stalklama hastalığı

Telegramda borsa grupları oluyor. Benim eşim de girer oraları okur saatlerce. Benim de yoga gruplarım var aynı şekilde oralara takılırım. Bence güven probleminizi çözün sorun kendinizle ilgili gibi geldi bana.

Telegramda borsa grupları oluyor. Benim eşim de girer oraları okur saatlerce. Benim de yoga gruplarım var aynı şekilde oralara takılırım. Bence güven probleminizi çözün sorun kendinizle ilgili gibi geldi bana.
yok ama girip birşeye bakarken dakikalarca çevrimiçi olursun. o öyle değil mesaj yazıp çıkıyor. yani mesajlaştığı belli oluyor.
sildim telegramı umarım tekrar yüklemem. yani bu güvensizlikten öte birşey. mesajlaştığına emindim. ama daha fazla dursaydı telegram yüzünden stres topu olacaktım.

Numarasini silin. Ben oyle yaptim. Birbirimizi engellemistik ekli olinca kaldirdi mi diye bakiyordum bende. Sildim kurtuldum bakmaktan

onun öyle şeylerle işi olmaz maalesef

Adam uğruna kaç konu açmıştınız diye düşündüm bir an; baktım 14 olmuş bu konuyla.

İnternette bir kadından / adamdan bu kadar konuşulunca "çıtırın instası ne" diye soruyorlar genelde. 😂

Adamın instagramı ve hikayelerinde sizi bu kadar etkileyen ne ?

Kimi takip ediyorsunuz eski sevgilinizi mi? eğer öyleyse çok kötü bir bataklığa battiniz demektir , bende çünkü öyleydim bakmadan duramıyordum baktıkça orada online olduğunu gördükçe fenalaşıcak gibi oluyordum, nedense engel olunmaz birşey aklım fikrim oradaydı çok zor bıraktım destek aldım zamanla o kişiye duygularim geçince hiç merak etmedim kendisini zaten, inşallah sizde bırakırsınız bu stalk işini, kendi kendinizi boşuna yeyip bitirmeyin, boş kalmayın hep birşeylerle meşgul olun ne kadar zor olduğunu ben biliyorum.

Üye, instagramdan yazışmaya başladığı ve hiç buluşmadığı ; yüz yüze görmediği adamın, sosyal medya hesaplarını ve çevrim içi olup olmadığını takip ediyor.

Üye, instagramdan yazışmaya başladığı ve hiç buluşmadığı ; yüz yüze görmediği adamın, sosyal medya hesaplarını ve çevrim içi olup olmadığını takip ediyor.

Adam uğruna kaç konu açmıştınız diye düşündüm bir an; baktım 14 olmuş bu konuyla.

İnternette bir kadından / adamdan bu kadar konuşulunca "çıtırın instası ne" diye soruyorlar genelde. 😂

Adamın instagramı ve hikayelerinde sizi bu kadar etkileyen ne ?
baktım evet bu konuyla birlikte 13 olmuş :KK70:
14 rakamını görünce dedim kesin diğer görüştüğüm kişiyle ilgili olanları da ekledi diye düşündüm ama ben bile şok geçirdim valla.
ya ama ilginç olan şu ki, ben böyle başladığım ilişkiye kendimi veriyorum aşırı bir ilgi ve beklentiyle giriyorum. karşı taraf hep ama hep bunu yapıyor. ben de her seferinde diyorum ki yavaş git, belli etme vs. ama dönüyo olay geliyor bu noktaya. ama istisnasız hepsi birkaç ay sonra bana ulaşıp geri dönmek istiyor. böyle de birşey var. buraya konu açtığım bir önceki ve onun öncesindeki erkekler bittikten sonra hepsi dönmek istedi, ısrar etti. ama sonuçta bende soğuyunca geri dönemiyorum. neden böyle oluyor ben de anlamıyorum. bu da benim tamamen duygusal davranmamla alakalı herhalde . ama bilip de değiştirememek gibi bir şey söz konusu.
adamın instagramında ona aşık olacağım birşey yok. ben sadece onunla tanıştıktan sonra konuşmasına , kafa yapısına bu tarz şeylere hayran olmuştum. gel gör ki cinsel yönden doyumsuz olduğunu düşünemedim. ilk akşamdan cinsellik konuşması da aslında 3-4 saat sürmüştü galiba ilk konuşma o kadar sürede çok normal her konuya girdik çıktık diye düşündüm açıkçası

