk dönem staj dersinden hocalarınız not verir iş verenle birlikte 2. Dönem ise yazılı olursunuz.

ısı ogrenıceksın , ogrenmeye heveslı olucaksın ,verılen ıslerı yapıcaksın, cumartesı pazar tatıl, gunluk defter tutucan
,bazen sırketın faturasını yatırcan,getır gotur:) sonra ohe be dıceksın :))))) bıtcek gıtcek

staj def dolduruken ben netten hazır bulmustum :))))))))))) ornek her sıteden bır onek fılan vs gbı 90 almıstım fılan

Öncelikle staj yapacağınız firmaları siz bulacaksınız hatta bu seneden başlasanız iyi olur,eğer siz bulamazsanız okul devreye girer,haftanın 3 günü gideceksiniz çalışma saatleri dışında gidip stajınızın göreceksiniz,okulunuz size staj dosyası verek o dosyayı dolduracaksınız sezon sonuna kadar yaptığınız işleri yazacaksınız her hafta hocalarınız günün belirli günleri sizi ziyarete gelecek yani kontrole gelecekler staj dosyasını hem hocanız imzalar hem iş vereniniz tek tek,ilk dönem staj dersinden hocalarınız not verir iş verenle birlikte 2. Dönem ise yazılı olursunuz.

Canım iş yerini siz bulucaksınız dedin ya hani gidip ben staj başvurusundamı bulunucam dicem alıp almadıklarını nasıl öğrenicem ? Bide 2.dönem sınav demişsin bu sınavı nerde olucam ? :53:

ısı ogrenıceksın , ogrenmeye heveslı olucaksın ,verılen ıslerı yapıcaksın, cumartesı pazar tatıl, gunluk defter tutucan
,bazen sırketın faturasını yatırcan,getır gotur:) sonra ohe be dıceksın :))))) bıtcek gıtcek

staj def dolduruken ben netten hazır bulmustum :))))))))))) ornek her sıteden bır onek fılan vs gbı 90 almıstım fılan

canım peki sen hangi bölüm okuyosun?ve stajını nerde yaptın :53:

Canım staj yerini kendinde bulabilirsin bulamazsam okulun ayarlar...arkadaşların dedikleri gibi staj def tutucqksin...haftada bir gün hocan kontrole gelir..staj döneminde olabildiğince aktif ol her türlü işi yaptirrlar ben her sabah yanında çalıştığım bayanın çayını getiriyodum...ınş şansına merhametli insanlar çıkar ay ben staj kelimesini duyunca bile aglayasim geliyo ben her gu. Agliyordum staja gidicem diye bide benim hocam bana kefil olmuştu en iyi ogrencilerimdrn biri diye...yanında çalıştığım bayanda bildigin catlakti Ayy ben acayip çektim allah yardimcin ve şansın bol olsun :-)

bende lıse 3 te teknık lıse stajı yaptım
sureklıde yattım
buronun ıcınde bırlıkte oldugumuz hatunlar bana kıldı
neden bılmıyorum ama sevdıremedım kendımı cok zorlandım
abıler cok severdı benı onlarlada ben pek muhattap olamazdım cekınırdım
benım ıcın asırı zevklı zamanlardı ama hatrlayınca o kadınları uzuldumde sımdı nıye sevmemıslerdı benı acaba dıye:)
aman herkes herkesı sevmek zorunda deılki neyse :)
zorluklara hazır ol
b enım staj cok rahattı yatardım ben ıs cıkmıyordu ondan yatıyordum yalnıs anlama
STAJ YERIMI BANA OKUL ATADI

Son düzenleme:
Okul buluyor canım senin istediğin bir yer olursa söylersin oraya da verebilirler.Hangi alanda düşünüyorsan o alanda yap canım.Bende ticaret çıkışlıyım.O zaman illa üniv. istediğim için bir dersanenin muhasebe bölümünü istemiştim.Staj gibi görünüyordu.Ben etüd filan alıyordum.Arkadaşlarımdan banka da yapan da vardı tekstil firmaların muhasebesinde çalışanda. Firmaların muhasebe bölümünde olanlarda vardı.Çok çeşitli eğer liseden sonra orada kalmayı düşünüyorsan firmalar daha iyi gibi.

Kariyer.net e gir. Özgeçmişini doldur. anahtar kelimelere lise stajyer yaz şirketler gelir zaten..

