Stand hostesliği?

teletabiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
207
144
30
Kızlar merhaba. Bu yaz çalışmam gerekiyor işe ihtiyacım var. Stand hostesliği mantıklı geliyor ama her ajansa da güvenemem. Bu iş için gerekli koşullar nedir? Ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum buralarda bu işi yapan birileri var mı? Ajans önerebilir misiniz bana? Çok teşekkür ederim şimdiden.

canım benim. eğer face adresini verebilirsen tabii bu siteye uygun mu buradan vermek bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim. bir arkadaşım var, bu tarz işleri yapan. üniv öğrencileri veya part tıme çalışma isteyenler için organizasyonlara personel ayarlıyor. ssk da oluyor part tıme. yol artı birde yemek için ticket veriyorlar sanırım. bu senin için uygun mu peki. tabii ki

üniversite yıllarımda stand hostesliği yaptım. ben genelde fuarlarda çalışıyordum fuarlar kışın olur çoğunluka, yazları da bol bol organizsyon olur ve çalışma saatleri fuarlardan daha uzundur. ama her daim iş teklif edilir, ben çalıştığım ajansı sana özelden mesaj atarım. yaklaşık 3 yıl çalıştım ödeme konusunda vs hiç bir problem yaşamadım.

canım benim. eğer face adresini verebilirsen tabii bu siteye uygun mu buradan vermek bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim. bir arkadaşım var, bu tarz işleri yapan. üniv öğrencileri veya part tıme çalışma isteyenler için organizasyonlara personel ayarlıyor. ssk da oluyor part tıme. yol artı birde yemek için ticket veriyorlar sanırım. bu senin için uygun mu peki. tabii ki
Çok teşekkür ederim ben daha çok günlük çalışmayı düşünüyorum.

X