kendine engel olmanın bir yolu var mı? yoksa programı mı kaldırsam mı
Yazmak istese sana yazar. Madem başkalarına yazıyor. Bu yazdıkları içinde neden sen yoksun ? Bunu kendine bir sor.

Yazmak istese sana yazar. Madem başkalarına yazıyor. Bu yazdıkları içinde neden sen yoksun ? Bunu kendine bir sor.
şöyle aslında, tabi ki buraya her ne kadar 13 tane konu açmış olsam da yaşanan herşeyi buraya taşıyamıyor insan mümkün değil.
en baştan zaten bana ben klasik türk kültüründen biri değilim. ilişkilerimi de öyle yaşamam. cinselliğin benim için yemek yemekten bir farkı yoktur vs vs. bir sürü böyle şeyleri bana açık açık söylemişti. ama ben de tensel uyum var mı yok mu bunu bilerek evlenmekten yanayım da ama iletişimle birlikte aynı zamanda cinsellik başlamasına da izin vermem. önce arada bir duygu falan oluşmalı. zaten olay en baştan buradan patlak vermişti. ve o bizim anlaşamayacağımızı vs söylemişti. ama ben ısrarla yazdım sonra o dayanamadı karşılık verdi . ben çektim bir ara o yazdı bana derken 6 aydır sürüncemede kaldık.
yani geldiğimiz durumda neden bana yazmıyor sorusunun cevabını biliyorum. onun yaşamak istediği ilişki bu değil. o çok daha rahat yaşayan bir adam ve onu uyum sağlamayacağımı düşündüğü ve zaten kafası da tam bir mantık kafası olduğu için şuan kafasına göre birilerini aramanın derdinde.
herşey açık. ama ben hala sirke kavanozunun etrafında bal sızıntısı arıyorum

şöyle aslında, tabi ki buraya her ne kadar 13 tane konu açmış olsam da yaşanan herşeyi buraya taşıyamıyor insan mümkün değil.
en baştan zaten bana ben klasik türk kültüründen biri değilim. ilişkilerimi de öyle yaşamam. cinselliğin benim için yemek yemekten bir farkı yoktur vs vs. bir sürü böyle şeyleri bana açık açık söylemişti. ama ben de tensel uyum var mı yok mu bunu bilerek evlenmekten yanayım da ama iletişimle birlikte aynı zamanda cinsellik başlamasına da izin vermem. önce arada bir duygu falan oluşmalı. zaten olay en baştan buradan patlak vermişti. ve o bizim anlaşamayacağımızı vs söylemişti. ama ben ısrarla yazdım sonra o dayanamadı karşılık verdi . ben çektim bir ara o yazdı bana derken 6 aydır sürüncemede kaldık.
yani geldiğimiz durumda neden bana yazmıyor sorusunun cevabını biliyorum. onun yaşamak istediği ilişki bu değil. o çok daha rahat yaşayan bir adam ve onu uyum sağlamayacağımı düşündüğü ve zaten kafası da tam bir mantık kafası olduğu için şuan kafasına göre birilerini aramanın derdinde.
herşey açık. ama ben hala sirke kavanozunun etrafında bal sızıntısı arıyorum
Bir kişi için 13 tane konu açacak kadar ne yaşadınız? Erkek peşinden koşulmaz. Bunu unutmayın.. Değerinizi düşürmeyin. Yazmayın,stalklamayın.. Hatta ve hatta umrunuzda olmasın. Karşı tarafın kendi görüşü varmış. Sizin yok mu? Kendinize neden bunu yapıyorsunuz. Bence kendinize acıyın. Ya Roseyy sen ne yapıyorsun? de. Önünüze bakın.

