Merhaba canım. Ben de lise de staj yaptım bölümümüz aynı Bilgisayarlı Muhasebe

Öncelikle özel sektörde yaptım stajımı ama staj yerimi ben ayarlamadım okuldan ayarlamışlardı bulamayan herkese okuldan mutlaka ayarlıyolar zaten yani içinde bulamam açıkta kalırım gibi bi korkun olmasın. Ayrıca senin daha zamanın çok var bi arkadaşımız kariyer. net demiş oraya üye olup şansını deneyebilirsin mesela benim kardeşimde ilk önce oradan aradı hatta teklifte geldi 2 yerden ama çok uzak olduğu için kabul etmemiştik. Eğer kamuda veya özel sektörde akraban yakının tanıdığın varsa da halledebilirsin bu işi onlardan yardım isteyerek. Mesela üniversite yaz stajı yaptım geçen yıl yine özel sektörde, o da dayım sayesinde

Ya da bi üst sınıflardan tanıdığın varsa onlardan da yardım isteyebilirsin sana kendi staj yerlerinde iş ayarlayabilirler öyle yapan arkadaşlarım da vardı

Bu arada stajda hocalar kontrole geliyolar ama haftada 1 değil en azından bizde öyle oldu 1 2 ayda 1 o da sadece insan kaynaklarına gidip oturur cay içer yalandan rapor alırdı ve de yıllık ödev ödevi falan var onlar da hiç gözünü korkutmasın yaparsın ve bir de sınav tabi ama cidden korkulacak şeyler değil yaparsın

Sana şimdiden kolay gelsin