- 15 Nisan 2009
- 209
- 80
- 118
- 39
- Konu Sahibi ersndrya86
arkadaşlar beylikdüzünde kolan hastanesi hakkında fikri olan oraya giden memnun olan olmayan paylaşırmısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün gittim canım hastaneye diler hanımla görüştüm kontrolümüde yaptırdım nst ye gönderdi odalarınıda görmüş oldum hem çok karışık da değil ilgili ve temiz fiyatlarda uygun 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole doğum ile ilgilide görüştüm sezeryan doğum için her türlü imkanların olduğunu yeni doğan yoğun bakımında olduğunu söyledi ve estetik dikiş yapılıyormuş.sanırım orda doğurucam 31+2 haftalık hamileyim 38+ 3 de sezeryanım olcakmış sen kaç haftalıksın karar verdinmi.?
şimdiden hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum sana canım.
benim doktorum acıbadem beylikdüzünde aylin tatlıadım,çok memnunum doktorumdan.ama tahlillerimi kolanda yaptırıyorum,bende diler hanıma gidiyorum arada yani.ama doğumu orda yapmıcam.doktorum ethicayı öneriyor.bakırköyde.sanırım orda olacak doğumum.daha var benim oğluma kavuşmama,24.haftaya girdim.![]()
Ben de ocak ayinda beylikduzu kolan hastanesinde dogum yaptim ve cok memnun kaldim.Drum Arzu hanimdi hem o hem de hastane personeli cok ilgiliydi.Allaha sukur bir problemimiz de.cikmadi kesinlikle tavsiye ederim.dusunenlere..
bende kolan hastanesine gitmek istiyorum ikili testimi yaptırdıktan sonra orda devam edicem bakalım inşallah memnun kalırım
Merhaba canim.Ben Kolan hastanesinde Nihan TOSUNa gidiyorum.Super bir doktor.Hem ilgili hem de cok anlayisli.Cok cok memnunum.Yalniz hastane hakkında cok bilgin yoksa,sunu söylemem lazim7.haftada istenen kan testleri için sgkli olmuş olmama ragmen 540 tl istendi.
Testlerinin biraz pahalli olduğunu düşünüyorum.Buyuk bir ihtimalle benden daha tecrübelisin ama bunu söylemek istedim.Hayatimda ilk defa bugun devlet hastanesine gittim ve 540 tl istenen testleri hiçbir ucret odemeden yaptirdim.![]()
o hastanenin test fiyatlarından haberim yoktu ama bende testlerimi devlette yaptırdım ikili testide öyle yapıcam sonra normal muayeneler için kolana gidicem. orda servet hnm ve mehmet bey için de çok iyi yorumlar duydum. demek doktorların çoğu iyi ve ilgililer bu çok güzel.
sanırım randevu alma sistemi yokmuş bilgin var mı?
Merhaba canim.Ben Kolan hastanesinde Nihan TOSUNa gidiyorum.Super bir doktor.Hem ilgili hem de cok anlayisli.Cok cok memnunum.Yalniz hastane hakkında cok bilgin yoksa,sunu söylemem lazim7.haftada istenen kan testleri için sgkli olmuş olmama ragmen 540 tl istendi.
Testlerinin biraz pahalli olduğunu düşünüyorum.Buyuk bir ihtimalle benden daha tecrübelisin ama bunu söylemek istedim.Hayatimda ilk defa bugun devlet hastanesine gittim ve 540 tl istenen testleri hiçbir ucret odemeden yaptirdim.![]()
Hastaneye giden var mı acaba düşüncesiyle bi karıştırayim demiştim tesadüfen okudum yazınızı... Bende Nihan hanıma gidiyorum ve doktor olmasa hastaneye uğramam bile sıra beklemek vs. sorun çünkü ama yönetimden kaynaklanıyormuş doktorlarda şikayetçi... Bu ara tahlilleri istediğiniz yerde yaptırabiliyorsunuz ben çoğu zaman medilifeta yaptırdım oranın fiyatları çok daha uygun ki Nihan hanım kendisi söylüyor zaten...