Bir kişi için 13 tane konu açacak kadar ne yaşadınız? Erkek peşinden koşulmaz. Bunu unutmayın.. Değerinizi düşürmeyin. Yazmayın,stalklamayın.. Hatta ve hatta umrunuzda olmasın. Karşı tarafın kendi görüşü varmış. Sizin yok mu? Kendinize neden bunu yapıyorsunuz. Bence kendinize acıyın. Ya Roseyy sen ne yapıyorsun? de. Önünüze bakın.
evet çok haklısın. bi laf var ya fazla değer soytarıyı kral eder. bu lafa bayılıyorum. ya da eşeğe çok değer verirsen kendisini yarış atı sanarmış. hah işte bunlar boşyere söylenmiş laflar değil.
kime "gereğinden fazla" değer verirsen ondan sonra normal davranmasını beklememek gerekiyor aslında.
ama dün geceden itibaren stalklamayı bıraktım.
umarım yakında iyileşirim

diğer konudan ben yorum yazamadan konu kapanmış. burdan cevap verecem yoksa çatlarım :KK70:
evet ya bakayım dedim insanlarda da ne dertler varmış :)
ama o, bu değil de, kendimle ilgi benim bile çözemediğim bir durum olursa sana danışıcam. çünkü benim hatırlamadıklarımı yıllar öncesinden bulup getirip analiz yapıyorsun ya. helal olsun.
yorumlarında 12'den vuruyosun :KK9:
ha bu arada evet bu sıra fazla maruz kaldım cinsellik bonbardımanına, doğru valla :KK70:

Ben de senin gibi sürekli çevrimiçi mi vs diye bakıyordum. Wpden bakıyordum ben. Hatta şüphelendiğim bir kız var onunla denk geliyor mu vs diye bakıyordum. Onunla denk geldiğini gördüğümde ya da sadece o çevrimiçiyken fark etmez kalbimin nasıl acıdığını anlatamam sanki çok sevdiğim biri ölmüş gibi, ya da onunla artık tamamen imkansız hale gelmişiz artık kimseyi sevemiycem, çıkmaza girmişim gibi abartılı acılar çekiyordum. Ve buna rağmen de ısrarla bakıyordum. Temmuz ayı tamamen böyle geçti diyebilirim. Sonra birden kendime dıştan bakmaya çalıştım ve bunun eziyetten başka bir şey olmadığını gördüm. Ben bu kadar boş, değersiz, kendini ve zamanını boş işlere harcayacak biri miyim diye sorguladım. Asla böyle biri değilim hatta tam aksi. Ayrıca şu da var ki bu çevrimiçi olarak gördüğüm anlarda zihnimde canlandırdığım senaryolar beni olumsuz düşüncelere sevk ediyordu bu da belki de yok yere üzülmeme yol açıyordu. Bu üzüntü sağlığımı -hem beden hem ruh- etkilemeye başlamıştı. Ruhen zaten berbattım ama bedenen de kalp ağrıları, kalp sıkışmaları başlamıştı. Hatta tipim bile biraz bozulmuştu :D Sonra ben bu çevrimiçi mi diye bakma olayını azalttım. Azalttıkça huzur buldum zihnimden atmaya başladım. Şimdi neredeyse hiç bakmıyorum. Belki günde 1 2 falandır onlarda da çevrimiçi denk gelmiyor. Yani bu bizim elimizde, acilen bu hastalıklı davranışı bırak canım. Ayrıca şöyle düşünüyorum ki biz bu insanları nereye kadar kontrol edicez. Ben wpde görmeyince mutlu oluyordum sonra dedim ki belki instada belki başka mecralarda başka avlar peşinde. O yüzden bunlara asla ama asla vaktimizi harcamamalıyız. Ve şuna inanıyorum ki bu kişiler kaderimizse yaşanacak günlerimiz varsa araya zaman girse de bir şekilde tekrar başlar. Akışta kalmaya ve hayatımıza bakmaya çalışalım :)