Kafanda çalışmak istediğin belli başlı şirketler varsa onların insan kaynakları bölümüne doğrudan mail atabilirsin. Ben bıdı bıdı. bıdı bıdı lisede okuyorum bilgisayarlı muhasebe bölümünde. Staj yapmam gerekiyor. Şirket bünyenizde staj yapma imkanım var mıdır? Özgeçmişim ektedir. Saygılarımla.

He en olmadı okul zaten bulur. Ya da okula ilanlar gelir.

Okul buluyor canım senin istediğin bir yer olursa söylersin oraya da verebilirler.Hangi alanda düşünüyorsan o alanda yap canım.Bende ticaret çıkışlıyım.O zaman illa üniv. istediğim için bir dersanenin muhasebe bölümünü istemiştim.Staj gibi görünüyordu.Ben etüd filan alıyordum.Arkadaşlarımdan banka da yapan da vardı tekstil firmaların muhasebesinde çalışanda. Firmaların muhasebe bölümünde olanlarda vardı.Çok çeşitli eğer liseden sonra orada kalmayı düşünüyorsan firmalar daha iyi gibi.

canım ben hastanede yapmak istiyorum acaba mümkün mü :/

Kariyer.net e gir. Özgeçmişini doldur. anahtar kelimelere lise stajyer yaz şirketler gelir zaten..

Kafanda çalışmak istediğin belli başlı şirketler varsa onların insan kaynakları bölümüne doğrudan mail atabilirsin. Ben bıdı bıdı. bıdı bıdı lisede okuyorum bilgisayarlı muhasebe bölümünde. Staj yapmam gerekiyor. Şirket bünyenizde staj yapma imkanım var mıdır? Özgeçmişim ektedir. Saygılarımla.

He en olmadı okul zaten bulur. Ya da okula ilanlar gelir.

Tamam canım kariyer.net aklımda olsun şimdi girip bakıcam , Ya okullar Haziranın 13.ünde kapanıyo Bidaha Eylülde açılıcak acaba ne zaman başlamalıyım staj yeri aramaya . ? :53:

Tamam canım kariyer.net aklımda olsun şimdi girip bakıcam , Ya okullar Haziranın 13.ünde kapanıyo Bidaha Eylülde açılıcak acaba ne zaman başlamalıyım staj yeri aramaya . ? :53:

Haziran başında başla başvurulara:)

sureklıde yattım
benım ıcın asırı zevklı zamanlardı ama hatrlayınca o kadınları uzuldumde sımdı nıye sevmemıslerdı benı acaba dıye:)
zorluklara hazır ol
b enım staj cok rahattı yatardım ben ıs cıkmıyordu ondan yatıyordum yalnıs anlama

Ahahaha :)) Sabah Sabah iyi güldüm :)
Ya kendi istediğim bi yerde çalışmak istiyorum fakat böyle pat dite ortadan gidipde ben staj başvurusu için mi geldim dicem onu bilemiyorumm :))

Dimi canım , okulda öğretmenler sürekli söylüyor ayarlayın yerlerinizi diye bizde haliyle korkuyoruz çok kişi kalmış dışarda.. Canım sen Ne mezunuzun sende staj yaptın mı??:15::16:

Ben üniversitede yaptım stajımı mühendisim :8:

Stajımı çalışabileceğim yerlere mail atıp durarak kendim bulmuştum. Okul herkese ayarlıyordu ama ben biraz farklı olsun istedim. Sonra çok güzel bir staj bulmuştum böyle. 3 kere 1er aylık staj yapmam gerekiyordu okuldan zorunlu olarak. Bana adamlar 3 kere 1er aylık değil de her yaz tatilinde gel 3 ay yap staj maaş da verelim demişlerdi. Yani toplamda 9 aylık yaz tatilimi ve 1 aylık ara tatillerimi o şirkette geçirdim. :6:

sureklıde yattım
zorluklara hazır ol

Kihkih kadınlar kıskançtır canım benim. İş yerine yeni stajyer gelince kızsa bütün erkekler kaç gün önceden heveslenir falan. Sonra gelen kıza iyi davranılır. kibar olunur. Bu arada şirkette çalışan kadınlar bu sonradan gelen çıtıra uyuz olmaya başlar. Aynı şeyi staj yaparken yaşadım şimdi iş yerimde oluyor. Allahh stajyer mi geliyomuş. Neee kız mıymış :))))

Back
X