Anladım canım madem o kadar çok istiyosun zorla tabi, benim sınıfımdan hastanede staj yapan arkadaşlarım da vardı gayet memnundular vallahi hem maaş konusunda hem de iş konusunda

Muhasebe bürosunu önermiş biri ama ben hiç tavsiye etmem çünkü orada işi asla öğretmiyolar yapacağın temel şeyler bulaşık yıkamak, çalışanlara çay servis etmek, vergi dairesi, bankası vs vs isi mekik dokumak. Nerden mi biliyorum sınıfımın yarısı muhasebe bürosunda staj yapmıştı, hiçbiri memnun değildi ve bunların arasında tuvalet temizleyeni bile vardı. En yakın arkadaşıma da patronun dediği şey de şu "ben stajyere bir şey öğretmekle uğraşmam ne de olsa bi kaç ay sonra çıkıcaksın boşuna sana emek vermek istemiyorum o yüzden senin yapacakların ayak işleri "

. Haaa bak staj yaptığım yerde bana da tüm işi öğretmediler ama yine de normal işler yaptım yani. ve maaş konusunda da çok sıkıntı çekiliyo öyle yerlerde ya vermiyolardı ya da normalde alman gereken asgari ücretin 3 te 1 ini değilde 6 da 1 ini alıyosun öyle diyeyim ben sana. Yine de diyeyim her muhasebe bürosu aynı değil ama bunlarda farklı olanını bulmakta zor.. Ayrıca bende ilk önce kendi istediğim bi yerin olmadığı için staj yerime üzülmüştüm ama okulun bulduğu yere sevinmiştim de bi yandan çünkü bayağı büyük bir firmaydı. Hem maddi ( bir çok arkadaşımdan daha yüksek alıyodum ve de stajyerlere çok imkan sağlıyolardı sürekli hediyeler vardı

) hem manevi açıdan çok memnun kaldım, hala da özlerim orayı nasip olursa üniversite bittikten sonra da orada çalışmayı düşünüyorum :) Ben sana yine de özel sektörü öneririm hem güzel bi tecrübe olmuş olur , gerisi sana kalmış