Ben de senin gibi sürekli çevrimiçi mi vs diye bakıyordum. Wpden bakıyordum ben. Hatta şüphelendiğim bir kız var onunla denk geliyor mu vs diye bakıyordum. Onunla denk geldiğini gördüğümde ya da sadece o çevrimiçiyken fark etmez kalbimin nasıl acıdığını anlatamam sanki çok sevdiğim biri ölmüş gibi, ya da onunla artık tamamen imkansız hale gelmişiz artık kimseyi sevemiycem, çıkmaza girmişim gibi abartılı acılar çekiyordum. Ve buna rağmen de ısrarla bakıyordum. Temmuz ayı tamamen böyle geçti diyebilirim. Sonra birden kendime dıştan bakmaya çalıştım ve bunun eziyetten başka bir şey olmadığını gördüm. Ben bu kadar boş, değersiz, kendini ve zamanını boş işlere harcayacak biri miyim diye sorguladım. Asla böyle biri değilim hatta tam aksi. Ayrıca şu da var ki bu çevrimiçi olarak gördüğüm anlarda zihnimde canlandırdığım senaryolar beni olumsuz düşüncelere sevk ediyordu bu da belki de yok yere üzülmeme yol açıyordu. Bu üzüntü sağlığımı -hem beden hem ruh- etkilemeye başlamıştı. Ruhen zaten berbattım ama bedenen de kalp ağrıları, kalp sıkışmaları başlamıştı. Hatta tipim bile biraz bozulmuştu :KK70: Sonra ben bu çevrimiçi mi diye bakma olayını azalttım. Azalttıkça huzur buldum zihnimden atmaya başladım. Şimdi neredeyse hiç bakmıyorum. Belki günde 1 2 falandır onlarda da çevrimiçi denk gelmiyor. Yani bu bizim elimizde, acilen bu hastalıklı davranışı bırak canım. Ayrıca şöyle düşünüyorum ki biz bu insanları nereye kadar kontrol edicez. Ben wpde görmeyince mutlu oluyordum sonra dedim ki belki instada belki başka mecralarda başka avlar peşinde. O yüzden bunlara asla ama asla vaktimizi harcamamalıyız. Ve şuna inanıyorum ki bu kişiler kaderimizse yaşanacak günlerimiz varsa araya zaman girse de bir şekilde tekrar başlar. Akışta kalmaya ve hayatımıza bakmaya çalışalım :)
ah tatlım bu senin dediğini dün ve bir önceki gün iliklerime kadar yaşadım. tam olarak dediğinin aynısını yaşıyor insan. bildiğin ruhen stres ve sıkıntıyı geç. kalp atış hızın falan değişiyor. bir acı bir üzüntü. ama ben sadece 2 gün dayanabildim bu duruma ve dün gece telegramı telefonumdan kaldırdım ve bugün gayet çok iyiyim çok şükür. daha da yüklemeyi düşünmüyorum. çünkü dün ile bugünkü ruh halim arasında dağlar kadar fark var.
bi de şu da var, öyle takip edince ruh halin bozuk olunca onlar zaten bunu net hissediyor. arada enerji bağları var ve sen ona muhtaç enerjisi yaydıkça o senden uzaya kadar kaçmaya kalkıyor.
en güzel enejini yüksek tutup mümkün olduğunca onu hayatından çıkartmak.
ama işte benim kötü bir huyum var bende de ortası yok birini hayatımdan uzaklaştırınca geri dönse de kabul edemiyorum. yani aflar dilese de, yalvarsa da içim almıyor artık . ben unutana kadar çektiğim acıları unutamıyorum. ve kinleniyorum.
sen peki bu kadar acının üzerine yalvarsa, pişman olsa, sürekli mesaj atıp barışmak istese bir şans verebilir misin?

ah tatlım bu senin dediğini dün ve bir önceki gün iliklerime kadar yaşadım. tam olarak dediğinin aynısını yaşıyor insan. bildiğin ruhen stres ve sıkıntıyı geç. kalp atış hızın falan değişiyor. bir acı bir üzüntü. ama ben sadece 2 gün dayanabildim bu duruma ve dün gece telegramı telefonumdan kaldırdım ve bugün gayet çok iyiyim çok şükür. daha da yüklemeyi düşünmüyorum. çünkü dün ile bugünkü ruh halim arasında dağlar kadar fark var.
bi de şu da var, öyle takip edince ruh halin bozuk olunca onlar zaten bunu net hissediyor. arada enerji bağları var ve sen ona muhtaç enerjisi yaydıkça o senden uzaya kadar kaçmaya kalkıyor.
en güzel enejini yüksek tutup mümkün olduğunca onu hayatından çıkartmak.
ama işte benim kötü bir huyum var bende de ortası yok birini hayatımdan uzaklaştırınca geri dönse de kabul edemiyorum. yani aflar dilese de, yalvarsa da içim almıyor artık . ben unutana kadar çektiğim acıları unutamıyorum. ve kinleniyorum.
sen peki bu kadar acının üzerine yalvarsa, pişman olsa, sürekli mesaj atıp barışmak istese bir şans verebilir misin?
Çok iyi yapmışsın uygulamayı silmekle canım. Evet insan bir müddet kendini tutunca kendine gelmeye daha iyi hissetmeye başlıyor. O enerji olayını da ilişki koçları hep söylüyor siz bekledikçe gelmez, siz muhtaç gibi stalkladıkça acı çektikçe o hisseder deniliyor. Doğru olabilir mi diye düşünüyordum sen de onayladın :) Kesinlikle enerjimizi tutabilirsek ve kendimize odaklanabilirsek değerimizi daha çabuk anlayabilirler. İnsanlar gerçekten tam olarak eline geçenin kıymetini kaybetmeden anlayamıyorlar. Birini hayatından uzaklaştırınca geri dönse de kabul edemiyorum demişsin. Ben bu konuda nasıl bitirildiği, hâlâ o kişiye karşı duygularım var mı ve dönüşü bana ne kadar samimi geliyor bu tarz şeylere göre karar veririm. Yani asla kabul etmem diyemiyorum. Ama son ilişkimde şöyle yapmayı planlıyorum tabi eğer dönerse. Önce istemiyorum diyicem bakalım ne kadar ısrarcı olacak benim için uğraşacak mı? Bunları ölçücem. Baktım uğraşmıyor zaten anlarım ki boşlukta kalmış beni de cepte gördüğü için yoklamış. Ama ısrar eder, çaba sarf eder, öncesine göre farklı olduğunu gösterir, benim sevgimi kazanmak için uğraşır ve en önemlisi ilişki içindeyken benim için yapmadığı fedakarlıkları yaparsa karşılık veririm ama sürüncemede bırakarak. Yani asla ona duygusal olarak tamamen teslim olmadan. Ve de önceden yaptığım hataları yapmamaya çalışacağım. Bunu öğrendim ki bu erkekler peşinde süründürülmekten anlıyor.

diğer konudan ben yorum yazamadan konu kapanmış. burdan cevap verecem yoksa çatlarım :KK70:
evet ya bakayım dedim insanlarda da ne dertler varmış :)
ama o, bu değil de, kendimle ilgi benim bile çözemediğim bir durum olursa sana danışıcam. çünkü benim hatırlamadıklarımı yıllar öncesinden bulup getirip analiz yapıyorsun ya. helal olsun.
yorumlarında 12'den vuruyosun :KK9:
ha bu arada evet bu sıra fazla maruz kaldım cinsellik bonbardımanına, doğru valla :KK70:

Adam sizi nasıl bir cinsel sohbet bombardımanına maruz bıraktıysa ; normalde başka konularda yorumlarınıza denk gelmemişken,bugün 3 farklı konuda yorumlarınızı okudum. 3.yorumunuz da sabah 8:44 te Yeni evlendik ve ... konusundaydı. 😂😂 ( Konu da 3 yorumunuz varmış, şaşırttınız beni.)

R rosseyy adamı takip edeceğinize , kk yı takip edin ; forum bu aralar okuduğunuz gibi oldukça renkli. 😎

Son düzenleme:
Çok iyi yapmışsın uygulamayı silmekle canım. Evet insan bir müddet kendini tutunca kendine gelmeye daha iyi hissetmeye başlıyor. O enerji olayını da ilişki koçları hep söylüyor siz bekledikçe gelmez, siz muhtaç gibi stalkladıkça acı çektikçe o hisseder deniliyor. Doğru olabilir mi diye düşünüyordum sen de onayladın :) Kesinlikle enerjimizi tutabilirsek ve kendimize odaklanabilirsek değerimizi daha çabuk anlayabilirler. İnsanlar gerçekten tam olarak eline geçenin kıymetini kaybetmeden anlayamıyorlar. Birini hayatından uzaklaştırınca geri dönse de kabul edemiyorum demişsin. Ben bu konuda nasıl bitirildiği, hâlâ o kişiye karşı duygularım var mı ve dönüşü bana ne kadar samimi geliyor bu tarz şeylere göre karar veririm. Yani asla kabul etmem diyemiyorum. Ama son ilişkimde şöyle yapmayı planlıyorum tabi eğer dönerse. Önce istemiyorum diyicem bakalım ne kadar ısrarcı olacak benim için uğraşacak mı? Bunları ölçücem. Baktım uğraşmıyor zaten anlarım ki boşlukta kalmış beni de cepte gördüğü için yoklamış. Ama ısrar eder, çaba sarf eder, öncesine göre farklı olduğunu gösterir, benim sevgimi kazanmak için uğraşır ve en önemlisi ilişki içindeyken benim için yapmadığı fedakarlıkları yaparsa karşılık veririm ama sürüncemede bırakarak. Yani asla ona duygusal olarak tamamen teslim olmadan. Ve de önceden yaptığım hataları yapmamaya çalışacağım. Bunu öğrendim ki bu erkekler peşinde süründürülmekten anlıyor.
evet aynen olması gereken, ex döndüğü zaman hala onu seviyor musun bunu ölçmek, sonrasında sevgi varsa içinde bu sefer onun çabasını tartmak. ve gerçekten bir daha aynı şeyi yapmamak üzere belki de çaba sarfetmesini görmeyi beklemek. ha bunlardan sonra belki şans verilebilir dediğin gibi.
bakalım ne olacak , hayırlısı hakkımızda tatlım :KK200:

Adam sizi nasıl bir cinsel sohbet bombardımanına maruz bıraktıysa ; normalde başka konularda yorumlarınıza denk gelmemişken,bugün 3 farklı konuda yorumlarınızı okudum. 3.yorumunuz da sabah 8:44 te Yeni evlendik ve ... konusundaydı. 😂😂

R rosseyy adamı takip edeceğinize , kk yı takip edin ; forum bu aralar okuduğunuz gibi oldukça renkli. 😎
aslında sadece o adam değil. ben başka bundan iki yıl önce kadar başka biriyle daha görüşüyordum o da aynen böyle cinsel olarak aşırı üzerime geliyordu. yani aslında ilk maruz kalmam değil. bilmiyorum ben bunu hep niye yaşıyorum. var bişey de ben çözemedim.
siteye genel olarak konularım dışında takılsam her telden yazarım da. girip yorum yazmadığım için belki denk gelmemiş olabilir. ama yine de hiç inkar edemeyeceğim bu sıra o adamla birlikte algıda seçicilik yaşıyor da olabilirim. sen böyle tespit etmişsen doğrudur :KK5:
adamı takibi bıraktım çok şükür ya, umarım bir daha girmem o tünele

evet aynen olması gereken, ex döndüğü zaman hala onu seviyor musun bunu ölçmek, sonrasında sevgi varsa içinde bu sefer onun çabasını tartmak. ve gerçekten bir daha aynı şeyi yapmamak üzere belki de çaba sarfetmesini görmeyi beklemek. ha bunlardan sonra belki şans verilebilir dediğin gibi.
bakalım ne olacak , hayırlısı hakkımızda tatlım :KK200:
Aynen bu şekilde yapmak en doğrusu olur diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun her şeyin :KK68:

Back
X